FIV Europa(49)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Si, inteleg, ai fost la clinica de pe prima pagina, cea de care vorbea si Aristica? ( intrebare tot pt Tamys).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

adijo da draga mea la clinica de pe prima pagina am fost si am luat decizia cea mai buna pentru mine.
S-a axat pe implantare pentru ca la mine acolo era buba si mai exact in a 2 a zi de ciclu mi-a zgandarit endometru , la embriotransfer mi-a facut o injectie in uter si la 3 zile dupa embriotransfer am facut o injectie in burtica toate au fost special pentru o implantare mai buna a embrionului.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

tamys, tot respectul pt dr asta turc, care s-a axat pe problema ta de implantare! Sunt dr-i la care esueaza fete FIV dupa FIV si totusi ei fac acelasi si acelasi lucru, adica nimic in plus care ar putea creste sansele de reusita. Dar uite ca turcul a avut mintea canalizata pe problema ta si i-a iesit schema!
Ai transferat blasto sau embrioni de Z3? Cati ai pus?
Ce tratament de sustnere ai?

Mergi la inceput

balanta_tm draga mea multe am invatat de la tine, da intr-adevar un adevarat profesionist doctorul asta .
Am transferat embrioni de ziua a 3 a , ei merg la majoritatea fetelor pe ziua a 3 a pun si blastociti dar mai rar ( doar daca ai ffff multe ovocite sau nu ai mai transferat niciodata blasto , eu de doua ori am transferat blasto la Sibiu si nu mi-a mers deloc , doctorul mi-a spus ca el daca odata nu se prinde cu blasto a doua oara nu mai incearca tot cu blasto )
Tratamentul de sustinere e cu crinone, clexane ( am niste mutatii ) acid folic ( Folbiol ) , aspirina ( coraspin ) iar pana la test am avut si estrofem si prednol.

fericita !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

tamys felicitari pentru reusita. eu daca as fi in locul tau m-as duce la dr. Albu si i-as solicita o intrevedere numai asa, ca sa ii pun in fata rezultatul de la beta. sa vad ce fata face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rsp spune:

buna Tamys,
as vrea sa te rog sa ma ajuti cu mai multe informati despre procedura din Turcia, daca se poate.
Acum cateva zile un medic miI-a povestit despre paciente care se intorc cu bebe dupa fiv facut la Anadolu si am inceput sa ma documentez despre ei. Acum a aparut si povestea ta si vreau sa iau in calciul si clinica unde ai fost tu.
Ma intereseaza cat ai stat acolo, daca ai fost in prealabil la consultatie, unde ai stat, orice parere despre ce s-a intamplat acolo.

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Tamys felicitari

Mergi la inceput

Sisipisi, aadina multumesc mult fetelor sa va ajute Dumnezeu si pe voi sa va realizati visul cat mai curand posibil.

fericita !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rsp spune:

Pentru ca suntem la subiectul "ce fac unele centre in plus ca sa creasca sansele de reusita" am citit ca in Turcia se practica "co-cultura", chiar la Acibadem
Despre asta aici:
http://www.advancedfertility.com/coculture.htm
http://www.fertilityauthority.com/blogger/dkreiner/2010/05/10/can-embryo-co-culture-improve-ivf-success
In afara de ce gasim pe net, are vreuna dintre voi experienta legat de asta?
Stiti care sunt clinicile din Europa unde intalnim asa ceva?
Parerile sunt impartite cu privire la asta, insa cand vad in State procente de reusita spre 60% in conditiile in care ei apeleaza frecvent la tehnica asta, ma gandesc fie ca sunt raportate date aiurea, fie ca au descoperit tehnici pe care altii nu le folosesc inca pe la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Tamys, felicitari pt reusita!!! Sa ai parte de 9 luni minunate!
Poti sa-mi spui ce injectii ai facut dupa ET pt implantare?

Mergi la inceput