BrumN-D97- Bv denisa! Hai Bea, Oana, Paula!
Raspunsuri - Pagina 16
deutzica spune:
buna fetele
noi tocmai am ajuns acasa de la spital,nuam reusit sa va citesc inca dar voiam sa va dau de veste,bebe Iustin s-a nascut pe 9.11 la ora 18:35,cu 3200 gr i apgar 9.
Am avut parte de o nastere ca in filme,cu o gramada de peripetii o sa incerc sa scriu zilele astea povestea noastra pentru eu cred ca merita povestita
Acum suntem bine,papam,facem nani si incercam sa ne imprietenim cu fratiorul
va pup pe toate
35+ Mami de Luca si Iustin in burtica
luny spune:
FELICITARI, DEUTZICAAA!! SA FITI SANATOSI SI FERICITI!! POZE!!! si povestea!
am fost la dr... si bine am facut, dupa cum mi-a spus si pediatra... aerosoli cu flixotide 10 zile, plus ventolin, 5 zile, si ketof seara... o saptamana jumate cel putin, fara gradi... e destul de serios..
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihaela-p spune:
buna seara
am fost de miercuri la spital, am fost la control si pt ca am asteptat mult am inceput sa am contractii. eram asa bucuroasa ca nasc, m-au internat, dar din pacate, a fost travaliu fals, am stat in stand by miercuri-joi-vineri, azi dimineata mi-au dat drumul acasa.
am ajuns acasa si am dormit pana acum, nu mai am asa multe contractii azi ca zilele trecute, aveam contractii la 7-8 min, dar si 10 min,15 min.colul e dilatat, dopul a cazut ieri, dar nu am dilatatie.am fost ff suparata, atatea contractii, asteptarea, nu am ajuns nicaieri,nu stiam ca se poate asa ceva.
incerc sa imi revin,sper sa se declaseze travaliul natural, sa nu fac inducere sau cezariana.
ecografic, e cam indecis, dar as fi in jur de 39-40 de sapt,nici asta nu e sigur.
v-am pupat, nastere usoara si sa va bucurati de bebei
dianalaura spune:
Felicitari deutzica!!!!! Ce surpriza ne-ai facut!!!! Recuperare usoara! Te aspteptam cu povestea!
diana34+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui deutzica buna fetele noi tocmai am ajuns acasa de la spital,nuam reusit sa va citesc inca dar voiam sa va dau de veste,bebe Iustin s-a nascut pe 9.11 la ora 18:35,cu 3200 gr i apgar 9. Am avut parte de o nastere ca in filme,cu o gramada de peripetii o sa incerc sa scriu zilele astea povestea noastra pentru eu cred ca merita povestita Acum suntem bine,papam,facem nani si incercam sa ne imprietenim cu fratiorul va pup pe toate 35+ Mami de Luca si Iustin in burtica |
Felicitari, bine ca sunteti bine si ca ati ajuns acasica, , bebe Iustin sa creasca mare!!!
Nina, 35s+,
AMR minim 24 zile
msilvy spune:
felicitari deutzica ! bine ati venit acasa !
cand ai timp asteptam povestea nasterii !
ane2 spune:
Felicitari Deutzica!!!!!!!
Luny imi pare rau ca Mufulet e bolnavior....si aici epidemie de gripa, toata lumea in juru meu e bolnavama feresc cat pot si sper sa nu o iau si eu.
Mihaela se pare ca printesa ta se lasa asteptata....sper ca zilele astea sa ne dai vestea cea mare.
Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
33 sapt
corina_s spune:
rania bine ai venit acasa
loredana felicitari pentru buricut
deutzica te asteptam cu povestea
luny sanatare piticului, sa se faca bine si sa te linistesti si tu
35+
dana n. spune:
La multi ani, Beatrice!!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de impliniri alaturi de baietii tai!!!
Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 38+ cu