BrumN-D97- Bv denisa! Hai Bea, Oana, Paula!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Brandusa, Maltofer, 1/zi iau eu.

Ooka, imi pare rau ca ai trecut cu mititica ta prin sperietura asta, bine ca a fost totul in regula pana la urma.Multa sanatate in continuare.

Corina,

Emma 36 saptamani

Mergi la inceput

Beatrice , sa ne traiesti, sa fii fericita si viata sa iti aduca tot ce e mai bun alaturi de cei dragi tie!

Emma 36 saptamani

Mergi la inceput

Dia, felicitari pentru rezultatele de la ecografie

Emma 36 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

LA MULTI ANI FERICITI BEA!!!SARCINA SINASERE USOARA SI SA TE BUCURI DE CEI DRAGI!

Multumesc de raspunsuri fetele, cred ca o s-o aduc la spital, a doua sau a treia zi, sa fiu in forma.

Ooka, la noi la nastere naturala se sta de obicei 4-5 zile, iar la cezariana 7 sau 10, nu mai stiu exact.

Weekend placut tuturor!

Dia, mami de shmoo mare Miruna (15.07.2008)
37+ cu shmoo mic "pisicutz verde"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

merci Emma, parca de asta auzisem si eu pe la alte fete - cred ca ma duc acum sa-mi iau, ca oricum am ramas si fara Elevit.

Citat:
citat din mesajul lui Wildorchid

Brandusa, Maltofer, 1/zi iau eu.

Emma 36 saptamani

33+ Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

Beatrice
nastere usoara si sa aveti un bebe sanatos si papacios

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

La multi ani, Bea! Nastere usoara si bb sanatos!

Ooka, ce sperietura ai tras. Bine ca e bine puiuta! Si ce bine ca e mancacioasa...a facut falcute?

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (36 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

la multi ani bea
brindusa cu hemeleucograma nu-i de gluma si a mea e tot 10, eu stau prost si cu fierul, si iau fier din luna 3 non stop, eu iau fiole de la tothema e singurul care nu ma constipa, si indiferent de care iei trebuie sa iei supliment de vit C ajuta f mult la absortie, eu beau un fresh in fiecare zi,
beleaua e dupa ce nasti ca scade si mai mult plus ca in general provoaca hemoragi,

34+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rania_s spune:

Mai intai de toate as vrea sa va multumesc din inima la toate
pentru gandurile bune si DianeiLaura in special Nu ma asteptam niciodata ca oameni care nu ma cunosc sa le pese de mine,sunteti minunate ma rog sa aveti toate parte de bebei sanatosi!
Deci pe data de 5.11 dimineata cand m-am trezit sa merg la toaleta am vazut ca eram patata cu sange destul de tare si era un rosu aprins,nu aveam nici o durere nimica.Am sunat doctorul ,ma chemat repede la spital,colul il aveam moale bebe era tare sus nu coborase deloc.Pana la ora 2 nici o durere,atunci doctorul imi rupe apa...si incepe distractia!Am avut o nastere mai mult decat usoara,eram dilatata 10 si eu am cerut epidurala,sa ras doctorul de mine ,mi-a zis ca eu nasc acum nu mai se poate epidurala.
Am nascut mi-au dat fetita in brate pt5minute apoi iau dus-o la sotul sa o vada...a stat si el acolo pana au spalat-o cantarit masurat si toate erau ok.
Pe la ora8 m-au dus in salon,uramand sa aduca fetita cam peste 4 ore langa mine,asa se face aici.Trec orele si nimic...la ora 2noaptea ma ridic din pat si impreuna cu sotul mergem sa vedem ce e....ne intampina o acritura de asistenta si zice catre noi "la ora asta veniti sa vedeti copilul"?Ne lasa sa o vedem si......era la incubator primea oxigen si avea si perfuzii...daca nu era sotul langa mine...ma culegeau de pe jos....
Intreb unde e pediatrul...pt.ca date despre copil primeam doar de la pediatru...asa e aici cel putin..era intr-o alta nastere,in fine imi zice asistenata ca iau luat de analize si iau facut o actinografie,sa astept linistita rezultatele.Cine poate sta linistit cand isi vede copilul in incubator???Plangeam si ma rugam..m-am gandit ca ma pot baza pe voi,si am trimis mesaj Dianei(sper sa nu te fi deranjat la ora aia)
Totul liniste...nu ma anunta nimeni nimic...ca sa aflu apoi ca fetita mea e considerata nascuta inainte de termen...eu aveam 40 de saptamani fara o zi de la ultima menstruatie cand am nascut,dar fetita in burtica avea 38sapt si 2 zile..diferenta care a fost de la inceputul sarcinii...din cauza ciclului lung si a ovulatiei care a avut loc mai tarziu,nimic altceva.
Sa-mi spuna apoi ca aici asa e protocolul...si abureli de-astea dupa ce 48 de ore n-am dormit deloc si am plans de mi-au secat ochii,desi eu stiam ca la 38 de sapt e ok sa nasti si e considerat la termen,in plus nu era mica fetita doar mai inaltuta ca taticul si slabuta ca mamica.
Toate bune si frumoase dar pe cand sa venim acasa...mi-a facut icter alt stres alte ganduri..si uite asa am ajuns doar azi acasa...rupta de oboseala...noroc ca azi vine si mami din tara sa ma ajute.
Nu doresc nimanui sa treaca prin momentele prin care am trecut..pur si simplu simteam ca nu ma pot...si-acum cand ma uit la ea si imi amintesc plang...inca nu mi-am revenit de tot stau si ma uit la ea daca sufla mi-e frica sa o las si 5 minuute singura daca se intampla ceva si nu sunt pe faza...sper sa nu ajung la vre-o depresie postnatala..
Pentru doctorul ginecolog am numai cuvinte de lauda...despre personalul de la pediatrie...sunt in urma rau,sau asa mi-a fost dat mie,nu stiu cum e in tara cand nasti banuiesc ca la fel din moment ce ai nascut depsre copil vb doar cu pediatrul.
Vreau sa va multumesc inca odata din toata inima mea,am sa va tin la curent cu evolutia noastra luni am chemat acasa un pediatru sa o vada!
A si o intrebare?E normal ca dupa fiecare masa sa faca treaba mare?
Urez si eu bun venit tuturor brumareilor si brumaricilor...si multa sanatate!
Scuzati greselile...cu greu imi tin ochii deschisi dar m-am simtit datoare sa va scriu...
Va multumesc inca odata la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela.1975 spune:

Brandusa si eu iau fier zilnic. Doar ca eu iau o zi maltofer iar cealalta tardiferon, il alternez. Doar de la maltofer aveam probleme cu constipatia asa ca mi-a recomandat doctorita sa alternez maltofer cu tardiferon si asa e ok.

35+

Mergi la inceput