FIV Europa(49)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

cami ai avut protocol lung, din ziua 21, stimularea cred ca a tinut 9-11 zile si te-ai punctionat cam prin ziua 14-16 a unui ciclu menstrual (e drept, ciclu de FIV). Si din ce-mi amintesc, ai raspuns fenomenal...ai avut si beta pozitiv...ca s-a intamplat nenorocirea dupa asta, e partea a doua. Parca aveai si congelati de calitatea 1, nu? La Budapesta este nevoie de o discutie preliminara cu Dr. Peter Kovacs, se face si ecografie, se discuta despre istoricul cuplului (asta mi-a scris mie doctorul in mail). Dupa care mi-a spus ca pasii sunt: Primesc protocolul (incep cu AC-uri), urmeaza protocol SCURT, ma injectez acasa, in Bucuresti, merg la ecografii si-i trimit rezultatele pe net, iar in ziua 6 de stimulare sunt la Budapesta pentru ecografiile de pana la punctie.
La turci, dr. Tayfun mi-a detaliat pasii astfel: Tot protocol SCURT, fara intalnire preliminara, ajungem in ziua 2 a ciclului menstrual, urmeaza ecografiile pana la punctie. Aici nu mi-a scris nimic de AC-urile luate inaintea stimularii. Amandoi au spus ca stimularea poate dura maxim 12 zile. Raspunsurile astea le-am primit strict pe cazul meu, dar le poti scrie despre voi - aici, pe prima pagina ai datele pentru turci si la FIV in Ungaria le ai pentru Budapesta. In ambele locuri trebuie sa scrii in engleza.
Mie turcii nu mi-au mai raspuns de 2 saptamani, dar nu ma dau batuta, inca-i mai stresez. Iar la unguri ma voi duce la o discutie si-o ecografie, ca oricum ne-am propus o plimbare prin Austria in primavara. Voi lasa sa treaca minim 6 ciluri intre FIV-uri.
adituleeee eu stiu ce zici tu: ca erau foliculii aia babani care-au supt tot merionalul si i-au vlaguit pe amaratii aia mici, da' asa nemancati sa fie soro, d-au vlaguit jumatate din productie? Si uite, tinuta a avut macar unul grad 1. Eu....nica-nica. Tre' sa ma destept, sa vad cum fac sa nu se mai vlaguiasca astia intre ei
tinuta embrioloaga, dupa punctie a zis c-a extras 14, din care 7 goi, 7 maturi - a vazut ca-s maturi cand i-a curatat ca sa le faca ICSI.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

imi place ca-i post. Asa nu tre' sa ma scuz ca m-am intins cat o zi de post

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Mai zanicule drag nu mai compara ca zau nu are rost. Sunt asa de multe necunoscute incat am filozofa zile intregi de ce tinuta a avut unul de dr 1 si tu nu, si tot nu am cunoaste adevarul absolut. Si da, din pacate cand sunt diferente intre foliculi ( asta a fost si cazul meu) cel mai mare atrage cam tot, e ceva cu glanda pituitara Din pacate protocolul lung ar fi trebuit sa ii alinieze la aproximativ aceleasi dimensiuni, dar din pacate nu se reuseste mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

adriana,nu am avut nicio problema de la Suprefact,doar ceva mancarime usoara la locul injectarii.
azi mi-a venit CM-cu nicio zi intarziere asa ca de maine incep stimularea.
nu ma plang dar am niste dureri de burta atroce...sunt dupa 2 Ketonale si imi vine sa ma tavalesc pe jos de durere.
parca asa ...in ciuda ma doare...e ultima pentru urmatoru an si s-o tin minte

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

amenintarea ultimului ciclos...si asa incepe poveste ta: poti sa incepi cu asta in "Cartea bebelusului" , sa continui cu schema pentru FIV, cu rezultatul de la beta, ecografia cu inimioara, celelalte eco, apoi cu o poza cu o burta imensa...si-i vei arata lui prichindel ca ai stiut tu ceva, inca de la primele dureri ale ultimului ciclos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Buna seara fetelor
La multi ani Andreelor!!!
Samira felicitari pentru "ceasu' elvetian"
Spor la injectat si facut outzeeeee
Aristica, bafta ptr urmatorul pas, indiferent cand si unde vei face!
Sisi, ce mai faci?
Daniela
Sabina
Apropo, printre picaturi am ajuns la mutuella mea.Deci,sub nici o forma nu deconteaza ivf in alta tara in afara de BE. Pentru ivf aici se face un dosar cu "n" shpee mii de hartii si se trimite nuj unde la aprobat. Apoi in functie de rezultat iti spun ei ce si cum.
Mi-a mai spus ca trat de stimulare nu e decontat, si e in jur de 2000e. Alte detalii nici nu m-au mai interesat,,, Pe langa aia 2000 mai pun nitel si merg la buda...si apoi sunt si pe maini bune
Va poooppp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

Fetelor m-au sunat de la Gent. Meg mai departe cu mine, dar si-au schimbat filozofia. Vor sa fac FSH in prima zi de ciclu. Daca iese bun, a doua zi de ciclu de face eco (cred ca pentru foliculii antrali). Daca luna respectiva nu e buna, se asteapta o luna mai propice. Si protocolul va fi cu Cetrotide si Menopur. Oricum imi trimit toata schema scris si o sa vad atunci daca sunt si alte amanunte. Ce parere aveti?

Jaguarule, foarte ciudat ce zici tu acolo de ai tai de la asigurari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

eu m-as declara multumita sisi. sincer eu cred ca inaintea menopurului decapetylul te-a incurcat.
tu ovulezi natural in fiecare luna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Eu nu cred ca-i buna schema doar cu Menopur la o persoana cu rezerva ovariana redusa. Cred ca ideal ar fi ca schema sa contina mai mult FSH decat LH, ori la Meopur raportul FSH/LH este 1/1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

si eu as opta oricand pentru o combinatie de menopur+ceva numai cu FSH.

Mergi la inceput