Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(102)
Raspunsuri - Pagina 3

roxx26 spune:
Pupam fetele!
Noi am rupt patul de somn, ne-am trezit amandoua la 11..stiu, suntem niste lenese!
Iar a fost vorbaraie multa pe aici –imi placeeeee!
In primul rand – FELICITARI PETRO! BINE AI VENIT ELISA! Ce mult ma bucur! Ce emotii...
Apoi – wow, MAIMUTZICA!! Vine bebe2!!! Ce surpriza, felicitari!!! Mi-ai dat niste emotii...citeam si reciteam si nu-mi venea sa cred...mi-am adus aminte iar de nasteri, de sms-uri, de cum vorbeam la telefon...
IRINUKA, mi s-a rupt inima de ce scrii tu acolo...iti trimit PM!
PUFOASALAURA, nuuuuuuuuuuuuuuuu, cum sa iei legatura cu destinatarul cadoului?? Pt ea e surpriza!!! Daca ai nelamuriri ref la adresa, iei legatura cu ZIKI!
LILI, la multi ani sotului! Ce praji bun faci?
SIMO, mai pui te rog link-ul cu scaunul de masina al lui Edu? MI-a placut mult, dar nu am salvat adresa.
Idei de papa bun - ieri am facut asta - o minunatie!
De link-urile cu jucarii nu mai zic nimic...vai de buzunarul meu...
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina

Shines spune:
Roxx www.douceur.ro/Magazin-online-Douceur/Scaune-de-masina-pentru-copii/Scaun-Auto-701.html" target="_blank"> aici e scaunul.
Din pacate azi l-am si incercat ca siguranta nu imi doream asta.
bara din fata este foarte buna,din material moale,a venit in bara practic cat l-au tinut centurile si nici nu a simtit shocul. plus ca nu s-a miscat de la locul lui,sta foarte bine prins in centura cu trei puncte.
Din pacate Cami a aterizat intre scaunele din fata,mereu ii spun sa isi puna centura si uita..azi am uitat si eu sa ii tot repet si s-o bat la captocmai azi

madalina_m spune:
Da Roxx, bravo! Si eu am vrut sa-i spun Pufoasei dar am uitat: NU lua legatura ca mamica careia ii faci cadou!!!! Ea trebuie sa afle de la cine e cadoul abia cand il ia de la posta. Surpriza-surpriza!!!

Shines spune:
Roxx mai e si asta,e de la Bertoni,are aceleasi caracteristici si forma,dar este mai ieftin.
eu pe asta l-am vrut initial,mi se parea mai confortabil,dar nu l-am gasit atunci si am luat din mag ceva asemanator.

roxx26 spune:
MADA, si te-ai hotarat - te intorci la serviciu in decembrie?
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina

Mayane spune:
Tunde, pot sa ma bag si eu la o cremuiala?
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel

florintunde spune:
Da Mayane
ADITZA;Da asta e crema numai are 10 ml..practic 5 buc da 50 ml..si tot iesi la 10 lei cutia de 50 ml

madalina_m spune:
Pffffai, mi-e asa de greu sa ma hotarasc. Am zis ca ma intorc in decembrie, apoi sapt trecuta m-am razgandit, apoi am aflat ca trebuie sa ma intorc in decembrie (daca vreau cei 500 lei/luna). O sa ma duc sapt viitoare la servici sa vorbesc cu sefu. Poate il conving sa ma 'considere' la servici de pe 20 dec dar eu sa ma duc pe 3 ianuarie. Practic eu o sa fiu 2 sapt fara plata iar ei imi vor plati doar darile ... Apoi vroiam sa le cer si cateva luni de program scurt. Vreau eu multe.
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 MADA, si te-ai hotarat - te intorci la serviciu in decembrie? _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina |

fragrant8 spune:
Felicitari Maimu!!!! Sa fie cu noroc! Sarcina usoara si sa treaca greturile rapid!
La multi ani tati de Lili!
mirelus si lori - ma gandeam aseara la voi; eu cu sophic bolnav, abia faceam fata; vrea numai in brate, i=am gatit 4 feluri si n-a vrut din nici unu, a adormit numai plimbata prin casa, plange si geme prin somn ca un batranel; aseara am luat-o cu noi in pat, pe la miez de noapte tati s-a dus in alta camera ca nu reusea deloc sa adoarma, iar eu am facut de santinela.
ma intrebam cum faceam cu doi, daca mie cu unu' bolnav si mi-e greu.
hai sanatate la bebei si la mamici!

fragrant8 spune:
mai transpira bebelusii vostri prin somn? Sophia are nopti in care se trezeste leoarca; si nu e de la febra.