FIV in Ungaria 142
Raspunsuri - Pagina 17
lyly_mar spune:
e scurt
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ioana3110 Merci Lyly, dar tot nu inteleg exact ca inseamna ca la mine nu e nici unul nici altul... eu incep superfact din ziua 2 de ciclu fara inhibare prealabila si din a 3-a zi incep si stimulare in paralel cu superfact...asta oare cum se cheama?
|
ioana3110 spune:
Lyly
Tu cand zici ca ai punctia in z13 te referi la z13 de la inceputul stimularii? sau din ziua 1 de ciclu?
merci mult si bafta mare!!!!!!!
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui lyly_mar e scurt
|
ioana3110 spune:
Fetelor
Ma primiti si pe mine la intalneala daca reusesc cumva sa ajung? Mi-ar face mare placere sa va cunosc! Dar doar daca e si cu straini si nu va deranjez :-)
Va pup
danutza27 spune:
saluti fetelor,
imi pare rau pt cele care nu au reusit.
eu azi am facut beta si astept rezultatul- mie se pare azi cel mai greu moment - cele 12 zile nu mi s-au parut asa de grele precum mi se par cateva ore pana imi vine rezultatul.
am mai repetat si testul de sarcina azi si tot asa pala apare cea de-a doua liniuta.
sper sa fie bine si sa sparg ghinionul care bantuie de ceva vreme pe aici si mai ales ca bebelusul meu tre sa se nasca in iulie de ziua mea
Va pupik
danylini spune:
buna fetele
danutza tin pumni stransi sa vi cu un beta mare de gemenasi
si eu la dr. zadori i-am dat lui bani dar n-am mai platit la receptie si chiar plateam cu vreo 2000 de forinti consultatia mai putin dar intradevar fara chitanta (cui ii trebuie cat timp era mai ieftin) si chiar am primit o cutie de femibion gratis. Acuma fiecare intelege ce vrea dar asta nu mi se pare "cadou"
daniela76 spune:
Buna, dragelor
imi pare tare rau sa aflu de nereusite, stiu ca e greu, dar trebuie sa fiti puternice sa continuati lupta mai departe.
Eu la Szeged nu am dat niciodata bani in plus fata de chitante. Mai putin decat facea, da, pentru ca asa hotara Doc.De exemplu, in mai cand am facut aceea hiperstimulare urata, de am stat la perfuzii cinci zile, la clinica,plus ca am stat si in spitalul de langa clinica o noapte, imediat dupa punctie, nu am platit nimic, nici macar congelarea celor 9 embrioni. In octombrie, am platit fiv-ul normal, cu toate ca am avut ICSI, am avut 4 blastociti, si asa mai departe.De bani dati asistentelor , am auzit si eu, dar la doctor, nicodata. Nu bag mana in foc, dar imi e destul de greu sa cred asta.
PS am facut prima ecografie care mi-a confirmat sarcina gemelara.
Va pup
+ 7 sap si mami de Alexandra(2007)
danylini spune:
DANUTA FELICITARI!!!!! O SARCINA USOARA SI LA TERMEN
DANIELA GEMENASI!? FELICITARI SA AI PARTE DE 7 LUNI USOARE SI O NASTERE LA FEL
HEIII PAI AVEM CE SARBATORI AZI, NU GLUMA
matilda_s spune:
daniela
sarcina gemelara? superrrrrrrr
ma bucur sa aud si de reusite ...inseamna ca o sa ne vina la toate randul
si ma bucur sa aud si de "nedatul"banilor la doctor. chiar m-a ingrijorat cand am auzit.poate ca au omis sa spuna ceva din poveste.
danutza27 spune:
multumesc mult , ma uit la rezultat si parca nu imi vine sa cred.si intr-adevar se poate si toate o sa reusiti.
va pup