Scolari de Iulie - August 2004 * 85
Raspunsuri - Pagina 6
leeloo2004 spune:
Am mai trecut cu bine (ma rog, cat se poate zice asa) un hop, evaluarea de la matematica - tot cu un calificativ de Bine. Evident nu calificativul este important ci ceea ce a retinut copilul...!
In rest in weekend am sarbatorit-o pe soacra-mea (ieri a fost ziua ei), iar simbata am fost la cumparaturi (sincer eu sunt ingrozita ca de la saptamina la saptamina luam din ce in ce mai putine alimente si totusi suma toata cheltuita e cam aceeasi...).
Iar de azi am luat-o de la capat cu munca pe "ogor"...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
ina32 spune:
Mitzu-R a luat doi de B la dictari, la ambele gresind acelasi cuvant (ma rog, nu numai ala)...asa ca...cu de astea ne-am distrat si noi in weekend.
szivarvany spune:
si eu am vazut in caiete asterixu` - asta inseamna ca urmeaza dictarea
sincer mie mi se pare ca Giulik are un scris urat, cu litere asa mari cumva dar ea zice ca asa e frumos
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae
kim222 spune:
Adela, nu m-am plans eu de prima dictare la care a capatat un S (chiar daca nu s-a trecut in carnet..a durut al naibii ).Asa cum spui era varza,d-na a avut o tentativa de a-mi arata alte caiet pt a intelege eu ca doar el nu fusese atent De o saptamana are dictari zilnice ..Ce am facut eu? Dupa ce scrie il pun sa-si gaseasca greselile (ii spun doar cate sunt ) , apoi scriu eu si fac greseli si el gaseste greselile. Intr-o saptamana am evoluat mult...mai greseste la scris cu litera mare la cuvantele: Muma ,Ama, Uma ..si uita sa puna punct.El nu intelesese nici macar conceputul de rand..suprarand ..
Polux de ce nu ne mai spui ce te nemultumea??? Sunt curioasa ce ar putea sa te nemultumeasca in USA!
Daria ce conteaza cum scrie!! Citeste si scrie corect /...super!!Am sa fac si eu poze la caietele lui Luca..scrie f frumos pt un baiat..
szivarvany spune:
noi de cand cu durerile de burtica, n am apucat sa exersam acasa dictarea, de fapt nu exersam nimik.
si ai dreptate Kim, important e sa fie scris corect.
insa eu, care scriu ca porcu` insa f rapid, n am primit punct din oficiu la bac am scris mult, rapid, ca stiam tot dar ... m au penalizat
_
kim222 spune:
am uitat ..Gabi ma bucur pentru voi!
Daria cand ai rezultatul la analize? Eu cred ca nu aveti nimic decat un virus..luati Debridat?
szivarvany spune:
Giulik doarme asta pt ca la 6 a fost in picioare ciripind
Kim, da, luam, de 3 x / zi, de 5 zile deja.
Azi e prima seara, sa bat in lemn, de o saptamana incoace, in care a zis ca nu o doare burtica, e doar coma de oboseala. A baut nejte ceai de musetel si gata.
I-a muncit la dans si si la scoala a zis ca au lucrat mult, plus in pauze ea a citit Hedi
_
kim222 spune:
Daria poate ar fi fost bine sa faca o pauza la zbucium..Auzi citeste in pauza! Ce tare!Pentru Luca nu vine usor cititiul pt ii place sa ne bagam in pat si sa-i citesc ..eu sau tati..Azi m-a pus sa incep Divina Comedie..nu am reusit sa-l fac sa renunte!
Carmen , Ema pe unde umblati?
szivarvany spune:
Da, era ok, saptamana trecuta a iesit urat, n am lasat o, in fine, e asa mai capoasa si are o problema cu absentele desi aveam motivare de la medic
Luca are gusturi
Noi cu cititul ... am fost singurii de aici care nu citeam seara, pt ca nu ma lasa, imi astupa gura cu mainile si picioarele de nervi ca io stiu citi si ea nu
_
g_ioana spune:
Neatza...in sfarsit a venit iarna
Eu nu stiu daca primesc dictari zilnice pentru ca au niste fise speciale ...pe care dau dictarile,presupun ca le vom primi la sedinta...si noi am exersat una duminica, nu are probleme la scrierea corecta ci la caligrafie...eu o pun singura sa-si dea calificativul...subliniaza tacticoasa fiecare greseala cu rosu si isi mai pune si cate un semn de intrebare...ieri pe caietul de romana pe o singura pagina avea trei calificative puse de doamna un FB pentru 3 randuri de n mic,un S pentru doua randuri de na(din cauza neatentiei si a vitezei a scris un rand tot cu n mic in loc de na ..cand si-a dat seama l-a scris si pe a..dar a iesit nananana fara nici un spatiu intre ele)..si un B pentru unu,una etc....mie deja mi se pare presiunea cam mare pentru cupil sa-i pui 3 calificative pe o pagina
Saptamana asta o sa fie cam grea pentru ea...joi au eurojuniorul, vineri smart-ul..au terminat cifrele si de azi trec la socoteli...eu incerc ca timpul alocat pentru teme si exersat sa nu depaseasca doua ore...ca pe urma se satura de scoala....de citit la fel ca Luca,prefera sa-i citesc eu pentru ca nu are rabdare sa-si citeasca singura....
hai sa avem o zi buna