Scolari de Iulie - August 2004 * 85

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Gaaata, notat, abia astept s-o fac si eu, fulgi de ovaz am, asa ca miine am de treaba !!

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Am scris un mesaj lung si nu eram logata...asa ca...s-a dus.
Felicitam copiii pentru FB-uri si pentru scris frumos.
Uram sanatate celor bolnaviori sau suferinzi mici sau mari.
Uram succese la servici celor care au nevoie de ele.
Si ma plangeam si eu de invatatoare Adelutei...dar nu o mai fac. Ca eu personal nu am de ce sa ma plang. Si la noi se termina un quarter (anul scoalar e impartit in 4- in jur de 10-11 saptamani fiecare) miercuri cand vom avea si report cardul.
Va pup.
Weekend placut.

Mergi la inceput

Buna dimineata !
Va doresc o saptamina usoara si cu sanatate multa si succesuri tuturor scolarilor !
La Bucuresti s-a facut tare frig, incepe partea aceea faina cu imbracatul copilului, pe drum e nashpa, inauntru in scoala duduie caloriferele !!
Oh, si cuscrela, am executat tarta, a iesit tare buna, doar ca dupa parerea mea ii trebuie ceva sirop, ca pare cam uscata, am pus caramelul deasupra, dar parca mai tre ceva !! Oricum, mi-a placut, a placut si baietilor ceea ce este cel mai important !!
Va pupez pe toate !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
am inceput sa tusesc ca un magar obosit si ma doare gatul. sunt yuck deci. acu incerc sa ma feresc de copii, ca virusul l-am luat de la job.
o saptamana usoara va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

O saptamana frumoasa si usoara tuturor.
Sanatati la toata trupa
Si eu am fost cu Giulik la analize scaun/sange ca e tot cu dureri de burtica, seara.

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Si tu poti fi Mos Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Roxiinsanatosire grabnica,tinem pumnii sa nu fi asa de darnica si sa nu le dai si copiilor!
Dariapupacim Giulik curajoasa si sper sa aflati cat mai rapid cauza durerilor de burta ca sa gasiti si remediul!
Alice meii da ce gospodine am fost noi doua in week-end....mie mi s-a parut destul de ok,poate pentru ca tu ai pus fulgii de ovaz a iesit un pic mai uscata...zic si eu...
hai sa avem o saptamana excelenta....io cred ca saptamana asta deja fac cumparaturile pentru mos Nicolae ca sa fiu linistita

Mergi la inceput

Roxi, sanatate multa !
Daria, cum e cu burtica Giulikai ?? Mai bine sper, nu ??
Ioana, s-ar putea sa ai dreptate, poate ca din cauza fulgilor a iesit asa, mai densa, dar tot buna este ! Cind mai prajituresti ceva, mai zii, sa ma mai inspir si eu din retetele tale !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Vin si eu sa ma plang...

Tudor a luat azi un S la romana. A dat prima dictare. A fost complet pe langa in sensul ca a scris mama cu litere de mana dar cu spatii intre ele, ceva de genul m A m A. E clar ca nu intelege ca literele de mana se scriu legat intr-un cuvant, nu stie cand se folosesc litere mari si mici. Din fericire, fiind prima dictare, nu-i va trece in carnet, ci va face o medie dupa mai multe dictari. Am sunat-o pe invatatoare sa vorbim despre asta. Mai grav nu e dictarea asta pentru ca vom rezolva prin exercitii. Problema e ca ea le-a explicat lucrurile astea in clasa, ceilalti copii au fost pe faza si au retinut, dar el n-a fost atent. Sau imi spunea ca azi la matematica la o fisa de exercitii, el era tot cu doua exercitii in urma fata de ceilalti copii . Si desigur ca nu poate sta cu toata clasa dupa el, sa-i tot explice lui inca o data. Daca l-am intrebat pe el despre asta, mi-a zis ca la el a durat atat de mult pentru ca a stat sa faca cifrele foarte frumos.
Deci are clar o problema de ritm si de atentie. Daca as sti si cum sa o rezolv...

Va dati seama ca am luat masuri. Azi am facut numai dictari de cuvinte si propozitii pe doua pagini. Intr-adevar la inceput era varza in capul lui legat de cand e M mare sau m mic, de legarea cuvintelor, etc. El crede ca e ca la scrisul de tipar, unde literele nu se leaga. Acum ceva mai bine, a cam retinut regulile, dar lucreaza extrem de lent, in continuare. O sa am dureri de cap cu copilul asta, pana ajungem la un anumit nivel. O sa-i dau dictare in fiecare zi si sper ca prin exercitiu sa castige si in viteza.

Ai vostri stiu lucrurile astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzu, prin exercitiu sigur vei rezolva si viteza, sigur -sigur.
Alice, , sa vedem cand vin rezultatele de la laborator cum stam.

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Si tu poti fi Mos Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

si Patrick a luat azi un B la o fisa, pe care eu i-as fi dat lejer S (din 8 asocieri a gresit 4 - deci jumatate). din neatentie. inca scrie cifre in oglinda, plus alte porculete.
Mitzu, si eu zic ca dupa mai multe repetitii va fi mai bine (acu daca vroia copilu sa scrie frumos.. ce sa zic - e de bine zisei eu cu zmangalitorul in casa )

Mergi la inceput