FIV Europa(49)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

nici eu nu m-am gandit ani de zile.
pana la fiv mai exact cand nu mi-a placut cum am transpirat. si de atunci transpir diferit in fiecare luna, dupa cum diferite sunt si hormonalele mele in fiecare luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Sabina, si eu am avut probleme cu transpiratiile nocturne: la mine, am observat , erau legate de nivelul scazut al estradiolului (poate si al progesteronului). mie nu mi se intampla la fiecare ciclu , am patit-o de vreo 5 ori doar, la primul IUI ( cand E2 a fost f. mic), cand am pierdut sarcina, si inca in vreo 3 luni , cu cateva zile inainte de sangerare ( si era chiar o perioada cand estradiolul mi-a iesit mic). eu am crezut atunci ca am intrat in premenopauza si au inceput bufeurile caracteristice. din fericire nu a fost asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Aadina, biopsia , peste 3 luni , o faci la Sibiu? sau tot la Iasi? ( parca acolo ai facut prima, nu? ).sa inteleg ca ai ramas pe Sibiu, gata cu Viena?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Deocamdata, mi-am depus dosarul. Daca va fi aprobat sigur fac la ei. Daca nu, nu stiu... parca ezit. Deci Viena ramane in asteptare. Le-am scris ca m-am gandit pt. urmatorul fiv in vara. Sper sa nu mai fie nevoie de alt fiv. Poate am noroc si reusesc la Sibiu.
La biopsie nici nu m-am gandit pt Sibiu, dar e o idee buna, sa o faca medicul care imi va face fivul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

aadina, nu stiu daca stii, dar vara sunt cele mai mici sanse de reusita la FIV. Stiu asta si de la Proful de la Wunsch, si din alte studii.
Cred ca si dn cauza asta au ei acel summer special. Plus ca vara au si partea de embriologie mai slabuta, adica aduc studenti acolo in practica sa isi formeze mana. Eu nu m-as simti bine sa stiu ca niste studenti se joaca cu ovocitele mele si cu spermatozoizii sotului.
Oricum, faptul ca vara au preturi asa mici in comparatie cu restul anului, pe mine m-a pus demult pe ganduri si am incercat sa aflu cauza.
daniela74

Mergi la inceput

Daca e asa cum zici tu cu embriologii e grav
Eu nu am beneficiat de nici o reducere vara asta. A fost acelasi pret cu cel din decembrie 2010. Din cate stiu eu, pretul special a fost in vara lui 2010, in vara lui 2011 nu a fost nimic special.
Balanta, tu ce faci, te-ai hotarat?

Mergi la inceput

Ba a fost si vara asta summer special. Am vazut pe site asta vara plus ca am o prietena care a facut la ei cu summer special la inceputul lui sept (promotia dureaza pana la 30 sept) si nu a reusit. Parerea mea e ca daca nu le zici tu de summer special, te taxeaza normal, ca asa sunt ei, lacomi dupa bani.
Cu embriologii asa e. Stiu fix de la prof, care s-a scapat in Feb/Mar cand am fost acolo cu al meu sot.
Eu cred ça voi face tot in Austria, dar evident ca la o alta clinica.

Mergi la inceput

Inseamna ca am luat teapa.Eu n-am stiut de asta.

Mergi la inceput

balanta, ai fost la ceilalti deja? Care sunt preturile lor?

Mergi la inceput

La ceilalti am fost in 2009, la un consult. E vorba de Kinderwunschzentrum (au si clinicile Polisano din Sibiu si Bucuresti, plus in Slovacia si Polonia). FIV cu ICSI este 3000 euro (preturile sunt pe prima pagina).

Mergi la inceput