FIV in Ungaria 142

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

beeeeeeeeeeei, cum zice baiatul meu, ce mai ziceti, gagici?

samiroaico, pestera e curata, car vasazica...
muaaaaaa, protocol lung... pai de ce nu, ca la ce fsh barosan ai...kiar asa, d c nu ti-a fct niciodata cu lung? ma baga pe mn cu lung la fsh de aproape 9 si pe tine nu? vezi ca parca avea si mami suprefact, sau aberez eu de zor.
hai acasa cu samiroiu sa mai faca ceafa ca salivez si am si visat intr-o noapte ca mancam. ce ma bucur ca e bine totul.

matilda, nu are nicio scuza doctorul, indiferent cat e de aglomerat. e pur si simplu dezorganizat. sa vezi tu de nu ti-o iesi burta mare!ca sa scapi de ungaria.
tinem pumnii!ma-til-da, ma-til-da, ma-til-da she took the money and run back to romania!

am fct shooting cu bebelanii mei. ioakim era in pampers, cu camasa si cravata lui tac'su, bocanci suparati si o sticla de vin, cu suzeta in gura. ana cu rokita si fara pampers, cu treaba la vedere, cercei atarnati si pantofi cu bareta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi
am fct shooting cu bebelanii mei. ioakim era in pampers, cu camasa si cravata lui tac'su, bocanci suparati si o sticla de vin, cu suzeta in gura. ana cu rokita si fara pampers, cu treaba la vedere, cercei atarnati si pantofi cu bareta.
Adi, mami de ana si ioachim

super tare; kred k sunt taaaaare haiosi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

tanoo, la cum se baga zilnic ioakim cu capul in masina de spalat prin hublou, si acuma imi pare rau ca n-am apucat sa ii fac o poza in masheena de spalat pe vremea cand incapea.nu ratati okazia. de fapt, la cat e de gras bagdanel, ati pierdut trenul:))))

abia astept sa stea ana bine singura in picioare, sa o bag in cizmele mele pana la gat, goala si cu margele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matilda_s spune:

sabina

stii ca ma gandeam si eu la acelasi lucru...poti sa stii cum se aranjeaza lucrurile? sunt convinsa de un lucru: e loterie treaba asta cu fiv-urile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragoste777 spune:

Samira la Histero se vad trompele dacas infundate? si cat aiplatit? pt.ca si eu asi trimite pe o cunostinta acolo. Merci
pupici la toti si succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

fetelor
superfactul trebuie tinut in frigider? ca mie doctorul nu mi-a zis asta si l-am tinut la temperatura camerei. e sigilat ca nu l-am deschis inca...
nu-mi spuneti ca am aruncat banii pe fereastra si nu o mai fi bun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

nu cred ca trebuie tinut la frigi. majoritatea il tin la frigi pt a nu fi vorba de variatii de temperatura. dar pe prospect parca scrie ca trebuie tinut intre 2 si 25 de grade. e ok daca l-ai tinut in casa, doar nu au fost variatii de temperatura atat de mari nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Gata fetelor s-a incheiat povestea cu ET din noiembrie,eu am cazut in depresie,mi-a venit rez analizei(TSH) si se pare ca cu tot cu tratamentul meu nu a scazut deloc ,asa ca amanam ET si incep sa ma caut de probleme pe la endocrinolog. Trebuie sa vedem daca problema e ca mi-a scos ovarul si asta a fost reactia organismului sau a luat-o tiroida razna de la atatia hormoni si daca va trebui sa urmez tratamentul cu levotiroxina pe viata...offf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matilda_s spune:

adi

mersi pt mesaj. m-a bine dispus finalul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Fetelor, va rog spuneti-mi daca stiti daca farmacia Deli din Budapesta are program si Duminica si daca accepta si retete din Romania/Austria. Inca o intrebare: in general este o farmacie bine aprovizionata cu medicamente pt FIV sau este nevoie de comanda prealabila?
Multumesc!

Vladut vrea sa traiasca

Mergi la inceput