Fratia Pinguinului (5)
Raspunsuri - Pagina 5
mihaela_s spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui emanouela
m-am chinuit si eu o gramada aseara sa schimb .... si am reusit dupe ce am sters imag, am inchis tot ce inseamna despre copii, am redeschis si incarcat ceea ce am vrut mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail |
Facui si io, aceeasi eroare. Asa ca o sa va multumiti cu mine pe post de celule rosii . Bune si alea!
Tanti Zavaidoc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_s Unde ai gasit Philadephia nesarata? Io la ICA am rascolit tot raftul... |
Coop, Willy´s... Nu e musai sa iei Philadelphia. Exista si branza cremoasa, mai ieftina. Asa se si cheama, Creme Doux Tartinable, facuta de El Dorado. Cam 10 kr 100 gr, in cutie de plastic.
mihaela_s spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc
Coop, Willy´s... Nu e musai sa iei Philadelphia. Exista si branza cremoasa, mai ieftina. Asa se si cheama, Creme Doux Tartinable, facuta de El Dorado. Cam 10 kr 100 gr, in cutie de plastic. Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar) |
Ok, tack!
Tanti Zavaidoc spune:
Mi-am adus aminte de o chestie: cine nu are cantar de bucatarie, poate masura cu lingura, pentru ca o lingura de faina are cam 10 grame. Si zaharul merge masurat la fel.
La prajitura asta, zahar se pune o cana mare de ceai (cam asa vine cantitatea).
emanouela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Mi-am adus aminte de o chestie: cine nu are cantar de bucatarie, poate masura cu lingura, pentru ca o lingura de faina are cam 10 grame. Si zaharul merge masurat la fel. La prajitura asta, zahar se pune o cana mare de ceai (cam asa vine cantitatea). Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar) |
tanti....ma uitam acu pe reteta....glazura...100 gr crema de branza si 50 gr gaina + 1 lg zeama lamaie? nu se face cam tare?
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Tanti Zavaidoc spune:
Pai asa trebuie, mai taricica, sa poti imbraca prajitura in ea.
Eu o coc in vas termorezistent, apoi o rastorn si o imbrac in glazura asta, cam de un deget.
emanouela spune:
si inca ceva....faina ramane asa in stare cruda?
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Tanti Zavaidoc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emanouela si inca ceva....faina ramane asa in stare cruda? mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail |
Nu, sunt eu dusa cu capul si am scris faina. De fapt, sunt 50 g de zahar pudra.
emanouela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc
Nu, sunt eu dusa cu capul si am scris faina. De fapt, sunt 50 g de zahar pudra. Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar) |
bunnnnnn, acu mi-i clar
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail