FIV in Ungaria 142
Raspunsuri - Pagina 5
adipapazi spune:
beeeeeeeeeeei, cum zice baiatul meu, ce mai ziceti, gagici?
samiroaico, pestera e curata, car vasazica...
muaaaaaa, protocol lung... pai de ce nu, ca la ce fsh barosan ai...kiar asa, d c nu ti-a fct niciodata cu lung? ma baga pe mn cu lung la fsh de aproape 9 si pe tine nu? vezi ca parca avea si mami suprefact, sau aberez eu de zor.
hai acasa cu samiroiu sa mai faca ceafa ca salivez si am si visat intr-o noapte ca mancam. ce ma bucur ca e bine totul.
matilda, nu are nicio scuza doctorul, indiferent cat e de aglomerat. e pur si simplu dezorganizat. sa vezi tu de nu ti-o iesi burta mare!ca sa scapi de ungaria.
tinem pumnii!ma-til-da, ma-til-da, ma-til-da she took the money and run back to romania!
am fct shooting cu bebelanii mei. ioakim era in pampers, cu camasa si cravata lui tac'su, bocanci suparati si o sticla de vin, cu suzeta in gura. ana cu rokita si fara pampers, cu treaba la vedere, cercei atarnati si pantofi cu bareta.
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adipapazi am fct shooting cu bebelanii mei. ioakim era in pampers, cu camasa si cravata lui tac'su, bocanci suparati si o sticla de vin, cu suzeta in gura. ana cu rokita si fara pampers, cu treaba la vedere, cercei atarnati si pantofi cu bareta. Adi, mami de ana si ioachim |
super tare; kred k sunt taaaaare haiosi...
adipapazi spune:
tanoo, la cum se baga zilnic ioakim cu capul in masina de spalat prin hublou, si acuma imi pare rau ca n-am apucat sa ii fac o poza in masheena de spalat pe vremea cand incapea.nu ratati okazia. de fapt, la cat e de gras bagdanel, ati pierdut trenul:))))
abia astept sa stea ana bine singura in picioare, sa o bag in cizmele mele pana la gat, goala si cu margele.
matilda_s spune:
sabina
stii ca ma gandeam si eu la acelasi lucru...poti sa stii cum se aranjeaza lucrurile? sunt convinsa de un lucru: e loterie treaba asta cu fiv-urile...
dragoste777 spune:
Samira la Histero se vad trompele dacas infundate? si cat aiplatit? pt.ca si eu asi trimite pe o cunostinta acolo. Merci
pupici la toti si succes
ioana3110 spune:
fetelor
superfactul trebuie tinut in frigider? ca mie doctorul nu mi-a zis asta si l-am tinut la temperatura camerei. e sigilat ca nu l-am deschis inca...
nu-mi spuneti ca am aruncat banii pe fereastra si nu o mai fi bun...
5ab1na spune:
nu cred ca trebuie tinut la frigi. majoritatea il tin la frigi pt a nu fi vorba de variatii de temperatura. dar pe prospect parca scrie ca trebuie tinut intre 2 si 25 de grade. e ok daca l-ai tinut in casa, doar nu au fost variatii de temperatura atat de mari nu?
rubia spune:
Gata fetelor s-a incheiat povestea cu ET din noiembrie,eu am cazut in depresie,mi-a venit rez analizei(TSH) si se pare ca cu tot cu tratamentul meu nu a scazut deloc ,asa ca amanam ET si incep sa ma caut de probleme pe la endocrinolog. Trebuie sa vedem daca problema e ca mi-a scos ovarul si asta a fost reactia organismului sau a luat-o tiroida razna de la atatia hormoni si daca va trebui sa urmez tratamentul cu levotiroxina pe viata...offf.
balanta_tm spune:
Fetelor, va rog spuneti-mi daca stiti daca farmacia Deli din Budapesta are program si Duminica si daca accepta si retete din Romania/Austria. Inca o intrebare: in general este o farmacie bine aprovizionata cu medicamente pt FIV sau este nevoie de comanda prealabila?
Multumesc!
Vladut vrea sa traiasca