Scolari de Iulie - August 2004 * 85
Raspunsuri - Pagina 16
ina32 spune:
O sa incerc sa-l conving ca nu are nevoie de arena, ca-s bune oalele meleProblema e ca trebuie sa-l conving...in numele Mosului, anul asta inca mai crede ca exista si as vrea sa pastram povestea, ca e asa dragut cum se gandeste ce o sa-i scrie
Andries spune:
Apropos' de portocale si de intrebarea aia cu alergatorul de cursa lunga...Daria uite pe mine ma deranjeaza ca mereu se pune problema promovarii DC mai intai si mai intai si apoi actiunea in sine. Cand am facut anul trecut actiunea in Rep. Moldova nu am stiut de la bun inceput ca trebuie sa scriu si un articol pentru DC si abia dupa aceea se dau inimioarele la profil, ei bine am venit la job, am avut o perioada infernala si m-am trezit cu mesaje de la membrii DC ca nu au primit inimioara... pai stii ce prost m-am simtit?? Am scris articolul acela cat s-a putut de repede, dar tot a fost aiurea, daca stiam din start, era gata a doua zi dupa ce am dat cartile si dulciurile alea. Acum de exemplu, eu la spital am fost si in 2009 (tot cu Aka, imi amintesc foarte clar ca am dat cu masina cu spatele in curtea pavilionului si mi-am spart roata intr-o teapa din curte, eram cu masina de la firma si noroc ca a gasit portarul inca un nene care m-au ajutat sa schimb roata contra a 50 de RON ). Acum, m-as duce eu la Nasta fara nici o problema ca pentru 7 copii gasesc eu 700 de ron sa le iau ceva (chit ca mai intreb si pe aici prin birou) dar ce ma fac daca-mi cere cineva iar articol pentru scufite de elfi sau portocale? Plus ca acolo clar nu am voie sa fac poze si ma simt si prost sa stau sa pozez copiii aia amarati...na' ca mi-am varsat oful... o actiune umanitara se face in mod sustinut pe tot parcursul anului si de obicei printr-o fundatie sau asociatie, aici insa e combinata treaba cu ceva marketing si promovare DC dupa parerea mea si de aceea oamenii nu se (mai) baga.
desprecopii spune:
Andries, foarte intamplator am citit ce ai scris sa m-a intristat mult mesajul tau.
Chiar ti s-a parut o actiune de promovare DC faptul ca te-am rugat sa scrii un text in care sa spui ce s-a intamplat cu banii stransi de aceasta comunitate? Despre ce promovare spui tu? Tu numesti promovare DC un articol publicat tot pe DC
Nu mi se pare normal ca o actiune de strangerea a banilor - NU in conturile DC - sa nu aiba o explicatie - ce s-a stans, ce s-au facut cu banii, unde au ajuns banii.
Tu chiar crezi ca NU trebuie facut asa ceva????? Asta e marea problema a ta? Cu alte cuvinte, strangem bani si atat???????
Ti-am cerut noi sa promovezi DCul undeva? Incredibil ce aud de la tine !!!! Trist ...
incredibil ce mai pot sa citesc absolut intamplator ...
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
cristalina spune:
Ieri cand am luat-o de la scoala doamna era foarte suparata pentru ca iar a vorbit...mult mult! La exercitiile din clasa, unul era gresit din cauza de neatentie.
"O mutam iar in ultima banca singura!"
Azi mandra mea era in a doua banca, negociase de dimineata cu doamna sa o lase sa stea cu o prietena
"Sa-ti spun ceva, de azi am o colega!"
"Pai sa taci ca sa poti sa o pastrezi!"
Raspuns a la Maria "Dada, bine bine...Dar sa stii ca ea o sa se duca la dansuri...ma lasi la dansuri!?"
szivarvany spune:
Andries, nuuu, nu e musai sa mergi personal
acum se pot trimite colete, banuti, se pot face cumparaturi intra-bazar cu dedicatie, sunt multe variante
eu am trimis doar sume mici asa, ca sunt mai multe locuri, insa am tricotat cu dedicatie si am golit in sfarsit debaraua si debaralele prietenelor si am trimis hainutele si incaltarile ramase nevandute la bazarul umanitar.
bey, sa nu ma njurati pt promo stiti ca ma ia valu` si stiu ca multa lume nu intra sa ia toate subforumurile la rand
Cristal, deci e clara treaba, da ? Maria vrea la dansuri
vi-am zis oare ca nu mi a venit alocatia pt cupilu` din august ?
am fost acum de am depus cerere si voi primi lova in ianuarie
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae
Andries spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Andries, foarte intamplator am citit ce ai scris sa m-a intristat mult mesajul tau. Chiar ti s-a parut o actiune de promovare DC faptul ca te-am rugat sa scrii un text in care sa spui ce s-a intamplat cu banii stransi de aceasta comunitate? Nu mi se pare normal ca o actiune de strangerea a banilor - NU in conturile DC - sa nu aiba o explicatie - ce s-a stans, ce s-au facut cu banii, unde au ajuns banii. Tu chiar crezi ca NU trebuie facut asa ceva????? Asta e marea problema a ta? Cu alte cuvinte, strangem bani si atat??????? Ti-am cerut noi sa promovezi DCul undeva? Incredibil ce aud de la tine !!!! incredibil ce mai pot sa citesc absolut intamplator ... Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
Nu cred ca ai citit intamplator, si special am scris aici si nu la subiectul general.
Pe mine personal m-a deranjat ca nu mi s-a spus de la inceput si nu am fost bine pregatita. M-am simtit datoare si vinovata fata de oamenii care au donat bani pe DC si nu au primit inimioarele pentru ca eu nu am scris articolul. A fost ca o conditionare de gen "ca sa dam inimioarele trebuie sa scrii un articol". Eu poze si copii dupa chitante trimisesem inainte si chiar Marius mi le ceruse. Deci Mirela, crede-ma ca nu o spun cu rautate, dar daca vreti sa aveti mai multi spectatori implicati, trebuie sa procedati un pic altfel. Iar DC ul oricum il promovez zilnic in virtutea obisnuintei si in virtutea faptului ca intru zilnic pe acest forum, deci sa nu amestecam mere cu pere. Oricum, nu e obligatoriu sa tii cont de parerea mea si nici nu insist sa demonstrez ca am dreptate. Dar chiar tu ai povestit cum ai intrat la o odisee si ai cerut doi voluntari pentru o actiune si nimeni nu a raspuns. Eu incerc sa-ti ofer o explicatie simpla. E prea mult "public burden" in actiunile astea.
szivarvany spune:
sigur ca prind, oricand
stiti dc nu mi au mai trimis banii ? io primeam cu posta
pt ca in sistem, apare ca n-am ridicat banii nush de cate ori, chiar daca ultimii 2 ani au fost constanti si asa sistemul a declarat ca nu mai locuim acolo, unde ne aducea postasul banii de 7 ani
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae
roxanaz spune:
neataaa
ce vreme scarboasa azi.
azi dimineata am decis cu copchilu sa luam niste etajere ca sa expunem lucrarile de la ceramica . asa ca pazea
in rest... nimic nou la noi pe front. asteptam sarbatorile
o zi frumoasa va doresc!
mitzura spune:
Neata,
A facut copilu un salt calitativ, a avut ieri a doua dictare si a luat FB, fata de S-ul de la prima. Le-a dat mult mai simplu decat facem noi acasa, ceea ce e bine. Dar ca sa nu ma bucur prea tare, am avut un mesaj in caietul de corespondenta ca a fost neatent la matematica si ca i-a luat o vesnicie sa-si stranga jetoanele cu cifre, timp in care alti copii au terminat ce aveau de scris pe caiet ...Ce sa mai zic....asta e el, parca il si vad bibilind la jetoanele alea sa le aranjeze la linie. Mai scria ca daca e atent raspunde foarte frumos si e activ.
Mai are o problema cu temele, uita sa faca steluta pe caiet sau carte (steluta simbolizeaza tema la noi), asa ca de multe ori n-am stiut ca are tema si s-a dus cu ea nefacuta. A mancat desigur sapuneala de rigoare. Am ajuns sa facem in avans exercitiile, fara sa fie steluta, de teama ca acolo era o tema pe care altfel o ratam. Nu mai stiu cum sa-i mai zic sa fie atent...I-am sugerat de ex, sa o roage pe colega de banca sa se uite si la el pe caiet daca a pus steluta, si daca nu sa-i dea un ghiont sa-si puna semnul (nu e o solutie sa fie tot asistat, dar na, nu mai stiu cum sa abordez problema)
Nu e tot timpul neatent, cred ca se coreleaza cu anumite materii si cu plictiseala sau lipsa de motivatie (ceva de genul 'De ce sa strang jetoanele repede, doar ca sa deschid caietul de matematica? Cah...'). Imi tot zice, 'mami dar ma plictisesc in clasa', si atunci probabil ca deconecteaza de la ce se intampla. Acasa daca ii prezint ce are de facut sub forma unui concurs, sau ii spun ca il asteapta o supriza dupa aceea, face rapid ce are de facut. Deci nu e o lentoare reala, ci 'n-am chef sa fac asta'.
Va doresc o zi buna.