BrumN-D97- Bv denisa! Hai Bea, Oana, Paula!
Raspunsuri - Pagina 17
denisamiron spune:
Fetelor am nascut si eu!!!
Bebe Maia Andreea a venit pe lume in data de 11.11.11 la ora 14:33 cantarind 3230g si 52 cm.
Am nascut natural, fara epidurala.
Maia a avut Apgar 9 din cauza dublei circulare de cordon.
38+
dia_filipas spune:
FELICITARI DEUTZICA SI DENISAMIRON!! RECUPERARE RAPIDA SI MULT LAPTIC!
BUN VENIT PE LUME IUSTIN SI MAIA! SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!
Dia, mami de shmoo mare Miruna (15.07.2008)
37+ cu shmoo mic "pisicutz verde"
dianalaura spune:
Felicitari denisa!!!!
diana34+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
aris26 spune:
buna dimineta
Felicitari fetelor! DEUTZICA, DENISA recuperare rapida, sa va bucurati de bebelusii sanatosi si frumosi!
ma duc sa citesc in urma si revin
mama de mic +s36+ AMR 3sapt.
anita_a spune:
Felicitari Deutzica!!!!!!!
Felicitari Denisamiron!!!!!!!
La multi ani, Beatrice!!!
Va servesc cu o cafea!
Eu am facut de toate weekendul asta dar tot nu reusesc sa conving pitica sa vrea afara.. mai ramane ideea cu baia fierbinte; incerc si asta...
40+
aris26 spune:
wild - sunt ok ecografele, nu cine stie ce, dar cat sa vada ce greutate mai are, cum stai cu colul, cum bate inima...etc sunt foarte bune. in plus de asta sigut te duce ea la cel mai bun dintre ele.
ooka - imi pare rau de sperietura voastra. era cam ciudat sa apara acum o gaura pe care sa nu o fi vazut nimeni la eco.
rania - imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asta. cat despre pazit copilul in fiecare secunda cred ca ai fi patit asa oricum. si da, e normal ca cei alaptati sa faca kk dupa fiecare masa si inca un kk exploziv
bea - la multi ani iubita cu intarziere
eu sunt ok, trag de timp. ieri am avut iar dureri ascutite in col de cate ori ma ridicam in picioare. azi noapte pe la 4 am avut si niste contractii uratele care imi dadeau dureri de ligamente mai mult. asta micu' e ceva de speriat. se misca cateodata atat de energic de nu imi vine sa cred. are anumite zone unde loveste cu ceva ascutit si tare de a inceput sa a doara carnea de zici ca am vanatai pe interior.
cu cel mare iar ne-am chinuit un pic ca deh, a fost si el 5 zile la gradi si vineri noapte a facut febra, ieri s-a plans ca il ustura gatul...asa m-am saturat. incepusem ieri sa ma gandesc sa caut bona si sa stam acasa toti dar sincer nu stiu ce sa faca cu el sa ii consume energia. asa ca ma mai apuca nervii pe gradi si imi trec ca nu avem ce face. nici acasa nu il pot tine
mama de mic +s36+ AMR 3sapt.
Wildorchid spune:
Neata, fetelor, va pupam si noi si va invitam la un croissant cu lapte!
Nu prea am dormit aseara, am avut program disco de pe la ora 3 la 4 si ceva si am dat din picioruse, din manute, ne-am intins, ne-am vanzolit.
Aris, cum stai cu contractiile?
Emma 36 saptamani + 1 zi
Wildorchid spune:
Rodica, pai asta ma si interesa, sa vad daca s-a deschis colul, cat a mai crescut, etc.Plus ca mi-a zis sa imi iau niste papuci si un halat sa ma bae un pic si la monitorizare (prob.a contractiilor), nu stiu in ce consta ca nu am mai facut niciodata.
Emma 36 saptamani + 1 zi
tia_Mia spune:
buna dimineata
Emma saru-mana de tratatie , multa sanatate in continuare si sa mai stea micuta la mami in burtica
Felicitari proaspetellor mamici cu bebei frumosi si sanatosi
Bea La multi ani si aici
Aris multa sanatate piticului si tie cat mai putine contractii
Noi inca nu avem noutati ...cateva dureri seara in rest stam cumintele si ne gandim la momentele cand ne vom vedea
de Brambru, Lia stiti ceva?
Andreea 36+ Maya Maria
MINUNEA MEA