Copil problema, parinti indiferenti

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra
gaby, e mai simplu sa se fabuleze si sa se dea in scenarita ca acel copil este abuzat de toate felurile, decat sa se accepte ca da, acel copil este un pericol social.

Cine a spus ca e abuzat? Cine fabuleaza acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra
gaby, e mai simplu sa se fabuleze si sa se dea in scenarita ca acel copil este abuzat de toate felurile, decat sa se accepte ca da, acel copil este un pericol social.

Cine a spus ca e abuzat? Cine fabuleaza acum?

Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar)

asta ati tot spus pana acum, mai voalat sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Dar ca acel copil e chinuit probabil de ani de zile de cineva din familie, de vecini, de politist, etc. asta chiar nu are importanta?

Asta e unul din exemple... toata lumea il chinuie... el nu chinuie pe nimeni...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Dar ca acel copil e chinuit probabil de ani de zile de cineva din familie, de vecini, de politist, etc. asta chiar nu are importanta?

Poftim, Tanti , ca sa nu mai zici ca fabulez eu.
Asta e doar un exemplu, dar au mai fost pe parcursul paginilor.

Mergi la inceput

Gaby, gand la gand:)
dar mai sunt exemple directe si in primele pagini si mai sunt si pe dupa perdea, altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

Stiti ce am observat eu de ceva timp?? Agresorii au inceput sa devina victime sau, cel putin, asta se incearca sa se inoculeze... oare e normal?? Poate sunt eu dusa cu pluta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Tanti Z, am o obervatie: nu toata lumea care participa la acest topic intelege limba romana in scris.

Daca pomenesti cuvantul ´´abuzat´´, se intelege ca ii iei apararea ´´criminalului , brutei´´.

Daca zici ca ala micu are nevoie de ajutor, se intelege ca dai dovada de o empatie nu stiu cum, prosteasca era?

Daca zici de comunicare, doamne feri, chiar ca te-ai ars!

Defapt cam orice zici in afara de: ´´copilul ala e un criminal, punct´´ se considera dovada clara ca nu iubesti animalele si ii deplangi pe oamenii violenti.

Asa ca....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaby76

Stiti ce am observat eu de ceva timp?? Agresorii au inceput sa devina victime sau, cel putin, asta se incearca sa se inoculeze... oare e normal?? Poate sunt eu dusa cu pluta...

corect si daca cumva nu toata lumea pica pe spate de empatie pentru "victima" (adica de fapt agresor), cica suntem limitati.

Deh...
Cum spuneam, la teorii, scenarite si fabulatii....sa te tot tii.

Si ca sa fiu la subiect, da: politie, politia animalelor, protectia copilului.
Si de ce nu, media.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Am scris chinuit, nu abuzat. Eu cred in continuare ca un copil de 7 ani care se comporta asa nu are numai carente in educatie. Comportamentul lui poate fi si o refulare a altor probleme, e nevoie de mai mult decat de pedepsirea copilului. Parintii probabil ca atata stiu. Acum am scris romaneste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

LadyJ, cred ca ai dreptate si pe aceasta cale imi cer scuze ca am abuzat retina unor participante la discutie cu aberatiile si mofturile mele. Cred ca am si folosit cam prea multe cuvinte, plus ca ultima oara cand am verificat nu tineam mainile in sold.

Ma duc sa vorbesc in limba romana cu Caine. El intelege. El e empatic si e musai sa ii comunic un fapt important: in caz de incendiu, scapa!

Mergi la inceput