FIV in Ungaria 142
Raspunsuri - Pagina 7
Cris_25 spune:
Fetili... eu tot citesc ... si-nainte si-napoi, dar tot nu ma dumiresc cu ACurile astea, cand sunt bune, cand nu, cand se da protocol lung, cand scurt. Eu am trompele infundate ... iar alte probleme nu mai am ... deci nu stiu in functie de ce imi face protocolul... Am avut protocol si cu AC si fara ... ideea e ca oricum trebuie ceva ce inhiba, nu? Dar tot nu m-am prins care e schema dupa care stabilesc medicii astia protocoalele Umpic de loterie tot e ... dar sunt si ceva minti sclipitoare in spate ... ca pe mine personal ma cam depaseste pb.
In alta ordine de idei ... sunt racita bocna de o saptamana si iau antibiotice Cam cat timp ar trebui sa treaca dupa ce termin cu ele pana sa ma gandesc la FIV? O luna-doua e destul oare? Sau trebuie mai mult?
Vad ca e activitate pe aici nu gluma... Samiro, daca ai inceput cu vesti bune, o tii tot asa, da?
Anchusa, ai inceput deja tratamentul? Parca ziceai ceva de luna noiembrie ...
Cybele, im pare tare rau ... Trebuie neaparat sa profitati de sansa pe care o mai aveti ... Doamne ajuta sa fie bine data viitoare!
matilda, eu cred ca nu trebuie sa schimbi niciun dr ... doar sa gasesti unul care sa-ti monitorizeze sarcina
Fetele in focuri ... sa vina neaparat cu vesti bune ... repede!
lyly_mar spune:
qiao,ma bucur ca ai in plan sa ii faci o vizita si lui PK..chiar ma gandeam sa iti scriu..eu iti zic ca o parere personala,avand in vedere ca eu am facut FIV 1 cu albu,de fapt l-am intrerupt ca mi-au murit embrionii..noi suntem fete mai coapte si ne trebuie o clinica cu experinta la femei mai coapte si cu medii de cultura mai bune
dc observi,albu are succesuri la tinerele,fara mari probleme in cuplu(fara trompe,gigei putini etc)..eu nu am citit/auzit de suucesuri la fete mai coapte
si din ce am citit, PK are specializare si pe endocrinologie(cred ca am retinut bine)exact ce iti trebuie tie
si ca sa fim sincere cu noi,avem o bila neagra referitor la calitate ..ca na ,tot varsta,bat-o vina
sa faci cea mai buna alegere
daniela74 spune:
buna fetelor,ma bag si eu in discutie
Qiao tie vreau sa-ti zic ceva:am o colega la munca,o vietnameza,care acum e in plin tratament,are aproape 45 de ani,nu se vede arata de 35 ca asa sint ei asiaticii si din cite am inteles are doar trompele infundate.Face protocolul lung cu a.c,suprefact si gonal 600.Eu sint foarte curioasa de rezultat,are astazi monitorizare si i-am zis sa intrebe citi foliculi are,endometru,pentru ca dupa prima eco nu stia nimic (e cam aeriana,i-am facut un desen ca sa inteleaga cum merge treaba ), o sa te tin la curent,bafta multa
daniela,
urmeaza fiv 5 in ian-fev 2012,ULTIMUL..........te rog, Doamne
catalina2307 spune:
Fetelor vin la voi cu o mare rugaminte. Cand aveti vreme poate aruncati un ochi aici.Orice ajutor, cat de mic, conteaza pentru acest suflet mic si nevinovat!
Vladut vrea sa traiasca
olimpiadobre spune:
Am facut 5 fiv-uri in Romania si doresc sa-l fac pe al saselea in Ungaria la Budapesta
olimpiadobre spune:
As dori informatii despre cine ne paote ajuta la traducere pentru ca eu nu prea stiu engleza si sotul meu stie foarte putin.
olimpiadobre spune:
Eu am AMH-UL mic si din aceasta cauza m-as indrepta catre Budapesta, desi stiu ca la Szeged ne-am descurca mai usor cu traducerea.
olimpiadobre spune:
Pe prima pagina este adresa de email a unei doamne care asigura traducerea.As dori sa stiu daca a apelat cineva la serviciile dumneaei.
olimpiadobre spune:
Primul email se trimite catre clinica, dar trebuie specificat si numele doctorului (catre PK)?