Scolari de Iulie - August 2004 * 85

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Daria, fervex junior - il poti dizolva in ceai de fructe de padure, care e mai acru si deci nu se mai simte asa tare cat de dulce e.
copiii iau vacanta pe 23.
a propos de reclame: observ in fiecare an cu, cu o luna inainte de craciun, fiecare slot publicitar (mai ales la canalele ptr copii) se mareste de la 2 spoturi la 20. un desen animat tine 14 minute, apoi 15 minute reclame la jucarii, si tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Daria, e racita Giulia!?

Noi avem un "dulapior pentru copilasi" destul de limitat.
Daca e fara antibiotic atunci le dau de febra Nurofen (eventual amestecat cu Panadol daca se ingroasa gluma). Supozitorul rar...foarte rar.
De tuse bagam Paxeladine sau Ambroxol, depinde de tuse.
Daca e durere in gat Hexoral sau tantum (spray).
Profilactic eu merg pe multivitamine cu multiminerale sirop. Si cam atat.
La noi totul e sirop

Cam asta e la noi...variatiile sunt rare, nici macar siropuri din astea de catina, muguri de brad, propolis cu echinaceea (asta nu pentru ca nu ar fi bune, ci pentru ca sunt eu neglijenta).

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

noi doar aerius avem pe stoc si paracetamoalele si novocalminele supozitoare
si cum au luat-o mucii asa, ca la robinet, ma gandeam sa-i dau si eu ceva, ca are deja 7 ani fara sa fugim la pediatra
Merci Rox, Cristal
deci Fervex Junior

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Si tu poti fi Mos Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

CRistal io sper ca nu amesteci nurofen cu panadol.... nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Daria si io tot de fervex junior auzisem....meii acu io cred ca Monica le "amesteca" ca si mine,adica dimineata nurofen,la pranz panadol si seara iar nurofen....eu am oroare de prafuri,pentru ca eu nu le pot inghiti deloc...Mari tot la sticlele de sirop panadol/nurofen a ramas...supozitoare nu mai avem deloc ca nu servim,in caz de febra majora ne salveaza fiola de algocalmin....eu ii mai dau iarna asta imunogrip junior si cred ca-i merge bine si un kiwi pe zi la recomandarea lui Kim
Acum sincer cu toate ca mandra a scris mosilor la foc automat eu tot in ceata sunt,nu stiu ce sa-i iau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Daria, cum a zis si Ioana, le alternez (ca ma exprimai gresit).
Dar eu dau Nurofen Panadol Nurofen mai des, la perioade mai mici (aici e vorba de febra mare mare, de vreo doua ori am dat asa...in rest bunul Nurofen, ca-si face treaba...:)))

Eu cu mosii scap usor, ele anul asta au invatat ca Mos Nicolae aduce numai dulciuri (sau nuielusa la neastamparatzi . culmea e ca nu de la mine au invatat, o colega le-a instruit si pana sa-mi dau eu seama ce le zice s-a prins. Acum vor de mos nicolae "un ciubuc si un ou kinder!" )
De Craciun ne-am scos cu zhu zhu pets si webkinz, cate unul de caciula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Hello, hello girls!!

La Multi Ani lui Matei si Marei!!

Vad ca sunteti in focuri cu selectarea cadourilor de Mos Nicolae si de Craciun. La noi e simplu, ii vrem pe beyblade L drago destroy de mos nicolae (ceea ce ar insemna 8 USD cu tot cu lansator daca as trai in USA, dar pentru romania preobabil inseamna 80 de ron bucata ca de' noi ne permitem, mama lor de nemernici) si pentru Craciun vrem un star wars cu Anakin si un set din acela micut de skateboarduri (tec tec parca ii zice). Buget estimat: 200 ron de mos nicolae si 300 ron de craciun. Dar pot sa spun ca bayblades astea sunt chiar geniale, pana si eu m-am jucat cu ele sa vad cat de mult le pot invarti.

In rest, nimic nou la orizont

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

la noi sunt doar muci, stranuturi 100 si muceala insa pt prima data in cariera ei, si a suflat nasu` fara sa fie frecata la cap de moi
pt la MN va primi lupa , chokotoff, moatze de par de alea cauciucate rrroz, - astea s deja la mine in birou ambalate frumos si mai tre sa iau oo kinder, mosh de cioco si toffifee si o nuia, evident
de MC am deja o papusa ambalata, ochitara de-a Emei pt care tre` sa cumpar husa si un set de corzi, va mai primi tubul de transport bloc desen si altele pt la ora de pictura , mai am un pachet cu cartulii ce le-am luat acu vreo luna dp net si vom avea si un cadou comun pe care il voi pune impreuna sub brad
si in functie de buget mai adaug maruntisuri
finului meu ar trebui sa i cumpar avion/elicopter cu telecomanda, este oferta la Real, doar sa vad cum ajung.

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Si tu poti fi Mos Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

2 beyblade vrea si R, plus o arena, plus un lego star wars. Nu am prea inteles ce e cu arena aia,si mai ales cat costa trebuie sa studiez putin pe net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello!

Si la noi e cerere de Bayblade, Petro e in studii de piata :)
Eu fac socotelile pentru armata de finuti, nepoti, prieteni...ma cam ia cu ameteli...

Super tari scrisorile Mariei, dar si pozele cu mancarurile m-au terminat

Eu sunt suparata pentru ca Matei, un copil chiar modest pana acum, vine cu niste fitze de la after-school de ma gandesc serios daca nu e chiar daunator mediul pe termen lung. Sunt doar 10 copii acolo, dar care la 8 ani au iphone 4 si ce viseaza noaptea au ziua... Degeaba ii explic eu lui Matei ca nu e normal, de data asta ori nu am eu cuvintele la mine, ori e greu de inteles cand ceilalti au la el de ce nu e normal
...plus modul in care imi raspunde obraznic e greu de acceptat pentru mine...

asta e...

Mergi la inceput