Scolari de Iulie - August 2004 * 85
Raspunsuri - Pagina 15
szivarvany spune:
Aici se dau potocaleleee :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168105
Roberta, trebuie sa vezi cum decurg treburile, poate isi revin la normal chiar si cu influentele afterului
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae
Andries spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roberta04 Hello! Si la noi e cerere de Bayblade, Petro e in studii de piata :) Eu fac socotelile pentru armata de finuti, nepoti, prieteni...ma cam ia cu ameteli... Super tari scrisorile Mariei, dar si pozele cu mancarurile m-au terminat Eu sunt suparata pentru ca Matei, un copil chiar modest pana acum, vine cu niste fitze de la after-school de ma gandesc serios daca nu e chiar daunator mediul pe termen lung. Sunt doar 10 copii acolo, dar care la 8 ani au iphone 4 si ce viseaza noaptea au ziua... Degeaba ii explic eu lui Matei ca nu e normal, de data asta ori nu am eu cuvintele la mine, ori e greu de inteles cand ceilalti au la el de ce nu e normal ...plus modul in care imi raspunde obraznic e greu de acceptat pentru mine... asta e... poze www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii |
Eu am dus razboiul asta o luna si ceva, pana la urma bunul simt al lui Victor a inteles. Si el mi-a cerut n jucarii fara de care "viata mea e foarte grea", de asemenea iPhone-ul si toata colectia Star Wars. Dar a inteles abia cand l-am amenintat ca nu il mai duc la after, ci il tin acasa cu mamaie sau cu bona si chiar m-a crezut.
Andries spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ina32 2 beyblade vrea si R, plus o arena, plus un lego star wars. Nu am prea inteles ce e cu arena aia,si mai ales cat costa trebuie sa studiez putin pe net |
Arena e un fel de farfurie-castron in care se lanseaza titirezii astia. E neimportanta si foarte scumpa dupa parerea mea. Vic a spus ca nu ii trebuie, ca poarte sa ia de la mie o cratita din camara daca vrea sa-i dea in "arena"
Cel mai periculor e bayblade-ul controlat cu IR periculos de scump vreau sa zic Vic nu a aflat inca de el
ema spune:
salut,
vreti poze cu arena si toate minunile de titirezi?am colectie intreaga...luale-ar...ca de nu imi sparg creierii cand se lupta ai mei...
am vandut jucarii de m-am plictisit...ca sa fac loc si sa-i cumpar altele...problema e ca nu stie ce vrea...ce naiba ar mai fi si n-are!!!amandoi ar vrea masina de popcorn...am sa le cumpar una ...sunt ieftine si bune mai ales ptr. iubitorii de floricele.... cadoul ideal.si in rest...sunt pe tusa...nu stiu ce sa le cumpar.Tot intreb,acum cat nu e nebunie prin magazine si ridica amandoi din umeri.Nici asa nu e bine...ce vor se duc si-si cumpara...si cand tre sa fac ceva cadou...nu vor...ca au ce vorsa dea naiba.poate aveti voi idei mai originale...ca jucarii...deci ricardo nu are un robot sau o chestie ...are tot ce au pe piata din seria respectiva....e ceva de speriat...abia astept pastele sa mai vand...
in alta ordine de idei...stiu ce vreau IO...tot e ceva,no?Si nu-s fff pretentioasa...
ema spune:
Deci sa nu fiu gresit inteleasa...ca ai mei copii ar fi genul celor de la after de care povestiti voi...ce viseaza ziua au a doua zi.Am spus ca-si cumpara ce vor nu ptr. ca le dau eu sute pe mana sa faca ei ce vor cu banii...Ci ptr. ca-si castiga singuri banii...si eu nu le pot interzice sa-si i-a ceva din munca lor.eventual mai las cate o atentie pe birou cind si cand...dar sa le dau bani gramada...nu!in fiecare we...dimineata au doua strazi mariiii(aci la noi la tara) unde lasa posta-reclame...si in vacante.Amindoi ai mei si alti doi copii...un prieten de-al lui serban cu fratele lui mai mic.taica-sau are o noua pasiune...cumpara camioane vechi...din 80 -85 si le repara...le vinde...si din profit calculeaza ptr. fiecare...ce a facut...si cat i se cuvine...Ricardo e cu smirgheluitul ruginei iar Serban cu vopsitul la pistol...si multe alte maruntisuri la care lucreaza si copiii.ei sunt multumiti...nu-i obliga nimeni...au invatat o multime de chestii si...primesc si bani.destul de mult ptr. un copil...dar am acceptat sa faca asta numai la un calcul corect al procentului din profit...si ptr. scurt timp...ptr. ca scoala solicita mult,lectiile sunt multe si complexe...si mai avem nevoie si de timp de joaca.Cu siguranta...suntem de condamnat ca parinti prin prisma gandirii romanesti...desi si in ro copii ajuta la munca campului si in gospodarie...si mai mereu fara sa fie...retribuiti...si eu am facut curat,am gatit,spalat la mama copil fiind...si aici la tara e cam la fel...nu stiu in orase cum e...ca n-am avut onoarea sa traiesc in oras in ge...dar aici in jurul meu...e normal cand sunt proiecte comune...adica chiar si curatenie in casa...sa solicitam si copii...lucruri pe masura varstei lor...ca doar nu-mi curata copiii casa...vorbeam de facut lucruri marunte.
A,am uitat...serban s-a inscris ptr. anul viitor...au avut mai multe optiuni...ptr. ca mai trebuie o limba straina...Chineza.Am discutat in familie...si am ajuns la concluzia ca limba chineza e de viitor...combinata cu ceea ce vrea sa studieze mai departe...adica economie...e o combinatie destul de buna.Deci nu e un curs de chineza...pur si simplu...invata la scoala...ca orice alt obiect...si e si obiect de examen dupa trei ani.
roxanaz spune:
neata
si Patrick ar fi fericit cu bey blade. arena aia e un plastic turnat in forma dreptunghiulara, care costa 50 de lei. ha ha
Robi, ah, nasoala faza cu after school-ul. dar cred ca Matei isi va reveni.. o sa vada el ca nu astea sunt de fapt importante.
Ema, super ideea cu chineza.
o zi frumoasa va doresc!
g_ioana spune:
Neatza
Eu nici nu vreau sa aud de titrezi...mandra are deja vreo 3 in colectie,nu-s de firma da-s leit ca cei de firmanoroc de tanti de la toneta care urmareste toate reclamele de pe disney
Ema...si tati a inceput sa o puna pe mandra sa presteze ceva munci in gospodarie contra cost...sa vada ca nu este usor sa castigi bani si apoi sa-i cheltui pe reviste/insecte si dvd-uri
hai sa avem o zi faina,azi avem sedinta la scoala sunt curioasa ce ne mai zice
szivarvany spune:
toata noaptea am visat ca ma joc cu titirezii
buna dimineata
Ema, Serban e asa, wow ai noroc de doi feciori pe cinste
noi stem bine, cu muci, dar bine sa vina odata vineri
_
cristalina spune:
Neata!
Daria, nu s-au strans inca 250 de portocale!?
Roberta, imi pare rau ca apar asa probleme de la after school. Complicata treaba.
Ale mele nu prea realizeaza care este valoarea obiectelor si cum e cu banii.
In weekend Maria si-a "pierdut" toti banii din pusculita (Cei 4.5 milioane de hartie nu o interesau insa dupa cei de metal a jelit pana nu a mai putut. Noroc cu Oana care a acceptat sa imparta banii din pusculita cu ea )
Asta pentru ca din neatentie a trantit pe jos un hard disc de vreo 6-7 milioane, de a vazut John rosu in fata ochilor. Evident nu are voie o saptamana la desene, daca e cuminte. Daca nu e cuminte se prelungeste la 2 saptamani.
Cred ca juma' de zi le-am zis "aveti grija, jucati-va in alta parte ca trantiti asta pe jos". Asa ca nu i-am luat apararea cand i-a luat John banii. Prima intrebare a fost: "eu ce pot sa fac sa castig niste bani sa pun inapoi in pusculita?!"
Noi acum vreun an-doi am zis ca jucarii nu se iau decat la ocazii speciale, zile de nastere, onomastici, Craciun, Paste (si, evident, jucariile aduse cand plecam pe undeva ). In rest, numai reviste si carti.
Si am zis...
Ma intinsei...o zi frumoasa sa avem!
szivarvany spune:
Cristal, inca nu, dar mai e pana pe 5/11
nici Giulia inca nu stie ce sa faca cu banii, aia 10 lei de la zana dintisor ii are pe birou, cred ca si va achita ora de chitara, in ritmul asta cu titlu de imprumut
_