Fratia Pinguinului (5)
Raspunsuri - Pagina 4
mihaela_s spune:
Merge si cu ghimbir proaspat? Eu numai din acela am acasa.
Tanti dar ziceai ceva de mascarpone, pot inlocui philadelphia cu ea? Ca am incercat Philadephia la o tarta si nu mi-a placut, ca era sarata...si nesarata nu se exista .
O fac in we, maine sau duminica. Parol!
Io-s happy, am terminat saptamana, ma duc ACASAAAAAAAA! Pacat ca vaporul pleaca numai la ora 20...daca era si unul mai devreme ce fain era. Urasc naveta!
corap spune:
i'm a gingerbread woman .
(de fapt ador condimentele, cu exceptia foii de dafin la care am alergie - pp ca e o alergie psihica pentru ca o asociez (pe frunza de dafin) cu soacra-mea si (pe mirosul ei) cu mirosul de coroane funerare)
corap spune:
la cum arata reteta, sigur merge si cu ghimbir proaspat.
(si zic ca glazura merge si cu mascarpone, asa, din ochi.)
mihaela_s spune:
Tanti, pui matale si un link la reteta orginala? ca io cu g nu ma descurc, vreau dl.
mihaela_s spune:
eu nu reusesc nicicum sa imi schimb poza de la profil. Imi da mereu eroare...voi cum ati facut? Poate fac eu ceva gresit...
Tanti Zavaidoc spune:
Nu mai stiu unde am gasit reteta originala, ca am copiat-o de mult.
Da, merge mascarpone in loc de Philadelphia. Dar exista si nesarata, doamna, am luat eu!
Asta e o reteta simpla. Am dat peste unele mult mai sofisticate, dar nu ma tine cureaua. Gustul nu cred ca e mult diferit totusi.
mihaela_s spune:
da, celule de hemoglobina. Am ales asa aiurea o poza...acum vreau sa o schimb si nu mai reusesc. Am scris la probleme tehnice.
emanouela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_s da, celule de hemoglobina. Am ales asa aiurea o poza...acum vreau sa o schimb si nu mai reusesc. Am scris la probleme tehnice. pur si simplu... Hobby calator de profesie |
m-am chinuit si eu o gramada aseara sa schimb .... si am reusit dupe ce am sters imag, am inchis tot ce inseamna despre copii, am redeschis si incarcat ceea ce am vrut
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail