FIV in Ungaria 142

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

Felicitari, danutza, sarcina usoara.

Multumesc si eu pentru felicitari,inca nu-mi vine sa cred , abia astept sa-i vad la eco, sa stiu ca totul e bine, luni am programare.
Hai cu reusitele, tinem pumnii.

+ 7 sap si mami de Alexandra(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Danutza, felicitari si 9 luni fara probleme!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza27 spune:

multumesc mult si tin pumnii stransi la toate sa ninga cu bebelusi iarna asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

ioana normallll...ca altfel nu era intalneala scrisa live

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!

Unele dintre voi ma cunosc, altele au auzit de mine.

Eu am facut un singur FIV la Szeged, la dr. Zadori, la recomandarea unei prietene. Va pot spune ca prietena mea a dat bani doctorului (si nu putini), insa pentru ca asa au vrut ei, asa s-au simtit mai bine si mai siguri de reusita. Normal.....omul i-a primit. Acum, sincer, cred ca altfel te comporti cand primesti, si altfel cand nu.
Eu nu am primit nici un discount fata de ce preturi erau pe lista (am facut FIV+ICSI+AH), doar o cutie de Femibione data de medic, pe care i-am si platit-o dupa ET, in cabinetul dansului. Iar plata la final (era cam 18.30 seara, tot dupa ET) am facut-o la receptie (era prezenta o singura asistenta si medicul), fara sa mi se dea nici o chitanta. Sincer, nu aveam nevoie de asa ceva, si la cum ma simteam.....nu m-am gandit ca ar trebui sa cer.

Eu nu am ce sa-i reprosez dr. Zadori, s-a purtat foarte bine. Doar un singur lucru: faptul ca nu mi-a cerut inainte sa fac AMH-ul (de care eu la momentul respectiv nu stiam nimic, iar varsta mea era atunci de 39 ani). Aceasta analiza am facut-o ulterior, adica un an mai tarziu......si rezultatul mi-a spus ca sansele mele sunt foarte mici si cu FIV (0,23). Deci cel mai probabil si in urma cu un an, nu ar fi fost un rezultat spectaculos.....si poate protocolul ar fi fost altfel.

Nu vreau sa descurajez fetele care merg la Szeged, dealtfel el a avut si are multe reusite......dar la mine nu a fost sa fie......

Imi cer scuze pentru povestea lunga.

lyly_mar tinem pumnii pentru 21....de data asta trebuie sa fie bine!
Samira multa bafta iti doresc! de data asta si la tine trebuie sa fie bine. Mai ales daca iti schimba protocolul....stie omul ce stie!

Felicit fetele cu reusite, ma rog pentru cele in asteptari si multa putere celor care vor sa mai incerce.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello girls

ioana,sigur ca poti veni.
incepand cu orele 18,00 ne gasesti la Mama,in Centrul Vechi.
iti va fi imposibil sa ne ratezi...o masa de 7-8 fomei galagioase sigur iti atrage atentia.

felicitari fetelor care au reusit...nu nominalizez ca nu mai tin minte pe care ,cum si mi-e lene sa ma uit in urma.

violeta,ce mai faci???
care mai e viata ta???

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Ce ma bucur ca au venit si vesti bune!!!
Felicitari Danutza pt beta!
Daniela, gemeni? Super, felicitari!
Sa aveti sarcina usoara fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Danutza,felicitari si un bebe cuminte la tine in burtica 9 luni!
Daniela,parca te vad soacra cu 3 nurorisarcina usoara in continuare

violeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Buna,
As dori sa vin si eu sa va cunosc.Ma primiti? Cunosc locatia si sper sa pot ajunge la ora respectiva(sper sa va recunos si pe voi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

dana, felicitari pt sarcina!
ioana, olimpia, va asteptam cu drag! sa vina cine vrea, e liber!

Mergi la inceput