Scolari de Iulie - August 2004 * 85

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mitzuam citit din prima cind ai scris dar nu stiam ce sa-ti raspund. nica nou, tot la fel, aceeasi viteza si stil. da, si ea ramine in urma aproape de fiecare data. de cele mai multe ori cind o intreb de pe la scoala imi raspunde cu "nu stiu", "cred ca da", "parca", "nu-s sigura", "stai sa ma gindesc". scrie frumos cum v-am mai zis in schimb cind stie ca are evaluare sau dictare a doua zi se panicheaza "daca greseste si ia I?" cu somnu` nu am probleme, seara la 8 jumate dorm amindoi si dimineata la 7 sunt fresh in schimb in we tot al 7 le e scularea. si in we e somn de pranz. cam asta di pi la noi
edit, invatatoarea mi-a zis s-o las in pace ce daca e inceata, nu toti sunt la fel si m-am conformat;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

deci dupa cum ziceam si doamna noastra spuse ca e incet. eu o pun pe seama ne-concentrarii. ptr ca pentru el orice distragere e buna. si iar se intelege bine cu colegul de banca, in consecinta se hihaie, vorbesc, comenteaza, etc. zau asa, e al treilea... ce sa zic, sa il puna cu cineva cu care nu se intelege??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Da, dar vedeti, sunt diferente legate de invatatoare. Daca am avea si noi o invatatoare asa cum e a vostra, Carmen, nu mi-as face asa multe probleme, dar a noastra e clar deranjata de comportamentul lui. Imi scrie in carnetul de corespondenta, imi spune de cate ori ma intalnesc, etc. Si asa suna ca si cum e singurul incet si neatent din clasa (probabil ca asa o fi, nu stiu). De asta ma necajesc cand aud ca iar n/a fost atent sau a ramas in urma. E important si cum se raporteaza ea la aceasta problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

noi la a 4-a viroza, Danu cu gat iritat, febra initiala, acum cu muci, oarece tuse, Dea cu muci si cu gatul, io cu gatul si cu muci......

cu scoala, a trecut de testele Smart, de evaluarile initiale, cu bine, zic eu, adica la romana a gresit un singur exercitiu din 15, la mate 5 din 15, la romana pe motiv de lipsa de atentie suficienta, la mate cam tot asa, plus ca la unul dintre exercitii nu a inteles cerinta si li s-a citit doar o singura data. Eu l-am inscris mai mult ca sa se obisnuiasca cu munca in clasa, ca acasa le face bine, dar la scoala e alt mediu, acolo poate fi distras, acasa nu, acolo mai e si galagie, doamna nu repeta de 4 ori ca mine acasa, deci el cu cronometrul in mediul scoalar tre sa se antreneze pt ca examenele nu se sustin acasa, decat daca am face invatamant la distanta

tot cu japca il iau la facut teme, are zile si zile, cand e mucios e mai deconcentrat, mai putin curios de ce are de facut....il cicalesc deja destul, nu vreau sa devin o pacoste, i-am zis ca de acum eu ii stau la dispozitie sa-l ajut DAR trebuie sa isi stie si el responsabilitatile, ca altfel.....degeaba.

felicitari micilor pasionati de lectura, noi nu avem asa ceva pe aici
cu culcatul la pranz nu se poate, de 2 ori /sapt are dansuri de la 4.30 o intindem inapoi, pana vine, se spala, mananca, face temele, timpul zboara de nici nu ne prindem cum...Seara la 9 e stingerea. Mai devreme uneori daca decide Andreea ca e obosita. Ea e "lipita" rau de el, abia il lasa la somn, mai are mereu ceva sa-i spuna, sa-i arate, ceva sa-i duca, sa-i mai aranjeze perina, ca sa gaseasca o cale sa ajunga sa se mai tavaleasca si chitaie un pic. Se vaita apoi cand incaseaza o jumuleala mai intensa.

vad ca numai noi ne tragem nasul cu spor pe aici, nu stiu zau cu rezistati voi dar eu deja sunt tare necajita ca o incasaram iar, de vineri...Maine e o saptamana in cap.

sa avem un weekend mai linsitit ca precedentul ce mi-a scos par alb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Lia, multa sanatate la voi

Facui capitolul nou, aici:
86

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Si tu poti fi Mos Nicolae

Mergi la inceput