FIV in Ungaria 142

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

fetelor, imi pare rau ca citesc despre nereusite. va imbratisez. sa vina danutza cu vesti mai imbarbatatoare.
lyly, adica io merg la sf maslu cu 8 preoti si ma gandesc la mneata, si tu nu detaliezi nada de nada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

adino,pai am zis sa se mai aleaga cu foli... care sunt mari si care sunt mici ca sa stiu pe ce ma bazez...asa am 7 foli,3 mai mari si 4 mai mici,dr spera ca aia mari sa ajunga la 17-18 si aia mici la 14-15 si punctia pe 21 noiemb
cel mai mult a facut ovarul cu chistul endom-dreptul-6 f, m-a bagat si pe cetrotide,endometrul nu a mai crescut -tot 7,5..
acu ce sa zic ..mie mi se par cam mici pt punctionare,mai ales aia de 14-15 dc or ajunge...
in rest e frig...cam intre orele 11-2 e mai cald si te poti plimba
e plin de unguroaice la clinica
maine mai dau detalii
lyly, adica io merg la sf maslu cu 8 preoti si ma gandesc la mneata, si tu nu detaliezi nada de nada?

Adi, mami de ana si ioachim
[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

lyly tin pumnii stransi! trebuie sa reusesti de data asta!!
Doamne Ajuta!

FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU
FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ
FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ
FIV ICSI 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ
FIV 5 ICSI - april 2011 - Marseille - negativ
FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar)
FIV ICSI 6 - Marseille - va urma!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

mai fetelor,
conosc una bucata fata care si-a scos la peltecu un kist endometriozic si acum are nevoie de diphereline doza de 3,75mg, de fct intramuscular. cica tre sa faca 4 astfel de injectii. de un se iau si cat costa? e acelasi lucru cu dipherelinul pe care il facem noi subcutanat?
in ungaria e mai ieftin? sau unde? ziceti ce stiti.

lyly, sus moralu ca te sparg!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

doamne si domnule, ramane pe maine seara, la 6, la la mama din centrul vechi? Eu vin sigur, ca am de predat sticlute cu licoare magica si 2 pietre. dar nu stiu daca stau, ca azi se opereaza cumnata-mea si daca maine seara e la noi, nu prea o pot lasa singurica in casa. Dar de venit, vin. Parol!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

good morning unguroaicelor!

anaasta, mie cu AMH 0.4 mi-a recomandat FIV pt ca avem pb cu spermograma si nu ar merge inseminari facute; eu cred ca in cazul vostru e solutia cea mai la indemana, mai ales ca ati obtinut o sarcina natural

lyly, da, si eu am raspuns mai repede la al doilea protocol; am avut punctia in zi 12, data trecuta in zi 14;insa prima data am avut rata de fertilizare 100%, si toti embrionii categoria cea mai buna, a doua oara a fost un esec total de fertilizare.

ruxandrica- ramai optimista si sa dea Dumnezeu sa fie cu noroc a treia oara! te-ai gandit cat faci pauza intre FIV-uri?

danuta, poate ai o veste buna pt noi!!!

MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter

Keep walking --life is such an incredible journey!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Merci Lyly, dar tot nu inteleg exact ca inseamna ca la mine nu e nici unul nici altul... eu incep superfact din ziua 2 de ciclu fara inhibare prealabila si din a 3-a zi incep si stimulare in paralel cu superfact...asta oare cum se cheama?

Citat:
citat din mesajul lui lyly_mar

ioana,ala lung e cu inhibare inainte (AC/suprefact),la ala scurt incepi din z2-3 a CM stimularea si ai inhibarea spre sfarsitul stimulariicu cetrotide
sa fie!

Citat:
citat din mesajul lui ioana3110

tu fetelor, io tot nu inteleg ce inseamna protocol lung si ce inseamna scurt?
Bafta mare Lyly! Sa vii repede cu vesti bune sa ne mai dai si noua curaj :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

cybele, l-a mine data trecuta a fost punctia in z14,acu e in z13

adina,e ac dypheriline pe il folosim noi la inhibare...nu stiu dc e diferenta de pret

Mergi la inceput

Buna Mirela
sunt pentru trombofilie
Ai mai multe variante: te duci la Dr Uscatescu la Fundeni dimineata la ora 7 cel tarziu esti acolo cu trimitere si ii dai 50 de lei si iti face o parte din ele
restul se fac la clinica particulara dar sunt fff scumpe intr-adevar
ai si varianta de a le face la Budapesta cu vre-o 200 de euro toate daca imi aduc bine aminte. Eu asta am facut caci am mai mare incredere in ei si aici ma costau peste 1000 de euro

Citat:
citat din mesajul lui matilda_s

salutare tuturor
am intrat, am citit dar nu am mai apucat sa scriu... de fapt nici nu stiu ce sa scriu:)
doar ca astept vesti bune de la fetele care sunt in focuri acum!
citesc oricum comentariile voastre pentru umorul abordat de unele dintre voi si care ma binedispune in fiecare dimineata!

va pup

Mergi la inceput

ce tareee!!!!!!! Am reusit sa-i stricam si pe unguri! si ce usor e :-))

11

Citat:
citat din mesajul lui samira33

foarte urat!!!!
si eu am auzit ca la Szeged se dau bani.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput