Fratia Pinguinului (5)
Raspunsuri - Pagina 8
gusta spune:
Kariguld nu vrea atunci da-mi tu rall una peste ochi ca eu vreau sa port mov.
Am zis singura mare vaca mai sunt ,sau mai bine zic o mare iapa ca fiicamea o sa ma indoape cu morcovi.Cica in fiecare zi ea isi pune papucul pana la 5 decembrie iar eu am sa imi pun una peste ochi.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1
Marilena si Mara Augusta
emanouela spune:
breee....eu am avut niste activitatiiiiii..mama mama. am fost la "cafeneaua parintilor"...o intrunire organizata de o fundatie, cu un asistent social si un psiholog, care cica ne indruma si dupa m-am destrabalat cu fetili, mamicile la cafea, inghetata, tigara....e???? evoluez, nu????
eu am profitat de faptul ca eram afara si am luat de la restaurant turcesc ceva de papa si normalllll, humus....asa ca suntem ghiftuiti si n-am idei de alte mancaruri
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emanouela breee....eu am avut niste activitatiiiiii..mama mama. am fost la "cafeneaua parintilor"...o intrunire organizata de o fundatie, cu un asistent social si un psiholog, care cica ne indruma si dupa m-am destrabalat cu fetili, mamicile la cafea, inghetata, tigara....e???? evoluez, nu???? eu am profitat de faptul ca eram afara si am luat de la restaurant turcesc ceva de papa si normalllll, humus....asa ca suntem ghiftuiti si n-am idei de alte mancaruri mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail |
asa, asa. esti pe drumul cel bun
gusta, nu mai e la moda movul. iarna asta se poarta verde si rosu. la brazi si fesuri, nu pe ochi. deci copila vrea mos nicolae in fiecare seara? pune-i si tu cate o bombonica sau ceva mic in pantof sa nu fie dezamagita.
gusta spune:
Kariguld o sa ii pun cate ceva mic ca asa e obiceiul lor.
Ma bucur ca imi lasati ochi liberi.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1
Marilena si Mara Augusta
viviana spune:
Pentru ca mi-a fost lene sa ma sparg in figuri alimentare am facut o pizza rapida.
Adica cu aluat de clatita.
Si am pus in ea numai minunatii. A iesit fff buna si s-a halit toata.
Aveam eu o presimtire si am facut o tava mare tinand cont ca din ea s-au infruptat 6 persone.
Da, a venit soru-mea in vizita si cu barba-su si a mai avut si fi-mea un invitat.
Soru-mea asta (Dumnezeu s-o tie sanatoasa!) s-a dat cu toate parfumurile mele, a profitat de ocazie si mi-a facut ordine in ditai dulapul cu minuni. (trebuie sa o sun sa o intreb unde mi-a pus crema de maini, ca fixativul l-am gasit!)
Sa revin la pizza mea. Am facut o tampenie. Pentru ca aveam impresia ca cuptorul cam arde am instalat aluatul in tava pe 3-4 folii de aluminiu pe care le-am uns cu ulei.
Foliile alea s-au lipt de pizza mea.
A fost groaznic. A trebuie sa le scot/racai cat era pizza fierbinte.
Corap, intre timp am fost si la Casa retro si am gasit cam tot ce-mi trebuia.
Apoi am fost la un pet shop sa cumpar alge din plastic. De acolo a plecat fii-mea si cu vreo 4 pestisori vii sa-si completez acvariul.
I-a tinut sub haina sa nu inghete. Si arata caraghios cand ii clipocea apa din punga.
Acum am un Premiat alb in fata, demisec.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Tanti Zavaidoc spune:
Vivi, stai bine cu tensiunea!
Nu spun asta din cauza fazei cu dezlipitul foliei de pe pizza si nici din cauza noii ordini sifonieresti din casa ta, ci pentru ca poti sa bei vin alb. Mie mi se face rau instant, cred ca imi coboara tensiunea la 5. Aproape 8 am in mod normal si ar trebui sa fie cam 12 la statura mea sportiva si balerinozaura.
Eu cred ca desfac o bere. Recomandati-mi o carte buna, pliz.
Am re-citit "Brick Lane" de Monica Ali si m-am intrebat unde erau creierii mei acum aproape 10 ani cand am citit-o prima oara. Ush... chiar merita citita.
Deci iata, eu am zis o idee de lectura. Dati si voi una. Sau un film, ceva.
viviana spune:
Tanti Z,
Ah, stau rau cu tensiunea. Adica e cam mare. Da' ma tratez.
Mi-au zis medicii astia ca cica am facut hiper pe fond nervos.
As bea si eu o bere da' nu am in casa. Mie imi place mult Guiness.
Nu mai am rabdare sa vad lung metraje asa ca folosesc vplay pentru diverse seriale.
Cu toate ca azi, dupa ce am vazut avatarul mihaelei_s mi-a venit pofta sa vad un film cu virusi nestapaniti. Ma gandisem la Contagion.
Insa acum o sa fac rebus.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Sau un film, ceva. |
Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)