Fratia Pinguinului (5)
Raspunsuri - Pagina 10
JuliaSM spune:
Da,al patrulea. Multumesc.
Pentru ce ma invidiezi, pentru mersul pinguinului?? Lasa, ca-ti iese si tie destul de bine, cel putin asa vad eu din conul asta de umbra...
"I'd rather walk in the dark with God
Than go alone in the light;
I'd rather walk by faith with Him
Than go alone by sight."
mianna spune:
si totusi realizez ca-s cat se poate de on topic (sau nu? ca inca n-am inteles daca pinguinii se mai ocupa/dezocupa de shmotru) - am reusit sa curat ceva: folderul "my documents" din laptopul de serviciu fuse si se duse - si-i cam toata munca mea din ultimii 4 ani acolo. din fericire e recuperabil din cate stiu eu, ca nu-s singura blonda din firma care mai sterge ce n-ar trebui. de fapt nu l-am sters, l-am mutat pe server - n-am idee cum, ca in acel moment nu eram conectata la server. oricum e asa curat in locul in care-a fost ... inca mai exista un "my documents", care are in momentul de fata doar my music si my picture, alea by default
Tanti Zavaidoc spune:
Pentru mersul pinguinului, desigur
La chestia cu lista cica e mai degraba o constientizare a dorintelor-sperantelor-planurilor, ceea ce in final te ajuta sa te concentrezi spre realizarea lor.
Sa stii ca lui i-a iesit figura. Cu doua exceptii, a bifat toata lista pe anul asta. Din cele doua exceptii, doar una se poate considera esec, pentru ca celalalt subiect era tot proiect pe termen lung si era cvasi-imposibil sa il realizeze anul asta.
Eu sunt uimita. Oare merge chestia cu lista si daca nu esti foarte convins? Eu am lista aia in minte si mi se pare inutil sa o scriu, dar cica e musai sa o scrii...
JuliaSM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Eu sunt uimita. Oare merge chestia cu lista si daca nu esti foarte convins? Eu am lista aia in minte si mi se pare inutil sa o scriu, dar cica e musai sa o scrii... |
Poate pentru ca doare mai tare un spin in ochi, decat o sula-n coasta ( nu dati cu parul, citez pe Iliescu!...). Adica ce-ai in cap mai uiti, mai bei o bere, mai treaca- mearga, dar ce-ti apare mereu in fata ochilor reuseste sa te motiveze mai mult decat o soapta fugara de prin vreun colt ( nematurat, neaspirat, ne-ne-ne...) al mintii.
Hai ca, dupa faza dura din februarie, mi-oi propune si eu niste chestii pe 2012, sa vedem peste vreun an, asa, ce-o sa zic c-a iesit.Pana in februar, ma delectez cu mersul pinguinului.
Than go alone by sight."
rall spune:
Si daca n-am nici un plan, ce sa fac?
Oare sa-mi impun unele, nenatural?
Sau pot sa incep cu:
1. sa am mai multe planuri
JuliaSM spune:
Eu ma tot cacai sa dau un examen la germana, si pentru ca nu ma impinge nimeni de la spate, evident ca nu ma imping nici eu, doar nu-s dusa cu capul sa ma autopedepsesc! Dar tare mi-ar placea sa nu se termine anul ( alalalt, nu asta, ca deja ar fi asuprirea omului de catre el insusi!) si eu sa fi luat deja examenul, care, vorba vine, nu-i un capat de tara.Ba chiar e-un inceput.
Si ca (scuzati) cacaiala de mai sus, ar mai fi si altele zeci, care poate s-ar vedea aduse la lumina, cel putin pe-o lista, mai intai si mai intai.
Than go alone by sight."
viviana spune:
Mianna mi-a adus aminte de-o delagatie de-a mea la Brasov.
Las' ca era un hotel janghinos da' aia de la receptie m-a intrebat si daca vreau insotitor in camera.
Io am crezut ca ca-i vorba de al de cara bagaje.
Ma gandesc ca uneori e bine sa faci liste.
Eu nu-s adepta listelor - la mine nu exista luna/saptamana fara sa apara ceva ce n-am chemat, n-am vrut.
Daca stau intr-un grup de 100 persoane eu voi fi singura gainatata - cam asa ceva.
Pentru anul viitor am, totusi, o listuta.
Pentru ca jobul meu stagneaza binisor de vreun an, mi-ar placea sa ma reorienttez. Imi doresc sa-mi cumpar o casa, un apartament si sa-mi fac un fel de after school cu 7-10 copilasi.
Apoi mi-ar placea sa ma mai duc in America - ceea ce nu se va realiza pentru ca economiile se scurg in meditatiile fii-mi.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
mihaela_s spune:
am revenit! De acasa. Azi facem curatenie, oricat m-ati blama. Si pun varza in apa care se impute. Si fac papa bun . Cu morotskaka langa.
Planuri eu nu fac. Am agenda atat de incarcata cu drumuri, scoala si examene pana in vara lui 2013 ca nu mai am ce sa pun printre. Doar sa fiu sanatoasa ca e nasol tare daca te imbolnavesti...pierzi anul efectiv.
O sambata faina pinguinelor, oriunde v-ati afla. Azi ma dragalesc cu ai mei, o sa fiu lipsa aici.
viviana spune:
Pinguina din mine va gati azi peste. Crap si somn.
Si va face si putintica curatenie.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
hannen spune:
Io am doua intrebari(sau mai multe?):cind si cum a luat nastere fratia pinguinului si io de ce nu am stiut?Noroc ca mi-a sarit in ochi noul nume din subforum ,sushi din Madagascar,altfel tot ignoranta ramaneam.
Daca is cumva off topic,adaug ca iubesc Madagascar&Co iar King Julien e favoritul meu.
Whatever happens don`t let go of my hand!