Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 7

paula_m spune:
 Neata
Racusor, sper ca la Andrei sa fie doar durerile de dintisori...Aveti caninii?
Denisa, nu am zis ca ai dat cu parul...eu doar am zis ca nu sunt de acord cu ce ti-a zis dr. Sper ca nu te-ai suparat!!!
Azi merg sa-mi recuperez feciorul. In fiecare zi am cantat si vorbit la telefon, dar mi-e dor de mor de el.
La multi ani Princess!!

Paula, mamica 
 Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a

bumblebee spune:
 Neata!
Eu am avut reflux esofagian doar in a 2-a parte a sarcinii, dar urat mi-a fost, ma durea in cosul pieptului, am si vomat (mai iesea si pe nas
), nu reuseam sa adorm, mancam mai mult ca de obicei
.
Din pacate, cafeaua nu e recomandata in nico problema a stomacului..  Dar eliminata pe loc, la cum munciti, fetelor.. 
Noi avem toate noptile presarate cu treziri, maraieli, plans.. cam 3 pe noapte, dar ne putem distra cate juma' de ora si uneori mai bine la unele dintre treziri, alteori de fiecare data 
.
Nu stiu ce il poate deranja, are dantura completa pt varsta lui, nu e racit, nu cred ca-l doare burtica, ca doar nu fac experimente in fiecare seara 
..
Alina, sa treaca usor si repede si ziua de azi! Eu stiu ca ai sa scoti ce e mai bun din aceasta zi si acasa si la munca! 

Miruna, noua ne-au iesit in o luna si ceva toti caninii si premolarii
. 
Paula, in sfarsit il revezi pe puiut! 

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc Noni

crispro spune:
 Neata si de la noi. Am avut o noapte furtunoasa, la 12 cand sa ma culc s-a trezit v, di a stat treaz pana la 4 jumate. Ma doare capul rau de tot. Pe 5 ian avem programare la neuro in cluj. 
Va pup, o zi faina!
Sa-l ajutam pe Alex

histamina spune:
 suntem in urma rau cu dintitsorii.doar 6.
racusor, ne luam de mana cu nedormitul?
crispo, de ce la neorologie?ai probleme?
fetele cum fac sa pun la semnatura povestea nasterii strumfului pe care am pus-o ca subiect la nasterea unei stele.
sarutmana.

adrianaBuc spune:
 neata
racusor, stiu cat de rau e cu noptile urlatoare. O sa treaca. De cand suntem in pauza de dinti, rebeca doarme tare bine, maxim 1 data pe noapte o apuca urlatul; bine! eu ma duc la ea de vreo 3-4 ori - mama disperata! ![]()
Mamica de Rebeca Stefania -  03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute 
27+
 cu 

histamina spune:
 cred ca am racit.
e tot ce imi lipsea.
am chef sa fac o prajitura.
idei, rogu-va,ca sunt in pana.
Sebastian Minunea mea

Otiliav spune:
 Neata!
Iulia are 5 dinti. E adevarat ca nu poate sa rontaie ea orice dar ce am putea sa facem decat sa ii asteptam sa iasa la lumina in ritmul lor.
Eu am acum la cuptor o prajitura Harisi. Foarte usor de facut.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Alice_Elena spune:
 Mara ieri la pranz a dormit 50'de minute asa ca la 8 si 20 dormea.  S-a trezit la 10 fara 10 azi dimineata 
 cred ca ne pandeste un dinte.
Acum indeasa paine intr-un pahar.
Histamina si noi am cu 4 dinti mult si bine dar si cand au inceput sa iasa...
Azi e ziua mamei mele. Face 47 de ani. N-am nimic bun in casa da fac eu rost pana mai pe seara sa va servesc :) acum mai dau o tura de cafea ca vad ca e nevoie 
Mami de 
 Mara Nicolle (20.08.2010) si 
 31+ 

adrianaBuc spune:
 alice, La multi ani mamei tale! sa fie sanatoasa!
Mamica de Rebeca Stefania -  03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute 
27+
 cu