FIV Europa(49)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

bravo,fetelor,va felicit pentru atitudine.
si eu am facut pace cu mine si e mult mai bine de cand am renuntat la rafuielile cu Divinitatea,cu tot ce ma inconjoara si mi se pare nedrept.

ok,stiu ca asta e calea pe care trebuie sa merg,fac tot ce pot ca sa iasa bine insa daca n-o fi si n-o fi...viata poate frumoasa si in 2...viata poate fi la fel de frumoasa si cu copii adoptati...asa ca motive de disperare nu am.
multumim Domnnului ca suntem bine,fericiti,ne iubim,ne intelegem,nu ducemm grija zilei de maine...avem suficiente motive pentru care sa fim fericiti.

si eu astept sarbatorile cu nespusa placere...sarbatorile de iarna sunt preferatele mele,imi place sa-mi decorez casa frumos,sa pregatesc daruri pentru cei dragi,sa prepar eu cu mana mea tot ce se prepara in mod traditionat de Craciun si Anul Nou.

o zi faina va doresc

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

si sa iei martipaneeeeee
sisi deci era ziua 8. pai chiar dac-or aparea, au timp sa cresca in 6 zile? pe bune! cat despre ski in italia: bravaaaaa

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

iau martipane

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Si eu vreau martipane

Mergi la inceput

pai daca vrei o sa primesti si tu

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

aristica, nu cresc in 6 zile desigur. am citit de o tipa, din america parca, care a facut stimulare 20 de zile. incredibil. faza e ca atunci and ajungi la in vitro nu se mai considera ciclul menstrual (adica alea 28 de zile) ci se ia in considerare ciclul IVF care in totalitate o chestie controlata chimic si care poate dura pana cand se intampla ceva sau pana cand medicii decid sa nu mearga mai departe.

In alta ordine de idei si in spiritul festivist al acestui forum, da doamne sa mi se fi murat varza din camara ca sa fac si eu niste sarmale umane de Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

atunci: Doamne-ajuta! sa fie frunzele murate si rezistente!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sisipisi

fetele, prima eco....nici o reactie. nimica, nimicutza. menopurul pentru mine nu a facut nici o minune. anul trecut cu puregon 5 foliculi, anul asta cu menopur 0 foliculi. mie mi se pare chiar hilara situatia pentru ca eu fara nici o stimulare am ovulatie in fiecare luna. in continuare mi-a recomandat sa continui cu injectiile si ma duc iar vineri. culmea e ca eram sigura ca nu iese nimic. asa ca nu am avut nici un soc de nici un fel. s-ar putea ca ciclul asta sa nu fac nimic. daca nici vineri nu se vede nimic presupun ca ma voi opri.
jaguar, trebuie sa fie ceva in neregula cu asiguarea ta, sau cu asiguratorul, imposibil sa nu iti acopere.

Buna fetelor
Sisi, imi pare tare rau sa citesc ca nu a mers tratam asta,,,, ufff cum nimik?!! ciudat,,, chiar ma asteptam sa vad aici vesti bune de la tine
Atitudinea ta e de admirat si asa e aveti dreptate cand spuneti ca viata este frumoasa si in doi. Multumim ca avem sanatate si soatze bune
Si eu as vrea sa fiu acasa de sarbatori, sunt cele mai faine si asteptate zile... Aici nu e chiar asa,,, plus ca pe 26 dec si 2 ian se lucreaza
Ah si cu asigurarea nici nu ma strofoc prea mult,,, scrie negru pe alb pe hartzogaraia aia de la ei,ca deconteaza doar atat. si asta nu la mutuella de baza, ci la cea platita in plus!!! Eu oricum nu ma " dau pe mainile lor" asa ca nu m-am agitat prea mult in privinta asta.
Samira cum esti? efecte adverse ceva?bafftaa
vreau si eu bunatati din alea ce zici matale acolo
Va poopicc si o seara faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

aadina, ce tratamenta zis sa iei?

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Duphaston din ziua 14 pana in ziua 26, timp de 3 luni,cate 2 pe zi

Mergi la inceput