FIV Europa(49)
Raspunsuri - Pagina 9
aristica spune:
cum ma nimic? Chiar nimic? si estradiolul cum e?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
adijo spune:
Sisi, asta-i nemaipomenita! nici un folicul? sau sunt prea mici si nu-i poate lua in considerare? ti-a marit doza de menopur?
Sisipisi spune:
api eu cand va zisei ca nimic, e chiar nimic. estradiolul nu l-au masurat. nu imi poate mari doza ca oricum am 300 UI ceea ce e maxim la ei. ma mir ca m-a mai pus sa ma injectez pana joi ca sa ma vada iar vineri. nu are nici un rost. si repet, eu am ovulatie in fiecare luna, natural, fara nici un medicament. daca imi opreste incercarea asta, la urmatoarea incercare sunt hotarata sa refuz menopurul. acum un an aveam exat acelasi AMH si au fost de bine de rau 5 foliculi, iar acum, zero barat?!
acum am vazut ca mesajul meu apare de 2 ori. habar nu am cum s-a intamplat. imi cer scuze.
Sisipisi spune:
ah, da, si endometrul avea 3 mm. incredibil. acum 1 luna jumate cand m-am dus la prima consultatie aveam edo 11 mm si un ditamai folilulul. voi credeti ca 4 zile in plus mai pot aduce o schimbare???
oooo si ce vroiam sa va mai spun, m-am dus si m-am intors pe o ceata groasa, chiar ma gandeam, frate poate mor naibii pe drumul asta, ca vinerea trecuta au murit unii in germania intr-un acident in lant, tot din cauza cetii....
balanta_tm spune:
sisipisi, a cata zi de stimulare esti?
Eu situ ça recrutatrea foliculilor antrali se face sub stimulare in primele 5-6 zile de tratament.
Sisipisi spune:
balanta, fara speranta. sunt ziua 8. am mai patit odata o chesie asemanatoare. am facut un IUI si pana in ziua 14 nu s-a vazut nimic. asta se intampla pe ciclu natural. chiar m-a intrebat nazista aia de doctorita daca eu am vreodata menstruatie. in ziua 16 se vedeau deja 2 foliculi si in ziua 18 erau la 18 mm. deci nu stiu cum se poate ca pana in ziua 14 sa nu fie nimic vizibil si dupa aia sa se intample ce s-a intamplat.
aadina spune:
Sisipi, imi pare rau. Daca nu apare nici un folicul poate incerci luna urmatoare cu alt tratament
Sisipisi spune:
aadina, nici poveste. luna viitoate ma duc la schi in Italia. m-am hotarat sa nu las chestia asta sa imi guverneze viata. nu e, nu e, ce sunt eu sa ma pun craca in calea sortii?! daca mai incerc, numai incolo, prin februarie. sincer nici nu ma agit. am facut pace cu mine insami. ok, ma intep, nici o problema. dar nici sa ma depresez acum din cauza chestiei asteia. sunt oameni vai de ei, nu au ce manca, nu au casa, nu au nimic. asa ca eu, ma pot considera fericita.
daniela74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sisipisi aadina, nici poveste. luna viitoate ma duc la schi in Italia. m-am hotarat sa nu las chestia asta sa imi guverneze viata. nu e, nu e, ce sunt eu sa ma pun craca in calea sortii?! daca mai incerc, numai incolo, prin februarie. sincer nici nu ma agit. am facut pace cu mine insami. ok, ma intep, nici o problema. dar nici sa ma depresez acum din cauza chestiei asteia. sunt oameni vai de ei, nu au ce manca, nu au casa, nu au nimic. asa ca eu, ma pot considera fericita. |
Sisipisi la fel gindesc si eu,am facut pace cu mine si vreau sa spun ca am o stare de bine asa cum nu am avut de multa vreme,nici o grija,nici un gind. Dorm mai mult,fac sport,ascult muzica,cint si dansez si astept iarna, sarbatorile Ma consider o fericita asa in doi cum sintem, ma rog la Dumnezeu sa ne dea doar sanatate, si am convingerea ca o sa vina si bebele,atunci cind vrea El.
daniela,
urmeaza fiv 5 in ian-fev 2012,ULTIMUL..........te rog, Doamne
5ab1na spune:
daniela te rog detaliaza putin protocolul de la ultimul tau fiv. ala cu estrogen priming.
fetele sa speram ca va fi bine. sisipisi nu ma pricep ce sa-ti zic. poate e mai bine cu menopur, poate fara decapetyl inainte cine stie...