FIV Europa(49)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Si pe cand le faci o vizita?
Preturile sunt ok, vad, aproape de romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Nu stiu daca le mai fac vreo vizita, intentionez sa rezolv totul pe email si sa merg acolo doar pt procedura.

Mergi la inceput

Bafta multa. Inseamna ca demarezi repede, sa nu vina vara peste noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Sabina, in legatura cu transpiratiile de care spuneai, sa stii ca m-am confruntat si eu cu ele tot asa noaptea in zona gatului si cred ca nu au legatura cu tiroida, TSH pentru ca eu stateam foarte bine cu astea, ci mai degraba au legatura cu scaderea estradiolului si cu "batranetile" asa cum bine ai intuit tu. Nu erau neaparat un semn de premenopauza pentru ca cel putin la mine sunt departe de asa ceva, dar se pare ca intre fivuri si mai ales dupa pierderea de sarcina a fost o perioada de dereglare hormonala, de la "bogatia' de hormoni specifici sarcinii care invadeaza corpul in timpul sarcinii care au scazut brusc dupa ce am pierdut sarcina. Intr-adevar estradiolul meu scazuse dramatic cand l-am masurat in perioada aceea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

of asa mi-am explicat si eu.
va multumesc ca v-ati amintit ca ati fost si voi in situatia asta. ca eu una...intreb pe toata lumea de TSH si transpiratii. intreb asta pt ca asa mi-a zis pk: verifica TSH, verifica doza de euthyrox, transpiratia are legatura cu TSH.

numai ca e f dubios. imi iese e2 mare mare in ziua 2, in perioada foliculara nu transpir si imediat dupa ovulatie incep sa transpir. am tras eu concluzia ca-mi scade repede prea repede estradiolul. astfel, in ziua 21 il am mic (verificat), selectia foliculilor are loc mai devreme de venirea menstruatiei si-mi iese in ziua 2 E2 mare.

na...of...cum sa reglez eu asta? sau, daca nu pot regla deloc...cu ce protocol m-as potrivi? am citit pe alte forumuri ca, de exemplu, in state nici macar nu se incepe stimularea daca iese E2 in ziua 2 prea mare, se considera ca exista folicul dominant si stimularea suplimentara nu ar avea efectul dorit.
va pup si weekend fain.

Mergi la inceput

a si inca ceva: stiti explicatia cu E2 mare in ziua 2: ori rezerva redusa, ori chist.
chist ioc (slava domnului), rezerva redusa- nu stiu pt ca AMH imi iese inca ok (1,3) si chiar si la fiv am obtinut 13 ovocite. problema e ca nu stiu cat de bine a fost ca am avut suprefact in ziua 2. v-am zis ca am transpirat in noaptea aia...aiaiaia...foliculii mei se pare ca cresteau si le-am dat in cap cu suprefact, apoi din ziua 3 stimulare.
cam asta e: caut protocolul pe care sa merg cu incredere
si va mai intreb diverse
nu va suparati si va rog mult sa ma ajutati cum puteti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

sabina sa stii ca si eu am suferit de transpiratii nocturne in zona gat-piept dar numai in timpul tratamentului cu menopur. eu cred ca e de la medicamentele astea, in mod normal eu nu transpir nici vara.

balanta si eu credo ça protocolul nu a fost corect numai cu menopur. de aia nici nu ma agit prea tare.

jaguar, in be si in nl se transfera 2 embrioni daca ai peste 35 de ani sau daca calitatea embrionilor nu e cea mai buna.

Mergi la inceput

asa e sisipisi nici eu nu transpir in timpul zilei sau chiar noaptea nici vara. numai de la hormonii astia bata-i vina. e ciudat ca ai transpirat pe menopur totusi. eu cred totusi ca ai ramas prea inhibata de la decapetyl si n-a reusit menopur-ul sa-ti creasca estradiolul.
zic si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Sabina, cred ca iti faci prea multe griji cu transpiratiile alea. Si au am transpiratii, in general inainte de CM cu cateva zile. Am avut si in sarcina. Probabil ca au legatura mai degraba cu alti hormoni decat cu TSHul (eu de vreun an jumate am TSHul in jur de 1, asa ca nu as da vina pe el).

Mergi la inceput

Balanta, cu Prof.Dr. Heinz Strohmer vei face urm. fiv?

Mergi la inceput