Fratia Pinguinului (5)
Raspunsuri - Pagina 7
rall spune:
Idee de cina:
Ficat (de pui) fiert (in lapte pentru extra umph) + 1-2 cepi prajite + 1-2 linguri de unt + 1 morcov fiert + codimente + blender = pateu fin si bun
mihaela_s spune:
Kari multzam! Acum sunt pe buss #351;i apoi iau vaporul. Pe vapor nu am semnal vreo doua ore. Tehnica asta moderna e totusi buna la ceva. Si io care nu voiam mobil de generatie noua...m-am convins cand am vazut ce insemna 6 ore pe drum. Atat imi ia un drum...
Tanti esti tare soro! Cu cartea...limbajul e crunt. Nici in film nu e mai usor dar nah, intelegi altfel.
Eu am planuri marete pe maine: sa imi ordonez familia la smotru #351;i io så pun varza la murat. ;-)
kariguld spune:
Tanti Z, gatesc schupfnudel (un fel de paste groase de marimea unui cartof pai) cu ciuperci si carne de pui. am facut si o prajitura rapida cu mere, sunt aproape gata.
cine nu are chef de gatit in seara asta, va poftesc la masa!
si cred ca-s gata cu incursiunile pe net, vine trupa acasa.
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rall Idee de cina: Ficat (de pui) fiert (in lapte pentru extra umph) + 1-2 cepi prajite + 1-2 linguri de unt + 1 morcov fiert + codimente + blender = pateu fin si bun |
buna ideea, de trecut la catalog.
gusta spune:
Rall si Kariguld sunt 2 campanii diferite una e cu mos nicolae unde se da portocalele si una e cu mos craciun.Stiu puteti sa imi dati una peste ochi ca vreau eu numai incerc sa nu creez confuzii.
Bucurie mare dau de baut are copilul voie sa participe maine la diploma de inot asa ca maine o sa am inima ca un purice.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
Kariguld acuma am vazut ca tu faci o plata paypal vreau una peste ochi ca o merit ca sunt o vaca si vorbesc inainte de a ma uita.
Asa ca daca vrei da cu mine de pamant si mii de multumiri.
Ma ierti?
Marilena si Mara Augusta
dicirstea spune:
citat din mesajul lui emanouela si inca ceva....faina ramane asa in stare cruda? |
Asa o sa semene cu prima mea praji' Alba-ca-zapada.
Mi-a dat vecina reteta dar a omis sa-mi spuna ca se fierbe dupa ce pui faina...si puneam-si puneam si ma minunam ca nu-i destula crema sa pun pe fiecare foaie de blat (si nu imi spusese nici ca trebuie sa fie foaia foooarte subtire ca se umfla la copt, asa ca praji a mea arata a tort) si nu intelegeam de ce scrasneste in dinti.
Am ascuns-o in cuptor sa nu o vada mama pana ma documentam.
Noroc ca a gasit-o totusi, a pus vreo 3litri de lapte ca sa arata ca o sarlota si am mancat vreo 2 zile toata familia, inclusiv pisicile...
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
kariguld spune:
citat din mesajul lui gusta Kariguld acuma am vazut ca tu faci o plata paypal vreau una peste ochi ca o merit ca sunt o vaca si vorbesc inainte de a ma uita. Asa ca daca vrei da cu mine de pamant si mii de multumiri. Ma ierti? http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1 Marilena si Mara Augusta |
m-am lasat de kung-fu si tang-bang. la partea cu iertarea, trebuie sa consult agenda cu tarife. ca nu stiu unde sa te incadrez, deoarce n-ai gresit cu nimik.
gusta spune:
E clar ca esti cu nemti ma scuzi numai aici aud sa imi consult agenda daca pot veni la tine sa beau o cafea sau sa vad daca am timp sa vii la mine.
Sper ca nu te-ai suparat da oboseala isi spune cuvantul si ma jur ca nu am facut nici curat nici mancare ca acuma ma serveste olandezu cu ceva de mancat.
Fetele de peste vine si la voi maine mos nicolae sau numai la noi ca domnisoara maine seara isi pune papucul la usa si cica sa mergem sa cumparam morcov pentru cal.Ce am sa mai mananc eu la morcov ca poate nu stiti eu sunt Americo calutul lui mos
Marilena si Mara Augusta
rall spune:
citat din mesajul lui gusta Rall si Kariguld sunt 2 campanii diferite una e cu mos nicolae unde se da portocalele si una e cu mos craciun.Stiu puteti sa imi dati una peste ochi ca vreau eu numai incerc sa nu creez confuzii. |
Stiu, stiu. O sa vina si de la mine plata, tot pe paypal