Scolari de Iulie - August 2004 * 85
Raspunsuri - Pagina 3
szivarvany spune:
foarte, foarte frumoase caietele lui Gizmo 
io raportez ca al meu copil doarme
este franta de oboseala si a spus ca o mai doare burtica un pic. uof.
_
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae
alice2004 spune:
Sanatate multa burticilor deranjate !! 
Noi se pare ca stem mai bine, am depasit faza de ... orez, heheheh !! ![]()
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion
carmenp spune:
neata,
kim, da`mi un motiv pt care sa nu`l muti... ca io nu vad nu vad niciunu`
sa stati 4 ani in stres si voi si L. e prea mult
vazut pozele cu gizmou`, felicitari pt scris
eu am reclamatii ca e prea lenta, scrie foarte frumos, aproape ca nu se deosebeste ce e scris din tipografie cu ce e scris de mina ei da` ce folos ca-i ia juma de zi;)) asa e si`n viata de zi cu zi habar n-am cu cine seamana, cu mine nu. mai am rabdare semestrul asta;)) la abecedar au ajuns la litera u, ritmul nu`i foarte rapid. astazi dau smartul la cultura generala. si ion are prima teza, la romana. toata saptamina am disecat cu el sinonime, antonime, epitete, opere literare si alte cele;))
hai s`avem o zi buna!
roxanaz spune:
neata
ieri copilu lua 2 fb-uri la dictari, cu minus... si tot un -fb la fise de lucru (ptr ca scrie in continuare 3 invers, la fel ca si pe P si R - neatent, neatent). deci l-am laudat de numa' ![]()
pe mine ma apuca guturaiul deci stau cuminte in banca mea
szivarvany spune:
neatza. e iarna ![]()
Felicitari lui Patrick 
Si felicitari Ilincai pt scrisul frumos 
si Giulik are in carnet un carnat de fb uri, insa daca o intreb dc, n are nici cel mai mic habar
in continuare ii place sa citeasca si are si viteza si cred ca de asta o incanta ![]()
ce bine ca e vineri ... 
_
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
szivarvany spune:
am trecut si eu pe la scoala azi, am mai vb de cadourile de MN si serbare, strangem 20+20 lei;
doamna ne-a zambit, i-am zambit, a intrebat cum suntem, altceva n-a zis. ma tot gandesc ca daca e ceva de rau mi-ar zice 
_
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
ina32 spune:
Ce caiete ingrijite am vazut
....si Radu scrie frumos dar foile sunt indoite la colturi si cam mototolite
. Plus ca ei scriu exclusiv cu creionul, ceea ce-i da posibilitatea sa stearga....si a zapacit radierele alea de la atata folosit![]()
In carnet are doar 5 note, mi se pare cam putin avand in vedere ca nu mai e asa mult pana la finalul semestrului. Zilele trecute am incercat sa-i explic cum e cu mediile...n-a inteles nimic saracu'![]()
![]()
Andries spune:
Irina, lasa mai copilul in pace
de unde sa stie el ce e aia medie?
Ii spui doar ca trebuie sa aiba cat mai multe FB uri si gata ..
ina32 spune:
A...pai initial nici nu intentionasem sa-i explic pt ca...nu stiu pt care motiv am crezut ca stie cum e treaba![]()
...venise vorba despre vacanta, note...oricum am lasat-o balta, nu am mai aprofundat subiectul