FIV in Ungaria 142
Raspunsuri - Pagina 4
5ab1na spune:
qiao eu nu-ti raspund pt ca as spune o parere personala despre AC si te incurc.
sunt puse ca sa te inhibe si ca sa poata programa doctorul data de incepere. desi daca ai protocol lung nu mai conteaza. ca sa te inhibe daca-s din prima zi.
dar parerea mea personala este ca fiecare reactioneaza la ele diferit si mie nu-mi plac. asta nu inseamna ca nu sunt bune
QiaoBing spune:
sabina eu m-am gandit ca sunt date strict ca sa poata programa data punctiei. eu am protocol lung si am AC. de ce ma agit eu atat ? pai nu am luat in viata mea AC si iau tocmai acum, la batranete, plus ca nu pot ignora piticul ca nu sunt recomandate dupa 35 de ani si mai ales in prob de coagulare.
mai faci iaurt ?
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
anaasta spune:
Na', ai scapat si de asta, Samira, super! Si poate de data asta, cu schema asta noua, o sa fie numa', asa cum trebuie adica...
samira33 spune:
fetelor,AC-urile se dau pentru a suprima activitatea ovarelor in luna premergatoare FIV.
cumva pentru a le odihni in vederea sutului hormonal pe care urmeaza sa-l primeasca in luna cu FIV.
ele ingroasa sangele si de asta sunt INTERZISE in protocoalele femeilor cu trombofilie.
qiao,vezi ca Albu impamanteneste o perceptie si o idee gresita...el pleaca de la coada la cap...adica de la data punctiei inapoi catre stimulare si AC....ceea ce nu e in regula deloc.
sabina,multumesc...imi trebuiesc 2 sticlute...am retetele in masina dar parca asa imi aduc aminte...vad eexact ce scrie si iti spun.
nush ce am...as manca peste si capsuni.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
bombi spune:
Se poate vorbi de "programarea" punctiei doar in cazurile cind se modifica lungimea ciclului prin administrarea mai multor/a mai putine AC decit o folie intreaga. Si nici asa nu iti garanteaza o data sigura, ci un interval de 3-4 zile.
O situatie concreta cind sint recomandabile e pt eliminarea chisturilor.
Alta, in cazul ciclurilor neregulate. Si eu am facut de 4 ori protocolul lung si la al doilea am ovulat cu o zi, doua inainte de a incepe inhibarea. Dar atunci nu stiam sigur daca ovulasem deja si m-am ingrijorat ca ramin cu foliculul nespart daca continui cu inhibarea. Asa ca la FIV4 am luat si AC.
Explicatia care se vehiculeaza in mod curent pt AC e ca "odihnesc" ovarele. Cit de cuantizabile este efectul in acest caz nu am idee.
bombi spune:
se vede ca ma misc cam greu. au mai aparut citeva mesaje in timpul in care m-am mosmondit eu sa raspund.
Haydee spune:
samira, am si eu ceva suprefact ramas; nu e o sticluta intreaga; daca-mi amintesc bine schema, ar trebui sa mai fie 2,5 ml; ti-l ofer cu placere; expira in 2013 si a fost tinut in frigider
5ab1na spune:
stii samira am avut doua sticlute dar am folosit una la fiv1. pt ca am avut nevoie doar din ziua 2. de aceea mai am doar o sticluta. eu ti-o dau fara bani asa ca daca mai gasesti una e ok. am tinut-o la frigi. acum mai este faza cu frigi...am frigi bosh dar parca am variatii de temperatura cand nu fac mancare si bantuie vantul in frigider:))
am vrut sa-ti spun exact conditiile:))
qiao cum sa nu. fac iaurt. atata doar ca nu mai am asa pofta de el.
bombi a raspuns f bine in legatura cu AC. acum ramane problema cu trombo si AC care e cam uratica.
mai cred ca la AC-urile astea este important si cat de sensibila este tiroida. mie pe AC imi crestea TSH-ul. am zis eu: ovarul doarme, tiroida doarme. ceea ce nu era asa de bine pentru selectia urmatoare a foliculilor cred daca este sa fie vorba de o axa hipofiza-tiroida-ovar.
matilda_s spune:
adi
vrei sa iti zic ceva sincer? am fost indoita de la momentul in care dupa al doilea fiv nu a mai raspuns la email cu saptamanile...dar am zis ca sunt eu prea exagerata!
dar faza cu clexanele mi-a pus capac. cum frate sa faci asa? pai trebuie sau nu trebuie? i-a spus sotului meu cand l-a intrebat daca trebuie, sa il lase sa se gandeasca! dupa care a zis ca da, sa iau profilactic! ca el considera ca nu e nevoie dar profilactic sa iau!
stii, mi-a fost tarsa sa scriu exact ce am simtit perioada asta despre doc, dar ai scris tu f clar. exact asta am simtit si eu.
si da, ai dreptate, il schimb!
iti dai seama paradox...vin sa fac fiv pt ca nu putem natural si dupa doua proceduri suntem trimiti acasa ca poate ne iese natural!
mie mi se pare hilar!
imi cer scuze fetelor care considera ca doctorul e ok. mie de data asta mi s-a parut foarte distrat si total dezinteresat. este adevarat ca era foarte plin, dar asta nu justifica indiferenta si neatentia. daca nu se pot acoperi toate pacientele, nu e mai corect sa nu accepte atat de mmulte in acelasi timp?
5ab1na spune:
lasa matilda. spera ca va fi bine. si poate nu mai ai nevoie nici sa-l schimbi nici sa-l vezi din nou:)