FIV Europa(49)
Raspunsuri - Pagina 7
Ralu_mv spune:
Sisi, cum zice si aadina, curaj, ca o sa fie bine. Ce pot sa ti zic si eu de injectii e ca toate operatiile sa le faci cat poti de incet, iar cand versi solutia intr-o fiola cu praf, sa versi e peretele fiolei, nu direct in praf, si ff incet. Mie asa nu mi-a spumat deloc. Si de injectat, stii cum fac eu cu clexanul (dar e tot aia la orice subcutanata): prind cuta si caut cu acul intepand f usor sa vad unde nu ma doare, si acolo bag acul de tot, si asa nu iese niciodata sange si nici nu ma doare. Daca in schimb insist intr-un loc unde am simtit de la inceput de la prima apasare durere, clar e sange si eventual si vanataie (dar treaba asat am facut- o doar de 2 ori, ca imi confirm teoria :)
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite
aristica spune:
sisi termina cu prostiile. Cum sa fi deja demoralizata?
Eu nu-ti pot da sfaturi despre prepararea solutiilor stimulatoare/inhibitoare, ca mie nu mi-a iesit niciodata amestecul. Asa ca nu m-am mai complicat. L-am lasat pe sot sa-si bata capsorul chelit cu treburile astea. Si ma injecteaza peste tot: fund, burta, maini.
Tu nu-i poti pasa treaba asta sotului?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
samira33 spune:
sisi,eu am facut asa:
am tras in seringa foarte incet solventul si l-am injectat in praf la fel de incet...iar de amestecat l-am amestecat rotund si usor nu de sus in jos si agresiv.
cred ca secretul asta este:sa tragi/injectezi cat poti de usor si sa amesteci rotund.
balanta,da,si eu am fost surprinsa sa vad constat ca mi-a schimbat protocolul,insa nu descurajata,din contra.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
daniela74 spune:
Samira bafta multa,multa.
sa fie protocolul norocos
daniela,
urmeaza fiv 5 in ian-fev 2012,ULTIMUL..........te rog, Doamne
samira33 spune:
Doamne-ajuta!!!
multumesc,daniela
si la tine sa fie Fiv-ul norocos.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
jaguar spune:
Buna seara
Samirutzaaa, multa bafta si Doamne ajuta sa fie cu succes de data asta!
Sisi, spor la injectat. Sa fie puii lipiciosi, bafta!!
Unde faci de data asta? Tot cu "ai tai" in tara lalelelor?
Va pooop
jaguar spune:
Daniela tin pumnii sa fie cu noroc de data asta
Balanta, tu ce mai faci?
Bafta multa tuturor.
brunadria spune:
sisi bafta draga mea, tin pumnii stransi!
sami ai dat stratul sau pe cand?
fetele si bafta tuturor!
FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU
FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ
FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ
FIV ICSI 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ
FIV 5 ICSI - april 2011 - Marseille - negativ
FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar)
FIV ICSI 6 - Marseille - va urma!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
Sisipisi spune:
Fetelor dragutzelor multumesc pentru incurajari. ieri mi-a iesit in fine. am inlocuit seringa de 2 mm cu seringa de 1 mm din pachetul menopurului. pistonul seringii asteia merge mult mai usor si am reusit sa fac un amestec fara repros. cred ca din cauza ca am fol numai 1,2 ml de solvent a fost super concentrata toata chestia ca m-a cam ars dupa injectie, dar nu conteaza,. bine ca am reusit.
jaguar, nu fac in NL, fac la vecini, in BE
daniela74 spune:
SISI bravoo,cu Dumnezeu inainte
Jaguar merci,mult noroc si tie,tu in ce stadiu esti?
daniela,
urmeaza fiv 5 in ian-fev 2012,ULTIMUL..........te rog, Doamne