FIV in Ungaria 142
Raspunsuri - Pagina 8
olimpiadobre spune:
Va rog sa-mi mai spuneti unde este cel mai bine sa facem cariotipul genetic . Cred ca este singura analiza pt. FIV pe care nu am facut-o pana acum.
QiaoBing spune:
multumesc mult lyly, daniela. inca nu am hotarat nimic. sotul are niste probleme cu firma si vad ca de la o zi la alta apar schimbari de situatie si nu in bine. sincer, eu nu vreau neaparat sa fac FIV, mi-as dori tot o sarcina naturala, dar stiu ca asta e aproape la categoria "sa visam frumos".
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
lyly_mar spune:
olimpia,emailul se trimite in atentia dr .
stiu ca o fata a apelat la traducatoarea pt budapesta,
nici eu nu stiu f bine engleza ,dar m-am descurcat ,mai la timpul prezent dar a inteles dr ce vreau sa ii zic ,iti zici sa vorbeasca rar
eu iti sugerez sa iti scrii o prezentare pt prima intalnire..pt ca intreaba ce intreaba toti dr...
Bafta multa!
Qiaosa dea DD sa iti indeplinesti visul cel frumos!
olimpiadobre spune:
Multumesc lyly mar! Eu sunt familiarizata cu termenii medicali si de inteles mai inteleg ,dar nu prea imi gasesc cuvintele cand vreau sa raspund. Am avut o experienta de acest gen. Din aceasta cauza as apela la traducatoare. Faptul ca nu stiu engleza m-a determinat sa nu ma duc in Ungaria pana acum si... nu prea am facut bine.
adipapazi spune:
olimpia, bine ca te-ai decis spre budapesta! las ca pk intelege ce vrei, la urma urmei el ceteste dosarul tau si fsh=x se zice la fel in toate limbile. sunt sigura ca te vei intalni cu minim 10 cupluri de romani cand vei merge si poti ruga pe cineva sa intre cu voi si sa va traduca. noi asa am ajutat fetele care nu stiau f bine/deloc engleza.
daca mergi la budapesta, fa acolo kariotipul, e muuuuuulta mai ieftin ca la noi si esti si sigura de el. scrie-i asta lui pk in mail. la noi e bine de fct la cytogenomic.
bafta de la una bucata mama de gemeni obtinuti in ciuda amh-ului mic.sa moara amh de ciuda!
olimpiadobre spune:
Multumesc adipazi! Am citit povestea ta. Felicitari pentru bebei sa-ti traiasca si sa fie sanatosi si norocosi. Povestile de succes ne ajuta sa mai incercam. Eu am trimis email si la Szeged , dar din discutiile voastre m-am gandit sa incerc totusi la Budapesta. Eu am AMH=O.54 si ultimul FSH=7.73.