FIV Europa(49)
Raspunsuri - Pagina 18
Sisipisi spune:
sabina da, eu ovulez natural. si mi s-a intalmplat odata ca sub monitorizare sa ovulez pe ambele ovare. ce am remarcat ca dupa ovulatia aia dubla ovarele intra amandoua in repaus si urmatorul ciclu e anovulator. o sa vad mai multe amanunte cand imi trimite scris. am mai vazut pe net protocol numai cu menopur si cetrotide la low responderi. nu stiu ce sa zic....
5ab1na spune:
intelesesem ca menopur e bun pt femeile mai in varsta, cu probleme cum zice balanta de rezerva ovariana si care au de fapt probleme cu lh. nu reusesc sa ovuleze natural. cam asta intelesesem. din cauza asta te intrebasem daca ovulezi natural.
nu poti negocia si un medicament cu fsh pe langa menopur?
Sisipisi spune:
Pai faza e ca si pe mine ma considera femeie cu probleme de rezerva ovariana pentru ca AMH-ul meu e mititel tare. FSH imi variaza cam intre 8 si 10 dar ovulez in fiecare luna. nu stiu daca ii pot convinge sa adauge si ceva cu FSH, dar eu mai am acasa niste rezerve de puregon.
Chiar vroiam sa va cer parerea. Oare o fi bine sa iau niste contraceptive ca sa imi controlez menstruatiile? imi e teama ca dupa bombardamentul asta cu hormoni corpul meu o sa o ia razna. Si nu vreau sa mai stau cine stie cate luni ca sa imi vina ciclul.
Oricum de data asta cred ca fara tratament nu o sa imi vina menstruatia natural din cauza ca nu a fost nici un folicul, deci nici o ovulatie.
tamys spune:
Buna fetelor,
Imi cer scuze ca nu am mai postat demult pe acest forum , fetele mai vechi ma stiu dar vad ca au aparut foarte multe fete noi, va doresc la toate sa va ajute Dumnezeu sa va realizati cat mai repede dorinta de a avea un bebelus.
Fetelor eu sunt tare fericita azi e ziua a -18-a de la embriotransfer si beta are valoarea 6658, e al 5-lea FIV care in sfarsit a fost cu noroc insa nu l-am facut la Sibiu ci in Turcia.
Va pup pe toate si va doresc din tot sufletul sa aveti si voi cel putin un beta cat al meu cat mai curand posibil
fericita !!!!!!!!!!!
adijo spune:
TAMYS felicitari! ma bucur tare mult pt. tine!
Cum ai ajuns la turci? ti-au cerut ceva analize, investigatii suplimentare? poate ne povestesti mai multe....
aristica spune:
tamys la asemenea valoare beta a stiut tayfunul de ce n-a vrut sa-ti puna mai multi embrioni...acum aveai cvadrupleti la purtator. Vezi tu cum e...ai aisteptat 5 fiv-uri, te-ai rugat pentru un copil si Dumnezeu ti-a dat vreo 2,3
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
balanta_tm spune:
tamys, felicitari si sarcina usoara! Si eu cred ca la beta ce il ai in Z18 de la ET, ai vreo 2, asa .
sisipisi, nu stiu ce sa zic de AC. Eu nu le agreez. Am retinut din diverse surse ca ar putea inhiba ovarele mai tare decat o face Suprefactul/Dipherelineul/Decapeptylul (la persoanele cu rezeva ovariana slaba).
tamys spune:
adijo am ajuns la turci pentru ca nu a vrut sa ma rezolve Dr. Albu mi-a spus ca sunt un caz pierdut si ca nu mai am nici o sansa asa ca m-am hotarat sa plec la turci si uite am reusit la ei din prima , profesionisti nu gluma ( acesta a fost al 5-lea Fiv celelalte 4 le-am facut in Romania fara nici un rezultat )
Analize suplimentare nu prea a mai avut ce sa-mi ceara pentru ca le-am avut pe toate ( genetice, trombofilii, histeroscopie ) mi-a dat de inteles Tayfun ca la mine e o problema cu implantarea si s-a axat numai pe implantare a facut tot posibilul sa se implanteze embrionii si a reusit !!!!
aristica ti-a spus Tayfun ca te rezolva si pe tine asa ca eu zic sa te indrepti spre el cat mai repede sa nu mai stai pe ganduri !!!! asa mi-a zis si mie si m-a rezolvat !!!!
5ab1na, balanta_tm va multumesc mult fetelor.
Pup toate fetele.
fericita !!!!!
adijo spune:
Tamys, poti sa ne dezvolti putin, cum "s-a axat pe implantare" acest mirific Tayfun? ce ti-a facut mai deosebit? ce tratament ti-a dat?