FIV Europa(49)
Raspunsuri - Pagina 8
melisa28 spune:
Buna fetelor!...Ce mai faceti voi...?
Bruni imi pare rau pt sarcina pierduta, abia acum am citit si eu...mult mult noroc la FIV 6
Balantza, inca nu te-ai apucat de urmatoarea incercare , reusita sper...multa bafta pentru cand te vei decide sa incerci iara...
Sisipisi, mult succes iti tin pumnii stransi
Adina, samira fetelor toate care mai sunteti va doresc multa multa bafta...si-mi cer scuze ca nu am mai intrat dar credeti-ma ca abia de acum incolo pot sa zic ca mai am timp si eu si pentru mine un pic sa ma rasfat cu cateva ore la calc seara...:)
Va pupppppp...si sunt alaturi de voi..
Anna Raisa a venit pe lume pe 27 .07.2011...o iubesc atat de mult.
jaguar spune:
Buna seara
Sisi, bafta multa la "blegieni" unde faci in Bruxelles?
Parca ai facut si in NL,nu? scuze k nu mai retin ce am citit,,,batranetzea asta
Daniela, eu astept sa merg in februarie la Budapesta si apoi sa vedem cand demaram proiectul
M-am interesat si aici sa vad ce pot face, dar au un sistem tare ciudat,,, si am ales sa merg la vecini.
Va pooopic
5ab1na spune:
hello fetele
daniela74 tu ai avut estrogen priming protocol?
vrei te rog sa dai niste detalii despre el? ce doze, ce medicamente, ce valori la hormonale aveai?
multumesc mult
ralu...
aadina spune:
Buna fetelor,am fost la Sibiu. Mi-am depus dosarul, acum sa vedem daca va fi aprobat in decembrie(daca se va mai intruni comisia aia de la minister).Prea multe nu am aflat, dar de asta eram sigura de la inceput. Sotul si-a facut o spermograma, care a iesit f. bine,si parca vad ca la fiv iese din nou prost.
Recomandarea a fost tot de ICSI, tinand cont de istoricul meu. Singuar schimbare cred ca va fi la protocol. Schimba proportia fsh/lh, va merge mai mult pe menopur, tocmai din cauza calitatii proaste a embrionilor. Protocolul exact nu mi l-a dat, a zis ca il vom stabili dupa ce va fi aprobat dosarul. Imi pare rau ca nu am insistat, sa mi-l dea,dar ii voi scrie un email.Despre DHEA a zis sa nu iau. Cand i-am aratat rez. de la biopsie a facut "au", acum nu stiu daca i s-a parut prea grav, si a zis sa fac tratament vreo 3 luni.
Melisa,ma bucur sunteti bine.
Sisipi, ai fost la eco? Cum stai?
Balanta, tu ce mai faci?
balanta_tm spune:
Fetelor, eu sunt bine, multumesc. Nu fac nimic special in perioada asta.
aadina, poate ar trebui sa fii un pic mai infipta cu medicii in general si sa nu pleci de la ei pana nu iti e clar tot. De ex, ce o fi fost acel "au", ce schema o sa iti dea, etc. Un pic mai mult tupeu nu ti-ar strica, ca doar te conversezi cu dr pe banii tai, nu pe gratis.
Sisipisi spune:
jaguar eu voi face la Gent. Tu de ce nu vrei sa faci in Belgia daca tot esti acolo. Am vazut ca in BE se acopera 6 proceduri de catre asigurare. Mie oamenii din Gent mi se par foarte draguti si profesionisti.
aadina nu am ajuns inca la eco. luni ma duc.
jaguar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sisipisi jaguar eu voi face la Gent. Tu de ce nu vrei sa faci in Belgia daca tot esti acolo. Am vazut ca in BE se acopera 6 proceduri de catre asigurare. Mie oamenii din Gent mi se par foarte draguti si profesionisti. |
Buna fetele
Sisi bafta la eco sa numeri multe outze!
Eu nu stiu cui ii acopera asigurare 6 proceduri,,, insa mie a zis ca imi dau 500euro/an ptr 1 procedura!!!! restul de v-o 7000 mii tre sa-i pun io plus ca pune 1 embrion.... soo
Nu vreau sa descurajez, insa intre timp am urmarit si cateva cazuri de fiv la UZ, vestitul spital universitar... Ca si statistica stiu 5cupluri; 3cupluri cu 4 incercari nereusite, si alte 2 cupluri cu cate 2 incercari nereusite,,,
Acu nuj ce sa zic, stiu ca la teorie sunt buni, dar vad ca practica ii cam omoara,,,
Plus ca la ei analize mai aprofundate se fac doar printr-o minune,,,
de ex pierderea sarcinilor in legatura cu trombi, la ei nu e problema majora, adik sa pierzi cateva sarcini si abea apoi isi pun intrebari,,, si mai dureaza pana fac si analize,,
Noi am hotarat sa mergem la vecini, e mai simplu, mai ieftin si parerea mea, mai profi...
Va poopp o duminica faina
Bafta tuturor!
P.S Sisi sunt cu ochii pe tine si ma rog sa iasa fff bine!
Sisipisi spune:
fetele, prima eco....nici o reactie. nimica, nimicutza. menopurul pentru mine nu a facut nici o minune. anul trecut cu puregon 5 foliculi, anul asta cu menopur 0 foliculi. mie mi se pare chiar hilara situatia pentru ca eu fara nici o stimulare am ovulatie in fiecare luna. in continuare mi-a recomandat sa continui cu injectiile si ma duc iar vineri. culmea e ca eram sigura ca nu iese nimic. asa ca nu am avut nici un soc de nici un fel. s-ar putea ca ciclul asta sa nu fac nimic. daca nici vineri nu se vede nimic presupun ca ma voi opri.
jaguar, trebuie sa fie ceva in neregula cu asiguarea ta, sau cu asiguratorul, imposibil sa nu iti acopere.
Sisipisi spune:
fetele, prima eco....nici o reactie. nimica, nimicutza. menopurul pentru mine nu a facut nici o minune. anul trecut cu puregon 5 foliculi, anul asta cu menopur 0 foliculi. mie mi se pare chiar hilara situatia pentru ca eu fara nici o stimulare am ovulatie in fiecare luna. in continuare mi-a recomandat sa continui cu injectiile si ma duc iar vineri. culmea e ca eram sigura ca nu iese nimic. asa ca nu am avut nici un soc de nici un fel. s-ar putea ca ciclul asta sa nu fac nimic. daca nici vineri nu se vede nimic presupun ca ma voi opri.
jaguar, trebuie sa fie ceva in neregula cu asiguarea ta, sau cu asiguratorul, imposibil sa nu iti acopere.