Fratia Pinguinului (5)
Raspunsuri - Pagina 6
kariguld spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rall
Me three! |
und ich auch
Tanti Zavaidoc spune:
Surori pinguine, pe unde sunteti? Eu am aceeasi dilema ca si ieri: ce mancam la cina?
Am fost harnica azi. Am facut curatenie in casa, am cumparat mancare pentru caine si vopsea de par pentru mine si m-am certat fara sa ma cert pe forum cu Coracora.
A, si m-am mai inscris la un curs, ca nu aveam destule. De ce sa fie simplu cand poate fi complicat?
mihaela_s spune:
Io- s in drum spre casa. In seara asta te descurci singura soro. Sau suntem frati daca e fratie? :-)
kariguld spune:
io am mai multe dileme la ora asta. aia cu cina e secundara rau, ce gasim prin congelator sau camara, aia se mananca in seara asta.
sotul ma intrebat dimineata daca mai stiu cum se foloseste aspiratorul. incerc sa ma reorientez, caut unul care soarbe praful singur.
deja sunt in schimbul doi (schimbul doi e atunci cand lenevesc) imi caut ocupatii in gand.
Tanti Zavaidoc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_s Io- s in drum spre casa. In seara asta te descurci singura soro. Sau suntem frati daca e fratie? :-) |
Pai e fratia surorilor
Cred ca ma descurc singura, daca n-am incotro. Am de scris un raport despre Utvandrarna serien de Moberg. Jale. Toate 4 volume. Primele doua mai sunt cum mai sunt, dar ultimele doua sunt deprimante rau.
mihaela_s spune:
Sa- ti spun un secret? Io am fuskat :-) , am citit un volum, apoi am vazut filmele. Am avut test oral, pe prof l-a interesat mai mult caracterizarea Cristinei.
kariguld spune:
mihaela, drum bun!
ma chinuie talentele culinare, sper sa n-o dau in bara. ca ma concediaza fiimio copii astia si naravurile proaste ale parintilor
Tanti Zavaidoc spune:
Kari, ce gatesti? Eu am decis sa fierb orez si sa fac niste legume la wok. Am trimis colegul de apartament sa vaneze un pui rotisat si asta e cina. Nu ma mai chinuie nimic
Mihaela, eu am citit toata seria, initial in engleza, acum in suedeza. Limbajul e totusi greoi si e complicat sa faci uppsats din TOATA cartea. Adica, ce sa spui ca sa acopere tot? Complicat...
Letitia1 spune:
Citat: |
Tanti: Surori pinguine, pe unde sunteti? Eu am aceeasi dilema ca si ieri: ce mancam la cina? Am fost harnica azi. Am facut curatenie in casa, am cumparat mancare pentru caine si vopsea de par pentru mine si m-am certat fara sa ma cert pe forum cu Coracora. A, si m-am mai inscris la un curs, ca nu aveam destule. De ce sa fie simplu cand poate fi complicat? |
Eu fac un stir-fry de pui cu legume. Am sparlit reteta de la "Ce gatim azi" postate de JD. Ce-a mai zis Coracora, ca n-am mai dat pe acolo?