Scolari de Iulie - August 2004 * 85

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Alice, felicitari pentru caiet!

Carmen, bravo Ilincai pentru scrisul frumos!

Felicitari Patrick pentru Fb-uri!

Daria, sunt convinsa ca ar spune daca ar vedea vreo problema. Bine ca nu e nici una.

Ina, normal ca era bulversat...

Saptamana viitoare este super incarcata (o aduc pe mama maine sa vad unde o duc pe la doctori, dupa ce a iesit din spital abia mai avea glas...avem 3 zile de conferinta unde stam pana la 7 seara...evaluari si nu stiu ce sedinte si la scoala si la gradinita). Noi sa fim sanatosi.
Anul asta sunt iar Moasa (Craciunita la servici, sarcina trasata de directoarea economica asa ca au inceput astia sa ma intrebe de pe acum ce si cum se organizeaza )

Azi dimineata am trezit-o pe Maria la 7.30 "ahhh, ce vis frumos am avut, pacat ca nu se face un film dupa el!"
Avem sedinta miercuri la scoala sa ne spuna cum merge treaba (noi suntem amandoi la conferinta asa ca sper sa aiba doamna bunavointa sa-mi repete si mie ) Maria are vreo 8 Fb-uri in carnet, mai trebuie cateva calificative oricum pentru ca au multe materii (8 cel putin, dupa numaratoarea mea) si ca sa poata sa faca media, dupa cum explica Ina, trebuie macar doua note ...Nu?!

O zi frumoasa sa avem si un inceput de weekend minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

editat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello!

Intru scurt la raport - am supravietuit saptamanii , schimbari importante, provocari pentru cariera mea, Doamne ajuta!
Azi plec in team-building, alt stres, fac parte dintre organizatori si nu e simplu la aproape 60 de oameni. Astept petrecerea de maine seara, All around the world party, eu voi fi afro :)

Kim nu stiu ce sa zic in plus fata de fete..

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

felicitari pentru caietele ordonate copilasilor!
Daria, sunteti mai bine cu burtica?
Olivia, e bine ca ai ales calea diplomatiei, numai asta mai functioneaza uneori...in rest, nu mai comentez stilul de comunicare al d-nei voastre
Monica, sanatate mamei tale, fetele-s bine?
Robi, bafta in cariera, o sa te descurci sigur

si noi avem 7 FB-uri la carnet, azi l-a primit
luni si miercuri avem concurs Smart, rezultatele la testele initiale vor fi abia peste 2 saptamani cand va fi si sedinta

io tusesc cu spor, ma simt ca un caine beteag
s-avem un weekend fain, Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Lia, sanatate multa si succese la concursuri!

Fetele sunt bine, multumim de intrebare. Azi i-am dat lapte Mariei, am o inima mica mica.
Miercuri seara Maria a plans cand ne-a vazut ca mancam mamaliguta cu branza "toata lumea mananca normal numai eu sunt pedepsita sa mananc numai paine prajita!"
Asa ca azi avem din nou mamaliguta cu branza in program, chit ca Ioana nu mananca mai deloc ...Au gusturi diferite, tare greu sa le fac pe plac la amandoua cu un fel de mancare
Oricum, prefer sa gatesc doua feluri decat sa fie bolnave

Editez ca uitai:
Roberta, schimbarile in bine sunt binevenite :)
Distractie placuta si sa faci poze cu tine afro!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Alice sunt foarte foarte frumoase caietele lui Gizmo
Kim eu lucrez in invatamant de 15 ani dar nu am auzit si nici nu am folosit niciodata expresia asta....hai meii sunt la judo sau unde sunt??....
Felicitam toti copii pentru FB-uri
Robi petrecere frumoasa iti tinem pumnii sa iasa superok...sa faci poze cu look-ul afro
Lia iti dau reteta unui decoct minune,este incercat pe tatiin 500 ml apa se pune: tei,chimen,1 ceapa,4 nuci 2 intregi si 2 zdrobite,cimbrisor si busuioc...se fierbe pana scade la jumatate...dupa care se ia cate o lingura la fiecare 5 minute!!
Cristalina cred si eu ca-i este greu Mariei sa manance de regim cand voi mancati altceva...noi de obicei tinem regim odata cu mandra cand este nevoie
hai pupicei,ma duc sa fac o tarta de mere cu caramel sa vaz daca-mi iese ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ioana , am precizat ..la gimnaziu.
Eu am auzit si la gradinita aud acum si la scoli..si vad parinti care nu-s contrariati..daca face carte ce mai conteaza?Am multe rude in invatamant si ei recunosc spasit....da folosim si noi si altii ..pt ca ne lasa nervii.Eu doar am avut "sansa" sa aud..cine stie ce se poate auzi in majoritatea claselor daca ar exista microfoane..

Mergi la inceput

Kim...dupa mine,nici educatoarele,nici invatatoarele si nici profesorii nu au nici o scuza pentru un asa limbaj...si nici pentru pedepsele corporale...daca te lasa nervii schimba-ti meseria...eu am predat si la gimnaziu, si la seral si la clase cu copii asistati social...exista pentru fiecare metode pedagogice de comunicare si buna intelegere care n-au nici o legatura cu tipatul,vorbitul urat...
Tarta mea miroase foarte frumos...sunt curioasa ce gust are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Cuscrela, ce pofta mi-ai facut cu tarta !! Ce reteta ai facut ???

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

Iaca si reteta,eu n-am pus fulgi de ovaz ca n-aveam:)da a iesit buunaa tare
http://dulciurifeldefel.blogspot.com/2011/10/prajitura-cu-mere-in-caramel.html

Mergi la inceput