Fratia Pinguinului (5)
Raspunsuri - Pagina 2
My_Lady0091 spune:
'neatza.io vreau sa fiu gazela!au in film?
Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim
27+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
desprecopii spune:
Buna, mi-e foarte simpatica fratia voastra polara. Tocmai pentru ca are de a face cu iarna, va propun spre atentie Campania Mos Nicolae. As fi super onorata ca membrii acestui club sa aiba o portocala la profil.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
My_Lady0091 spune:
io cu Gusta deja participam, Mirela!
Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim
27+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
dicirstea spune:
Me too!
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
gusta spune:
Limba mi-ai scos-o mie ca imi place.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1
Marilena si Mara Augusta
corap spune:
hola
aseara am fo' inspirata (de-aia am lipsit motivat).
am facut briose cu rosii uscate la soare, chec sarat cu ardei si sunca, torta cu o garmada de branze si masline si am copt si o tava de sfecle.
(nu pot sa spun cum arata bucataria dimineata, am rugat-o pe bona sa arunce tot ce pluteste prin bucatarie si sa mopeze oleaca pana se trezeste fie-mea)
viviana spune:
M-a sunat fii-mea de la scoala si mi-a zis ca azi e 11.11.11 si ca la ora h 11.11'11''11''' vine apocalipsa.
I-am zis ca tot m-am uitat la stirile din Hong Kong, ca aia au trecut deja de ora fatidica, si nu au anuntat nicio apocalipsa. Dar, mai avem timp pana diseara la ora h 11.11'11''11''' pm.
Mi-a spus ca e ok si sa am grija de pestii din acvariu si de ursoiu' din cada.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui viviana M-a sunat fii-mea de la scoala si mi-a zis ca azi e 11.11.11 si ca la ora h 11.11'11''11''' vine apocalipsa. I-am zis ca tot m-am uitat la stirile din Hong Kong, ca aia au trecut deja de ora fatidica, si nu au anuntat nicio apocalipsa. Dar, mai avem timp pana diseara la ora h 11.11'11''11''' pm. Mi-a spus ca e ok si sa am grija de pestii din acvariu si de ursoiu' din cada. Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
saracuta...
27+
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui corap am facut briose cu rosii uscate la soare, chec sarat cu ardei si sunca, torta cu o garmada de branze si masline |
suna biiiiiiiiiiineeeeeee
27+
viviana spune:
Ah, da, sa-ti zic eu ce am patit cu sfeclele.
Le-am copt in cuptor. Vreo 7 la numar. Si din mari si frumoase au ramas mici si stafidite.
Asa ca am hotarat sa le pun pe toate in ciorba. (a fost prima oara cand am facut ciorba de sfecla. Asta a facut parte din: azi gatesc ce nu am mancat niciodata)
Le-am ras, am inrosit tocatorul din plastic si de jur imprejur am tapetat cu aceeasi culoare.
In oala de ciorba ele s-au rehidratat bine si au depasit marginile.
Am obtinut intr-un final 3 oale cu ciorba de sfecla pe care le-am donat si io in familie.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi