Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(102)
Raspunsuri - Pagina 9
Dedicut spune:
Zumzu, ti-am trimis eu
Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011
vasilasanita spune:
Multumim de urari. Am facut doar o rulada de banane pentru azi, Ziua o s o sarbatorim sambata .
Fragrant si Stefan transpira cand mananca mai ales noaptea.
Voiam sa mai spun dar am uitat.
Tunde o sa te rog si eu pe sapt viitoare cred, daca se mai poate. Pupici.
madalina_m spune:
Aditza mie mi se pare foarte ok aparatul. Eu il am pe asta: https://comenzi.farmaciatei.ro/aparatura_medicala/nebulizator_heilen_a_200-p10021187 Nu am reusit sa imi dau seama care e diferenta intre ele. Practic ele trebuie sa transforme substanta in aerosol, deci toate fac acelasi lucru. Diferenta de pret o fi data de nivelul de zgomot al aparatului. Oricum, nu se recomanda aerosolii in somn. Scrie chiar si in prospectul aparatului: sa se faca din pozitia verticala. Deci nu cred ca e foarte important zgomotul pe care il face. Eu sunt foarte multumita de efecte. In 2-3 zile era ca nou si am facut doar cu ser.
aditzaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina_m Aditza mie mi se pare foarte ok aparatul. Eu il am pe asta: https://comenzi.farmaciatei.ro/aparatura_medicala/nebulizator_heilen_a_200-p10021187 Nu am reusit sa imi dau seama care e diferenta intre ele. Practic ele trebuie sa transforme substanta in aerosol, deci toate fac acelasi lucru. Diferenta de pret o fi data de nivelul de zgomot al aparatului. Oricum, nu se recomanda aerosolii in somn. Scrie chiar si in prospectul aparatului: sa se faca din pozitia verticala. Deci nu cred ca e foarte important zgomotul pe care il face. Eu sunt foarte multumita de efecte. In 2-3 zile era ca nou si am facut doar cu ser. Mami fericita de minune Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica |
mada..multumesc frumos . Ai dreptate , am mai gasit unul Omron parca cica sunt cele mai bune , am trimis un mail astept ras maine oricum iau unul . O sa ma ajute si pe mine am sinuzita . Ma bucur ca s.au vazut efectele dupa ce l.ai folosit , am folosit o singura data si intr.adevar si lui Mihai ia facut f bine.
catal_ina10 spune:
Bravo Abramburika!!! Bravo Elisa!!! Sa fiti sanatoase si sa va imprieteniti repede!!!
Maimutzica, FELICITARI! Cand am citit greturi mi-au fugit repede ochii la semnatura, dar nu era nimic schimbat, asa ca am citit mai departe ! Sarcina usoara si frumoasa!
Mai, ce bebeluseala superba!!! Imagini absolut minunate! Felicitari modelusilor si modelusei, precum si frumoaselor mame aferente, dar nu in ultimul rand si fotografelor !
Ziki, daca as putea ti-as da o decoratie a iubitorilor de pisici. Am zis ca atunci cand voi fi o baba care a castigat la loto voi deschide un adapost pentru pisici. Pisici din toata lumea, rugati-va sa castig la loto!
Doloress, felicitari pentru decizie si pentru iesitul din butoi! In privinta respectului, e greu de raspuns acum pe oboseala. Ceea ce as vrea eu sa simta Sara este ca o respect, dar, pentru ca sunt mama ei, ii voi atrage atentia asupra alegerilor gresite pe care le va face. De ce? Pentru ca sunt mai batrana si mai inteleapta . Si pentru ca o respect si nu vreau sa o vad gresind. A, si Sara trebuie (in opinia mea de mama, mai batrana si mai inteleapta) sa acorde respect apriori (ca tot vorbiram de Kant) oricarei fiinte vii, pana la manifestarea prostiei agresive a acesteia.
Irinukaaa, mami, probabil ca a venit si pentru voi momentul acela care vine pentru toate mamele. Pentru unele cu pregatire, pentru altele, din pacate, fara. Cu mare drag ti-o spun, veti trece cu bine de asta, crede-ma !
Lori, ! Trebuie facut ceva! Poate schimbata gradinita? Ai trecut prin multe in ultimul timp. Mie mi-au sarit creierii pe pereti cand unicul copil a avut o zi si o noapte febra, dar cu doi! Stai o clipa in miez de noapte, cand puiutii dorm, si vezi ce simti. Sfatuieste-te si cu la tau Mr.B., care in cazul asta vad ca este Mr. Bravo.
A, si Fragrant, ca era din nou sa uit. Stii de ce nu raspund eu la intrebarile mele? Pentru ca tu exprimi mult mai bine, atat la ele cat si la altele, ceea ce gandesc eu !
catal_ina10 spune:
Dedicut, imi place mult copacul tau!!!
Revin la respect, ca mi se tot invarte in cap , e o intrebare asemanatoare cu definitia libertatii. Ce inseamna libertatea? Dar poate ca aberez acum in aproape miez de noapte...
Oricum Doloress, felicitari sotului tau ca te sustine in dorinta ta! Da, asta e o manifestare de respect si dragoste!
cocutza2011 spune:
Heello fetele,
va citesc si eu. Noi tot cu muci, bine macar ca nu tusim si nici raguseala nu mai avem, oricum ne ducem la un control asa sa fim siguri ca nu este nimica in gat.
Multumim ptr raspunsurile la raguseala si cezariana.
Felicitari Maimutzica, sa ai o sarcina frumoasa si usoara!
Tunde, multumesc de intrebarea cu alaptatu, si eu ma gandeam, oare cat ar trebui?Si noi alaptam cat este nevoie si dorinta.
Aditza, tu intrebai parca cu mucii, noua aicea ne-a zis ser, apa de mare si rabdare. A zis sa nu bag nici batistuta nici nimica, sa dau drumul la apa in baie sa fac abur si sa stau cu ea acolo, 10 minute si tot asa. Acuma cred ca depinde si de muci, noi avem cam jumate de zi, deci cred ca suntem light, dupa cum povestiti voi pe aici.
Aici a fostt o zi frumoasa, imi pare rau ca a venit frigul in ro. Sigur vine si aicea, asta este nu ne mai plimbarim atata.
Suntem happy azi,am gasit niste buburuze vieneze, un grup de mamici cam ca si aicea pe forum doar ca nu au forum, doar mail si intalniri saptamanale, a si contra cost intrarea in grup.Si am fost intr-un local special ptr mame (parinti) si bebei. Foarte tare, nu stiu in buc daca s-a inventat, dar in vest ar merge bine ideea cred, ne gandim!?
Va spun un secret, bebei de la bebelusala muuuuuuuuult mai frumosi decat ce am vazut eu azi!
Cum va gasesc pe fb? Sau va dau numele meu sau prea noua sa ne fb-uim? chiar nu stiu cum sa caut grupul
cocutza2011 spune:
Tunde, m-as baga si eu la cremele alea weleda super ok ca pret acolo la voi. Daca se poate sa imi spui, comanda mea e foarte simpla (tot 10ml*5, tot 100ml*2).
cocutza2011 spune:
Si noi avem carucior Bertoni, la cat a costat eu sunt multumita. Aicea sigur nu are nimeni, dar am vazut carucioare mult mai comode ptr bebe. Dar nu as mai cumpara, daca ar fi sa aleg acuma. Eu sper pana de Craciun sa luam unul mai sport, sa nu ne mai ocupe tot portbagajul cand venim acasa. Poate luam un Maclaren sport.
Transpiram, transpiram si noi! Au ei ceva de reglat de traspira asa, zic eu.
Gata noapte buna. Sper sa reusesc si eu sa fiu mai pro comunicare sa scriu in timp cu voi, ca sa fie chat nu asa monolog cum fac eu.
Carmen, ideea cu camera goala unde sa se joace e geniala. Doar ca la noi e cu multiple scopuri, din care principalul e naniiiii. Acuma doarme bebe pe o saltea imensa pe jos. Patuturi de vanzare aveeeemm, nu ne plac domne ce sa facem
monika_bt spune:
Neata si o cafa maaareee!
A revenit fiica-mea la programul ei de trezire la ora 6!
De_ea ma bucur ca Medeea mananca. In sfarsit te vad si pe tine fericita...ca atunci cand ai nascut.
Deci mamica Deei de le craciuneala n-are FB! ne-am prins!
Fiica-mea nu transpira noaptea, doar la papat lapte daca e prea cald.
AMR:5 kg
Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.