Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(102)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Eu am fost pe afara sa rezolv una-alta si mai bine stateam acasa, ca am numai vesti proaste:
1. Mamici care ati optat pentru 1 an si va doriti stimulentul de reinsertie, am fost acolo unde am depus dosarul de CIC sa iau cererea care tb completata si am intrebat cand trebuie sa ma intorc cel mai tarziu ca sa beneficiez de bani? Pana face copilul 11 luni!!! Mi-a zis chiar concret: daca copilul face un an pe 20 ianuarie, pana pe 20 decembrie trebuie sa va intoarceti la servici.

Mami fericita de minune Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mada, alea de acolo cred ca nu stiu ce zice legea. O sa ma duc si eu sa vb direct acolo, dar la unele sectoare se zice altceva decat ce zic alea de la sectorul 3. Daca imi refuza dosarul in ianuarie, eu le dau in judecata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Roxx, cum e overall-ul din fleece de pe hiphip? L-ai incercat? Tine caldurica?

Al meu nu stiu ce are. Dupa ce ca nu mananca, face si kk diareic. I-am dat Smecta.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Al meu transpira mult cand mananca din bibe, ca atunci il pun pe o perna, ca sa stea inclinat. Mai transpira si noaptea, dar nu exagerat.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui fragrant8

mai transpira bebelusii vostri prin somn? Sophia are nopti in care se trezeste leoarca; si nu e de la febra.

=============
Mami de Sophic mic (16-01-2011)

“In the depths of winter I finally learned there was in me an invincible summer” (A.Camus)

si al meu transpira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

M-am delectat pe FB cu pozele de la bebeluseala...o nebunie!
Chiar - mai planuieste cineva sa faca pe gazda in viitorul apropiat? (de data asta cred ca va fi greu, cred ca sunt mai multe doritoare acum!)

MIMO, inca nu l-am incercat. Dar fac o recenzie dupa prima utilizare!

FRAGRANT, si Catalina mai transpira noaptea uneori.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

fragrant iau virusii unu d ela altul, partea buna (daca o pot numi asa) e ca pana incubeaza virusul la bebedoi, bebebunu isi mai revine in simtire, trece de perioada aia in care plange mai non stop si vrea tentie muuulta si brate si pup si tot. Iar la bebebdoi...e fara numar, Anei nu-i mai trece parte aasta, e legata de mine 100%!!! Nu papa nimic solid, nu stiu daca ma mai tin sfarcii, cum sa produc atata lapte zi lumina - noapte intuneric.

mai, BERRTONI din tot ce stiu e e cam proasta ca firma, eu tot ce-am luat a fost prost, iar mai ales la scaunel de masina, nu ma joc.

nu mai stiu ce am vrut sa spun

aaa..doar ca Ana s-a trezit imediat ce i-am scos tzatza din gura si am luat-o in sufra, pus la san, pe canapea si cu tv-ul pe mute. Mai si am vazut, asa pe mut filmul cu botezul, de care zicea Monica cred, culmea filmat tot...Doamne, cum l-au bagat de zici ca voia sa-l inece, cum l-a scos, agitat, bagat iar, cum l-a pus pe prospo, apoi socul ca era crpa asa....deci mi s-a trans toata pielea, m-a busit plansul, m-am uitat la falcutele grase de la sanul meu, Doamne fereste!!! Cta ne chinuim cu sarcina, nastere, primele luni si uite!!! Si saracu copil!!! Am inteles ca ascapat, dar ce trauma pe el, s ate ia cineva asa de la caldurica, sa te bage in apa, apoi zbuciumare in apa....sa simti ca te sufoci si sa nu te ajute nimeni, ca nah..nu il bagase si pt "Amin!"...Doamne!!!
Sa intele ca am avut noroc ca Ana a fost mucoasa si nu a bagat-o preotul cu capul...mai, daca prin absurd mai facem un copil, dupa filmuletul asta..eu nu-l mai botezam! Sunt socata!!
[am si traumele mele d ela botezul lui Robert]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

lori

tunde ti.am raspuns . E super oferta ! eu dau o caruta de bani pe ea. mersi mult

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza ..mami fericita de pui scump Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Lori,eu am si patutul din lemn de la Bertoni. e super bine lucrat finisat,materialele super oK. Angie poate comfirma,ca avem la fel.
acu depinde si de lucru probabil,patutul poate fi ok,scaunul sau un premergator nu. eu doar patut am de la ei,asa ca nu pot recomanda firma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

si eu am luat mai multe chestii dl ei si sunt multumita , depinde si cum le nimeresti

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza ..mami fericita de pui scump Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

am inteles fetele, nu stiu de ce am nimerit eu numai chestii nasoale de la ei. [fraieru srl]

Mergi la inceput