Scolari de Iulie - August 2004 * 85

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

`mneatza din ceata de -5
ce dulci sunt Mariile
noi raportam cearta de dimineata, Giulik sta pe tron juma` de ceas ... citeste din reviste si uita scopul si durata vizitei ... la 7,20 am icneput pregatirea de scoala m-am cam agitat

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Si tu poti fi Mos Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata,

Rox, asa si Tudor, incet si cu cifre in oglinda. Eu credeam ca le face asa pentru ca e stangaci, dar Patrick scrie cu dreapta, nu?

Carmen, la voi cum mai e? A mai castigat Ilinca in viteza?

Si eu sunt crizata din cauza somnului lor. Sincer, nu ctiu cum rezista Tudor...Mara macar doarme la gradinita, dar el rezista cu cat doarme noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

da Mitzu, Pat scrie cu dreapta. daca nu e atent jap tranteste niste cifre invers. ma doare capul. nici el nu doarme la pranz de f mult timp. si cum are si electronica si ceramica martea si miercurea.. e rupt. zau ca il inteleg ca de abia se trezeste la 7. multi dintre colegii lui dorm....

Mergi la inceput

somnul la Giulik e de vis: 8-8,30 -> 6,40 - 7
cine credea ca vom ajunge aici, ca io una nu

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatzasi la noi este o vremenumai buna de dormit
Daria si noi raportam cearta de dimineatzavrea sa se uite la televizor dar sa nu se vada nici o luminasi eventual sa si doarma in timpul asta...azi are 5 ore ori le doarme pe toate ori s-a trezit la prima ora
Ieri isi luase iar o carte de la biblioteca clasei...Aventurile lui murdarici...si dupa ce si-a facut temele deja se gandea ce carte sa ia azi cand o va duce inapoi,io siderata"pai cum sa o duci fara sa o citesti?"..."da o citesc!"...io cand?..acum..si si-a luat cartea si s-a dus sa o citeasca lui tacsu...in jumatate de ora o terminase
hai pupicei,ma duc la examen ca-i jumatate de semestru si avem o gramada de partiale
edit nu reusesc deloc sa o bag in pat mai devreme de 9...si de adormit tot la 10 adoarme
Mitzu Tudor scrie cu stanga?....ieri cand scrie e-ul mic imi zice"mamaaa tocmai mi-am dat seama de ceva important,e-ul se scrie in alta directie ca celelalte litere cum ar fi m sau n...mi-a trebuit vreo 5 minute ca sa realizez ce vrea ea sa spuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Si la noi e greu cu trezitul de dimineata...numa' nu mananc in locul lui. Iar seara am un adevarat stres sa-l vat bagat in pat la 9
Aseara a venit la el colega lui de banca si pe cand se jucau mai cu spor a aflat ca mai are teme. E a treia oara cand se intampla chestia astaAsa ca la ora 8.30 eram ca un caine de paza pe langa biroul lui sa termine mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ioana, waw. super Maria cu cititul. tare as vrea sa aiba si Patrick imboldul asta.
chiar la 8 nu pot sa il culc, din cauza maimutei secundare, care face o circoteca fantastica. daca adoarme inaintea ei incepe sa-l caute prin casa (cred ca ii lipseste sacul de box) si sa se planga ca vai ce dor ii ei de Patrick. asa ceva.....
Irina s-a laut cu fata si-a uitat de teme mah....

Mergi la inceput

Irina bine ca si a facut apoi si tema
Ioana, ce tare e Maria, felicitari La ea e determinare si ambitie
Pupu, lov Pupu isi iubeste mey fratele, nu conteaza dice

aseara in plimbarea spre casa, zice Giulik: mami, mi-a nfacut declaratii profa: ca s preferata ei; dice Giuli ? pt ca lucrez curat si tac mult
asta la pictura

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Nici eu nu prea am cu ce sa ma laud, astept carnetul cu note...

Am ceva suparari la serviciu, asa ca nu-s in apele mele...

va citesc constant, insa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Da, Ioana, Tudor e stangaci. Scrie foarte frumos, eu sunt multumita, n-am ajuns inca la e mic . Ar trebui sa pun o poza cu scrisul lui.

Ma mir de fetele voastre cum citesc. Si Tudor citeste, dar de obicei pana terminam temele e suficient de plictisit incat sa nu mai vrea sa faca nimic, asa ca foarte rar il conving sa citesca 2-3 randuri.

Rox, m-am distrat cum ai povestit legat de culcatul lor

Vad ca mai au si altii problema cu somnul si cu uitatul de teme. Pe mine asta si neatentia lui ma omoara.

Apropos, azi iar i-a facut observatie, le-a dat niste exercitii simple la mate pe tabla, ei trebuiau sa le faca in caiet, a ramas in urma din nou. Zau daca pricep de ce ramane in urma. Acasa la fisa chiar nu are probleme la ordonarea sau descompunerea numerelor, nu stiu de ce in clasa ii ia atat. Maine ma duc sa vorbesc cu ea...nici nu stiu cum sa abordez problema. Oricum am de gand sa-i spun ca el reactioneaza bine la concursuri, daca il motiveaza ceva sa termine repede. Sper sa nu mi-o ia in nume de rau ca ii sugerez eu ce sa faca.

Teama mea cea mai mare e ca se va demoraliza Tudor, daca vede ca e numai mustruluit

Carmen, mai zi-mi de la voi Esti colega mea de suferinta.

Mergi la inceput