FIV Europa(49)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

loretta76 draga mea la trei zile dupa ET am facut o injectie in burtica cu decapeptyl ( cred ca am scris bine , nu mai retin exact ).

fericita !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Tamys, felicitari pt bebeul/bebeii din burtica !!!!!!

As vrea sa te rog sa dai cat mai multe detalii legate de fiv-ul facut - prima consultatie (a fost necesar sa mergi acolo), analize, tratament, cat ai stat acolo, cazare, mancare, costuri, fiv clasic sau cu icsi, comunicarea cu ei....orice informatie consideri ca ne-ar fi de folos.
Poti sa-mi dai PM sau sa treci direct aici, sa vada si restul fetelor interesate.

Si eu sunt pacienta dr Albu, am facut un fiv dar din nefericire sarcina s-a oprit din evolutie la 9 sapt.

si sa auzim de 2/3 inimioare puternice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

haideti ca "ma bag" eu putin in seama, ca la noi FIV 4 va fi aici unde a facut tamys, tot cu Dr. Tayfun.

Totul se discuta in prealabil pe mail (datele clinicii, preturile, sunt pe prima pagina - sar'na balanata)

tamys a facut protocol scurt, asa mi s-a recomandat si mie. Pentru protocolul scurt NU E NEVOIE DE INTALNIRE PRELIMINARA!

Analaizele se fac in tara. Turcul nu incepe FIV-ul fara cateva analize: mutatiile, cariotipul partenerilor si cere histeroscopie inaintea fiv-ului. Dupa ce ii trimiti rezultatul acestor analize si al celor normale dinnaintea unui fiv, stabilesti cand ai putea incepe fiv-ul. Te prezinti la clinica in ziua 2 a ciclului menstrual, cand se efectueaza eco si sonografie, dar si hormonalele. Apoi incepe injectarea. mie mi-au propus Gonal+Merional, cetotride pe final.

Mail-urile vor fi scrise in limba engleza. raspunsul de la doctor vin in engleza, dar vin si completarile in romana, de la traducatoare. traducatoarea intra in pretul fiv-ului.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rsp spune:

Aristica, pentru ca tot te-ai decis si asa cum scriam anterior am aceleasi dileme ca si tine, poate ma ajuti cu cateva info suplimentare:
-inteleg ca trebuie sa mergi in z2 la ei, dar ti-au spus si care e frecventa cu care se fac ecografiile de monitorizare?
-ti-au propus ei cand sa faci procedura sau ai stabilit tu?
-protocolul presupune AC inainte?
- daca poti, ma ajuti, te rog cu lista completa cu analize pe care ti le-a cerut (aici sau pe PM)? Intentionez sa le scriu si eu zilele astea si as vrea sa trimit de la bun inceput toate datele
-daca vrei sa ne spui, ar fi interesant de stiut cum te-au convins :)

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Va invit la capitolul 50

Mergi la inceput