Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miruna7a spune:

Buna...noapte, mamici!

La Multi Ani fericiti impreuna, Michelle!

V-ati confruntat cu o asemenea eruptie dentara: in mai putin de o luna 2 canini superiori, 2 premolari inferiori si inceputul unui premolar superior????!!! Evident cu crizele de rigoare. Sunt marea lui suzeta. El cu mami nu se joaca, vede doar tzitzi si daca nu e tzitzi e fundul lui Eric dat de pamant si jalea de pe lume....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissteo

Multumesc pentru sustinere. Asa o sa fac,lauri_ca, o sa ascult ce a zis doctorita si iau tratamentul si apoi repet pap-ul. Ea n-a zis ca-mi face biopsie direct, a spus ca repetam pap si apoi vedem ce e de facut, dar ca ea crede ca nu e cazul de biopsie, ca va trece cu tratament.
Am facut si colposcopie, e ok, doctorita mi-a explicat tot ce am eu de facut, mai putin daca are si sotu ceva de facut si daca pot lua si copiii ceva de la mine. Eu la cat eram de socata, oricum nu m-am gandit sa intreb, mai ales ca e prima data cand ma confrunt cu asa ceva.
Lauri_ca, pentru streptotoc nu a facut si sotul tratament, peste tot vad ca e obligatoriu si partenerul sa faca tratament, la candida face si el numai daca are simptome. Asa e?

Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007)

Noua ne-a dat exact invers tratamentul! Acum daca stau sa ma gandesc are logica sa faca si sotu tratament pt. streptococ, dar eu l-am terminat deja. Vom vedea cand termin de indopat cu pastile ce mai facem in continuare.

Michelle, multi ani fericiti alaturi de sot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

imi vine sa ma duc sa ma arunc de pe bloc, nici nu imi vine sa merg la culcare, ca imediat il aud plangand, scancind si e asa de cateva nopti...

azi a dormit doar vreo ora si ceva, pe la 8 era super extra marait,asa ca l-am dus la culcare. dupa 50 minute a adormit, a dormit fix 30 de minute apoi a dat-o in plansete maxime. i-am dat cu forta nurofen, i=am dat chamomila, am stat si ne-am jucat, pe la 10 jumate iar in pat, la povesti, la 11 jumate s-a culcat. de la 12 mataie la fiecare 5 minute

nu stiu ce are, de sunt dintii, burtica sau alteva....azi trebuia sa mai lucrez de acasa, dimineata tre sa ma spal pe cap si sa ajung si repede la birou ca am o prezentare , plus 2 sedinte

TINA foarte bun programul, asa imi zice si mie pediatra, sa scot bibe, sa bea cu canita, fara bibe noaptea....dar nu am frate putere si pentru asta ca se lasa cu urlete maxime. dar o sa il pun din nou dimineata la trezire pe olita, il pun de obicei dupa miul dejun, cand face si kk. si de oua stiu ca e bine sa pape .

azi ii facusem de dimineata ficat cu legume lui andrei, dar mi-a zis bona ca a regurgitat si nu i l-a dat. probabil era vechi bine macar ca puiul e mai destept ca maica-sa...asa ca in seara am facut o ciorbita de pui

tre sa imi refac stocul, ca s-a terminat puiul de la soacra...sa vad, poate vine mama cu vreo curcuta de la piata dar una tinerica, sa nu adorm langa ea cand o pun la fiert...

ma duc totusi la somn, ca si asa am cearcanele cat casa, sa arat maine cat de cat decent....va pup iertati-ma ca am intrat sa ma plang, in loc sa zic de bine

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

intru si eu sa va pup si sa va imbratisez.

am citit pe diagonala. maine ne viziteaza Garda Financiara, asa ca azi am mai aranjat si eu dosarele... sotul a avut de alergat sa rezolve ceva cu casa de marcat...

of, sper sa nu ramanem fara bani de sarbatori dupa vizita asta

Pe maine, sanatate la toti delfinasii si toate mamicile!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Salutare mamici si sper ca sunteti bine .

Mami Racusor pai se poate tocmai tu sa fii demoralizata. Zau ca eu intru sa citesc si sa mai fur ceva energie pozitiva si optimism de la tine care mereu esti Zen. Si de la alte mamici dar nu spun care . Mergi la nani si sper ca maine o sa scrii un mesaj odihnita. Doar e vineri si gata cu sedinte, prezentari si minunatii din aceeasi categorie.

Eu o astept pe pustoaica mea sa ceara beberonu si sa dorm ca sunt rupta. Am fost la doctor si cica nu e gatul beteag ci stomacul care de pe afara de aciditate. Mi-a dat Gaviscon dar parca si mai rau este. Am si acum niste arsuri nasoale si ma mir ca am baut asa cum mi-a zis lapte dulce. N-am apucat sa citesc ce si cum despre medicament sau boala dar parca nici n-am tragere sa nu dau peste mesaje aiurea pe net. Si mi-a zis sa reduc cafeaua. Asa ceva nu stiu cum voi reusi ca e foarte mare dependenta. Ma tarai de la o zi la alta sa fac fata la servici plus acasa. Asa ca am nevoie de cafea sa ma mentin pe linia de plutire. A avut Ana grija sa-mi "aranjeze" ultimele doua zile ba cu sedinta la scoala, ba aniversare, ba am mers la cor. Si pentru ca diminetile nu pot merge la servici ca stau cu cele mici iaca nu am putut nici dupa-amiezele asa cum ar fi trebuit si sunt in urma cu munca, planificarile. Musai sa lucrez in we.

Ma duc sa mai citesc din urma. Sunt in pana grava de idei pentru cadoul Iuliei de Craciun.

Adriana te-am vazut in poze cu Rebe in parc. Arati super

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Princess, multa sanatate si impliniri!

Puiutz, bafta! Sa aveti bani de cadouri multe!

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Paula nu am dat cu parul,doar ,cum a spus si Iuliana, v-am expus cazul nostru. Si eu m-am gandit la circumcizie,dar daca nu va vrea totusi cand ajunge adult? eu zic ca nu e o decizie a noastra totusi,ca poate sa isi faca si atunci daca vrea.
Iar legat de fetite,cunosc un caz in care ii s-au lipit labiile mici,la cateva luni,iar dezlipirea a fost nasoal rau,deci se poate,din pacate.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

blog Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Otilia, deci de la stomac! Inseamna ca ai reflux gastro-esofagian daca simti arsurile pana in gat. E nasol de tot, stiu pentru ca si eu am avut. La mine se manifesta ca o durere gen angina pectorala. Am facut tratament cu Nexium. A fost super bun.
A trebuit sa renunt la cafea o perioada, s-a lasat cu dureri de cap monstruoase cateva zile, ca si eu eram mare dependenta. Acum beau maxim o ceasca pe zi. Incearca sa o reduci treptat, evita si orice medicament antiinflamator, aspirina (eu nu mai pot sa iau deloc aspirina, imediat ma iau crizele), sucuri acidulate. Poate si ceva regim alimentar ar fi bun. Sanatate maxima!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Puiutz, acum am citit ca asta-i boala pentru care se da medicamentul acesta ca medicul n-a zis nimic nici pe engleza nici pe norvegiana.

Aspirina n-am mai luat de multa vreme. Aici Paracetamolul e bun la orice. Si nici sucuri acidulate nu cosnum.
Cel mai probabil stresul de la servici si de acasa cumulat si pe acesta n-am cum sa-l reduc plus mese neregulate si ca orar si ca volum. Si ma mai mir ca nu slabesc dar de la arsurile care le simt am impresia ca trebuie sa mananc pentru ca in timpul mesei nu ma ustura gatul. Sunt intr-un cerc vicios si ce ma dispera este faptul ca asa ceva se rezolva in timp, necesita consecventa cu mesele, si nu rezolv cu niste pilule peste noapte.

Mersi de pontul cu Nexium.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata

prima la , nu stiu ce e cu puiul meu, a plans toata noaptea, si greu l-am putut consola, ori eu, ori tati. nu stiu daca de la burtica sau dintisori sau alteva...mi-am facut tot felul de ganduri, o fi inghitit ceva si il doare burtica...avea si gaze, chiar nu stiu ce a avut. problema e ca acum are putina febra si nasucul atat de infundat de la plans ca nu poate respira. am incerat sa ii pun putina apa de mare, doar doar o fi mai bine pana se trezeste. saracul e rupt, dar nu poate respira i-am dat laptic acum , chiar daca nu e ok, doar doar o dormi mai mult , sa fie odihnit. poate scapam si de febra....tre sa o sun pe pediatra, chiar nu stiu de la ce o fi....

sunt super obosita, dar cu moralul mai bine. eu ma enervez foarte tare cand am senzatia ca face chestii din incapatanare si rasfat gen moare de somn, pica mereu, dar nu vrea sa il culc, da din picioare si plange. atunci cu greu nu imi pierd rabdarea. cand are o suferinta, e cu totul alteva...

sper din suflet sa fie bine cand se trezeste. dupa incindentul ROR, care ne-a tinut 4 saptamani, ca la carte, ne-a ferit Doamne Doamne de altele.

Otilia ai grija mami de tine, incearca macar sa bei cafea cu lapte, sa fie naturala sau poate sa o inlocuiesti cu ceai negru

Puiut succes!!

ce bine ca e vineri.....

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput