Scolari de Iulie - August 2004 * 85
Raspunsuri - Pagina 18
szivarvany spune:
ce dulce e Patrick cum sa piarda asa ceva fix asa si Giulik, sunt inca asa nerabdatori sa faca tot tot tot, Doamne da sa i tina pe piticlonti mereu asa de studiosi
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae
roxanaz spune:
io cred ca esti ff pozitiva, asta de frica nu vroia sa piarda. studiosenie.. doamne ajuta, sa fie
szivarvany spune:
io zic ca e spiritul de turma, cum sa nu l faca ei pe i sau pe 10, cand ceilalti il fac
o intreb ieri pe giulik, daca tot are mucii pana la jenunki, ai fost afara ? da; cu geaca ? nu; dice ? ca n am timp :-)))
si multu de sfaturi, pana la urma am gasit coldrex junior dimineata si seara, f bun in ceiut si isi da cu olinth si avem noptile linistite fara de nervi
eu dimineata am rezolvat altfel; ceasul suna la 6,40, asa ca se poate motai pana la 7,00 cand deja ma agit io
Rox, abia astept sa vad rafturile
si ce v-ati scos voi , Rox si Kim, cu cadourile pt familie
Ioano, ar fi cazul de un cadou patruped
_
roxanaz spune:
bine ca a vrut coldrex-ul, e asa dulce, Patrick l-a vomitat.. in selgros
ai si tu dreptate cu spiritul de turma. mai nou asta mare nu mananca gustarea. ca n-are timp, bineinteles.
szivarvany spune:
ioi
nu e rau la gust, desi i-am zis la Giulik - daca nu bei fara voma, iti dau pastile asa ca nu si-a mai facut greturi
la pachet mananca tot, sandwichu` + dulcegaria, apoi in fct de timp cornul, laptele, marul; iar la pranz la cantina depinde ce este se ling bolurile cand sunt sarmale, a zis doamna
_
cristalina spune:
Neata!
Daria, sanatate Giuliei.
Mitzu, felicitari lui Tudor pentru saltul calitativ!
Ioana, ai o dulceata de copil!
Roxana, ce frumos, nerabdator sa invete! Va urez sa-l tina!
Olivia, la noi se strang 30 de lei (desi doamna a specificat cclar ca nu vre cadouri!) din care se va lua ceva (probabil o bijuterie) pentru invatatoare si ceva mai mic pentru doamna de religie.
Maria nu mananca la scoala "nu am timp!" iar Oana nu mananca la gradinita din principiu (nu ca s-ar stresa prea tare cu mancatul acasa!)
Insa cu trezitul nu am treaba, la 7 sunt in picioare. In weekend mai devreme!! Si Ioana are niste cearcane de nu se poate, dar pur si simplu nu vrea sa doarma Habar nu am ce sa-i fac. Aseara i-a luat 1 ora si jumatate sa adoarma (si nu doarme deloc la pranz) iar dimineata la 6 era in picioare!
O zi excelenta sa avem!
carmenp spune:
buna ziua di la ieshi, n`am cu ce sa ma laud da` declar ca astept vacanta sa ma linistesc si io oleaca;))
mitzu, felicitari, incet incet se aseaza lucrurile
ioana, imi pare rau, cum fu la dictare?
g_ioana spune:
Carmen nu stiu cum a fost....cred ca aflu maine,sunt curioasa ce calificative ia la chestiile astea recapitulative...ei deja sunt la litera e mic...au avut si smart-ul la romana azi,zice ca a facut punctaj maxim,pana nu vaz,nu crez....la mate doamna le-a facut doua coloane de socoteli....ea pe caiet a facut o singura coloana.."tabla doamnei este mai mica decat pagina mea de caiet si am crezut ca nu a avut loc pe tabla si d'aia a facut doua coloane"
Cristalina si io-s cu nerfii tot din cauza somnului....am impresia ca mandra doarme putin si nu prea stiu cum sa mai schimb programul sa doarma mai mult...in week-end la 7 este in picioare
edit:io trebaluiesc prin casa,mandra isi face temele si la un moment dat vine sa-mi povesteasca ceva...dupa ce termina imi zice"aud ca ma striga cineva!" eu mirata cine,ca n-aud nimic..."matematica ma striga....ca mai am teme de facut!"
cristalina spune:
Ce tare e Mariuca de la Iesi!
A avut de facut o poveste cu doua personaje. A mea a facut "furnica si greierele". Nu a vrut deloc sa schimbe. Asa ca eu am scris ce mi-a dictat ea si i-am pus niste desene de colorat in niste chenare (in care voia ea sa desenez eu furnici si greieri). A terminat pe la sase de colorat. Toate bune...
Dupa masa de seara ne-a anuntat ca "mai era si aia cu personajele decupate, dar aia era tema!"
Asa ca si-a facut tema cu tati, care a lasat-o sa taie cum doreste muschiul ei a lipit ceva pe foi si la final era tare mandra "acum am doua povesti!"
roxanaz spune:
neata
noi bine... nimic nou
am vorbit de dimineata cu doamna, mi-a zis ca e cam incet... mai exersam acasa. si imi tot bat capul cu cifrele facute invers, care-s durerea vietii mele.
Cristal bravo pentru cele doua povesti.. asta conteaza
o zi frumoasa va doresc!