FIV Europa(49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Cum adica sa mai vrea ei? Asa e acolo? Sau e din cauza asigurarilor?Adica , ei pot considera ca nu ai sanse?
Sa stii ca varianta Viena nu e de dat cu piciorul, mai ales ca tu ai prins acea reducere de vara trecuta. Merita sa incerci la ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

aadina, teoretic orice clinica de bun simt te poate refuza daca situatia este de asa natura incat se poate deduce ca nu ai nici o sansa sa mai produci ovule. mi se pare chiar recomadabil sa fie asa, cata vreme este vorba totusi de banii tai si de sanatatea ta. niste unii care lucreaza numai ca sa faca bani te-ar lasa sa te injectezi la greu cu hormoni desi stiu ca asta nu o sa duca la nimic. e o chestie de etica pana la urma. tie ti-ar onveni sa stii ca un medic te-a pus sa cumperi medicamente de mii de euro si sa te injectezi cu ele desi stia din start a nu vor duce la nimic?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

sisipisi, dar daca nu ai raspuns la tratament fiindca ti-au dat ei un protocol neadecvat?
Mie, din ce am mai citit, a da Menopur simplu, fara Gonal/Puregon la o persoana cu o rezerva ovariana redusa, nu mi se pare pare o alegere stralucita.

Mergi la inceput

Si eu sunt cam rezervata la protocoalele doar cu Menopur. Cam toate fetele despre care am citit ca au facut doar menopur au esuat. Si eu am emotii in privinta protocolului meu viitor. L-am intrebat pe medic care va fi protocolul si mi-a zis ca voi avea nevoie de 1 pen gonal de 900, si 10 fiole menopur. Mi se pare cam putin.
Sisipi, eu acum nu am incredere in nici un medic,chiar daca el mi-ar spune ca nu am nici o sansa, nu asa avea de ce sa-l cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Seara buna fetele
Tocmai m-am intors de la medicul de familie.Am o raceala urata de
v-o 10 zile,la inceput laringita apoi s-a transformat in bronsita.
Si mi-a dat reteta; aspirina,sirop si un antihistaminic
Cred ca incep cu ceaiurile si leacuri babesti,,,k numa cu aspirina park ma vad cu vre-o pneumonie...
Sisi, interesant ce spui tu acolo, hmm sa stii ca o sa le fac o
vizita la "ai mei" sa vad ce spun ei in privinta asta. Mercic de pont!
Sa aveti un week fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

fetele mele cochete, stiti ca eu cochetez cu un dr local. care doctor marturisesc ca-mi place, imi inspira ceva incredere, vb cu mine si raspunde pot sa zic deosebit de rabdator...dar inca nu m-am decis pentru simplul fapt ca efectiv cred ca ma voi urni al naibii de greu pt fiv 2 dupa esecul ala, am hormonalele tampit de proaste, mi-e teama ca nu e experimentata embrioloaga etc. se pare ca nu-mi trece usor supararea de la fiv1. pe scurt mi-e o teama de fiv2 ca numai emotie si nerabdare nu simt...
acum ii cer informatii samirei de la fiv_ungaria despre medii de cultura....

acest doctor mi-a propus puregon (adica numai FSH) pe motivul ca nu am nevoie de LH. eu am o medie a LH-ului de 5. luna asta mi-a iesit 2. ca naiba. asta asa ca sa nu stiu daca am nevoie de LH.
a zis ca este nevoie de LH doar la punctie/ ovulatie. ca menopur se da in general doamnelor mai in varsta care au probleme de LH.
ca este pana la urma vorba de o manareala farmaceutica la mijloc. am intrebat in fel si chip de ce nu mi-ar da menopur. doctorul nu e vorbaret si e destul de dificil pt mine. eu muta pt ca nu stiu ... el nu vb de obicei...
am citit si eu diverse forumuri si am sesizat ca intr-adevar femeile cu LH marisor aveau rezultate f bune cu medicamente ce contin numai FSH. dar sunt si nitel mai scumpe din ce am calculat eu. nu stiu gonalul, dar la puregon este o diferenta.
in schimb...n-am putut trage o concluzie logica pt ca fiecare clinica merge pe medicamentul propus de ea. prin europa menopur la greu, prin america/canada puregon. desi cele doua medicamente din ce m-am uitat eu in fuga sunt produse unul in germania si unul in olanda parca. sau alta tara.
si da am citit ca la varsta mai inaintata e de bagat si menopur. in sensul ca femeile mai in varsta nu mai fac peak-ul ala de LH in mod corect corect si e nevoie de medicament cu FSH/LH.
va pup. si sfetnici buni va doresc. pe langa bafta cu carul.
sisipisi tu cu probleme de TSH transpiri cumva noaptea? fetele scuze. eu numai cateva nopti inainte de ovulatie nu transpir ca in rest...transpir in zona pieptului/gatului si tot incerc sa-mi dau seama daca e de la euthyrox, daca e de la tiroida pur si simplu sau daca e de la batranetile mele.
de la euthryox in sensul ca ma gandesc ca poate e prea mare doza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Jaguar e foarte interesant,dar ai grija daca ei iti transfera doar un singur embrion,eu zic ca sint foarte mici sansele,desigur sint fete care au reusit,dar foarte putine.Eu as alege o clinica din ue,si sa deconteze ei,parerea mea
Sabina la 32 de ani batranete ? fii serioasa
Aadina bafta multa cu dosarul,am vazut ca unei fete de la Sibiu tocmai i s-a aprobat
Balanta sa stii ca iti dau dreptate in legatura cu menopur-gonal/puregon.Eu am avut si gonal la toate fiv-urile,mai putin la ultimul si rezultatul a fost naspa rau.
week-end frumos sa aveti

daniela,
urmeaza fiv 5 in ian-fev 2012,ULTIMUL..........te rog, Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela74

Jaguar e foarte interesant,dar ai grija daca ei iti transfera doar un singur embrion,eu zic ca sint foarte mici sansele,desigur sint fete care au reusit,dar foarte putine.Eu as alege o clinica din ue,si sa deconteze ei,parerea mea

week-end frumos sa aveti

daniela,
urmeaza fiv 5 in ian-fev 2012,ULTIMUL..........te rog, Doamne

Daniela am sa ii vizitez ca sa-i chestionez in legatura cu decontarea ivf in alta tara din ue.Eu aici nu ma "bag" la treburi din astea... si chiar daca nu imi vor deconta in afara tarii, noi merem pe drumul nostru cum am hotarat.
Sabina, am cam lipsit o perioada de aici si imi pare rau ca nu cunosc mai multe amanunte despre fiv tau,,, o sa incerc sa recuperez k ma simt pe langa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

:))
eu am avut 13 ovo, nu a fost fertilizata nici una/unul (ca nu stiu genul substantivului astuia). am avut suprefact din ziua 2 +3 menopur pe zi din ziua 3.
budapesta- peter kovacs a fost fiv-ul meu.
daniela ca nr de ovocite cica nu sunt batrana, slava domnului AMH-ul meu e ok. dar am niste rezultate la hormonale...........

Mergi la inceput

Daniela, dosarul meu cred ca intra in discutia abia in decembrie. L-am depus cam tarziu, si nu cred ca l-au dus repede la Bucuresti

Sabina , si eu cateodata mai transpir asa noaptea. Insa nu m-am gandit niciodata sa caut explicatii. Nu stiu daca are vreo legatura cu tiroida,tsh, sau ovulatie. Si eu iau eutyrox

Mergi la inceput