BrumN-D97- Bv denisa! Hai Bea, Oana, Paula!
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooka/ooka.jpg)
ooka spune:
Brandusa tot Tothema iau si eu, o fiola pe zi, eu n'am stiut de vitamina C de fapt am uitat. Oare provoaca colici vitamina C?. Mie mi'a recomandat pediatra, ca rezidentul a spus ca eu cu anemie m'am internat si cu anemie am iesit si dupa cezariana, dar organismul se reface singur, el nu da nimic. Eu sper sa imi revin, ca e prima data cind iau fier in toata viata me. Eu am alta dambla, ca nu mananc carne, nici in sarcina n'am halit si se pare ca vegetarianismul nu face hemoglobina. Mai nasol e ca lipsa fierului provoaca depresii, eu de asta m'as feri in primul rind.
Ptiu Dia, cit de mult se sta la voi, la noi pe de o parte a fost mult mai bine ca am venit acasa repejor, insa mi se parea ca bebe e mult mai mare desi ea crestea regulamentar cu cite o zi. Cu Sofica am venit definitiv acasa cind avea cam 15 zile, sau 16 ca nu mais tiu.
Cristi, da, bine ca am scapat, are falcute, ii spunem Bilutza. Are icter inca asa ca e o biluta galbejita, insa avem niste labe ale picioarelor albe si frumoase semn ca se ridica bestia de icter.
Emma, tu nasti in Elias?
mami de Sofia si de
Zoe
Doamne ai grija de noi!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
neatza! am avut noapte alba, da' alba de-a binelea!!! e drept ca mi-am baut cafeaua ieri dupa masa, dar as fi dormit si nu am putut!! ba amorteam, ba nu aveam loc, patul alor mei e mai mic si toti 3/4... greu!! a fost infernal, sunt complet epuizata... Mate a tusit, s-a foit, se ridica si maraia ca nu poate sa tuseasca, se auzea cum haraie pe gat..
asa ca l-am programat la medlife, peste o ora.. si normal, trezit fiind de la 6, acum a adormit, peste o ora il scol..:(( o azi de rahat... macar sa nu fie nimic serios cu cine stie ce tratament, ca mor de inima...
Dia, eu vreau sa vina Matei la spital, sa-l vada pe bb si sa se obisnuiasca cu ideea ca bebele ala e fratiorul lui si voi veni cu el acasa.. nu e o reteta cum e mai bine, fiecare face cum simte, cunoscand si reactiile copilului si ce s-ar putea intampla in imprejurarile astea.. daca era mai mic, sub 2ni, 2 ani jumate, si daca eram intr-un spital de stat, nu-l aduceam.. de fapt, intr-un spital de stat nu stiu daca primeste copii in vizita..
ooka, cred ca ai murit si ai inviat, bine ca e ok Zoe!!
Rania, am fost cu gandul alaturi de tine! e normal sa faca kk dupa fiecare alaptat, tot asa va fi o perioada de acum incolo, e de bine!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
![](images/user_woman.png)
Loredana_M spune:
Buna dimi pe la pranz!
Felicitari noilor mamici!
Multa putere fetelor care urmeaza sa nasca!
Noi azi am implinit 10 zile si suntem f fericiti. Aseara ne-a cazut buricutzul. Suntem baieti mari!
Lactatia s-a instalat bine, bebe e mancacios si doarme, chiar si noaptea. Si in sfarsit, mi s-au vindecat ragadele de pe sani. Alaptatul a devenit o placere, desi la inceput a fost chinul de pe lume.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dianalaura/dianalaura.jpg)
dianalaura spune:
Rania, bine ati venit acasa!
Of Doamne iarta-ma, da inapoiati is grecii aia...Mada din Franta a nascut la 36 saptamai si 3 zile dupa UM si au considerat-o la termen. Bine ca sunteti voi in regula. Cat priveste suportul nostru, al meu personal, nu mi se pare ca am facut nimic special, doar m-am pus in situatia ta. Mai am un copil si urmeaza altul, stiu ce inseamna ca mama sa stai cu frica in san si ce mult conteaza sprijinul cuiva, o vorba buna...un mesaj, un telefon , o rugaciune, conteaza mult sa stii ca nu esti sigura. Cu kk, asa e la inceput, schimbi o gramada de scutece, apoi se va regla. Unii copii fac kk o data pe zi, altii de doua ori altii o data la 3 zile. (si nu e constipatie daca face normal). Depinde de copil.
Loredana, felicitari pentru buricut. Am vazut poze, ai un baietel superb!
De fapt, toti bebelusii de la odiseea noastra sunt frumosi, am vazut toate pozele.
diana34+
Calin Gabriel si mami de
Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristi07/cristi07.jpg)
cristi07 spune:
Rania, bine ca ati ajuns acasa. Imi imaginez ca a fost tare urat sa treceti prin asta.
Loredana, cum ti-ai tratat ragadele?
Luny, ce ati facut la dr cu Matei?
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (36 saptamani)
Loredana_M spune:
Cristi07 ragadele le-am tratat cu Garmastan si sanii lasati la aer TOT TIMPUL. Cum ma imbracam, cum o luam de la capat cu ranile.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Wildorchid/Wildorchid.jpg)
Wildorchid spune:
Emma, tu nasti in Elias?
mami de Sofia si de
Zoe
Doamne ai grija de noi!
[/quote]
Ooka, nu, la Municipal sau Medlife, dar am o prietena care e dr.ginecolog la Elias si as merge sa ma monitorizeze maine un pic si eventual sa imi faca o ecografie.
Emma 36 saptamani
msilvy spune:
buna ziua la toate !
am intrat sa vad ce se mai intampla pe aici , ca in ultimele zile nici pentru asta nu prea mai am rabdare . bebe meu e mare sportiv , se misca mereu , cateoadata nu pot sa stau nicicum ,dar multumesc lui DD ca e asa ca e mai bine decat sa stau cu frica sa-i numar miscarile .
azi la pranz , am mancat sos de usturoi pentru prima oara de cand sunt insarcinata , sa vad cat o sa-mi fie de rau (sunt pregatita)
la multi ani beata ! sa ai o viata plina de bucurii si reusite !
rania , bine ai venit acasa sanatoase .
ooka , bine ca este totul in regula cu micuta .
loredana , ma bucur ca ati reusit sa va acomodati ; ai baietel mare deja (fara buricut)
felicitari fetelor pentru rezultatele bune de la eco !
eu am urmatoarea eco pe 23 nov cand o sa decidem si data exacta pentru cezariana .. mi se pare o vesnicie pana atunci .. sper sa stea cuminte bebe inauntru , cateodata mi se para ca vrea sa-mi rupa burta , sau apasa asa de tare jos ca am impresia ca-l pierd .
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Beatrice1982/Beatrice1982.jpg)
Beatrice1982 spune:
mulumesc fetelor pentru urari, din nou!
rania imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva si inca ai ramas marcata de tot...ti-as spune sa te relaxezi, dar sper ca dupa ce vine medicul luni sa iti dea vesti super bune si sper sa poti rasufla usurata ca nu e nici un bai.
cat despre kk eu stiu ca e normal sa faca dupa fiecare masa......
va pup
sa ai grija de bebe si de tine!!!!!!
sa fiti sanatoase si sa cresteti mari si frumoase!
_
Bea, mami de doi baieti : Ivan Matei (14.01.2010) si
38+ cu
Adam Eduard
In 14.11 cu ajutorul lui DD va veni pe lume bebe Adam!Doamne ajuta sa fim sanatosi!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/brindusa76/brindusa76.jpg)
brindusa76 spune:
Mihaela, Emma, Ooka - merci pt sugestii.
Hai ca am facut o compilatie si am cumparat maltofer, tardyferon si captafer - pe care le voi alterna... daca nu cumva incep sa ma simt bine si "uit" sa le iau.
Ca asa am facut si cu elevit-ul si cu omega3-ul. Azi am inceput cea de-a 4-a cutie de Elevit din sarcina. In mod normal, daca luam zilnic (scazand primele 12 saptamani cand am luat doar acid folic si magneB6) acum ar fi trebuit s-o incep pe cea de-a 6-a.
Cura cu suplimentele de fier o sa incerc s-o tin macar astea 3 saptamani, cand voi reface analizele + vizita medic... 33+
Anastasia