FIV in Ungaria 142

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Buna fetelor,

Azi dimineata m-am trezit cu niste chestii rozalii ce misunau prin bikinei, asa ca am bagat un Beta (ziua 10 de la ET) - rezultat 2.

Asa ca... a 3-a oara sigur va fi cu noroc.
V-am pupat si multa bafta celor care sunt in cursa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui matilda_s
pentru toate gagicile de aici....cand ati fost la szeged, ati dat bani separat doctorului?

de unde si pana unde asta cu bani dati doctorului?
te-ai lovit tu de asta? ti s-a cerut ceva suplimentar?

noi nu am dat nimic; din contra, zadori ne-a facut discount,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matilda_s spune:

nu, nu mi-a cerut nimic. si noua ne-a facut reducere.
am cunoscut acolo pe cineva de aici din buc care mi-a spus ca de fiecare data cand au fost( si au fost de 4 ori) i-au dat niste bani, pe care i-a primit. prima oara s-au sfatuit cu una din traducatoarele alea care fac servicii pe acolo.
de asta intrebam, gandindu-ma daca poate asta a fost motivul pentru care de data asta( deabea ne-am intors) mi s a parut destul de neatent ca sa zic asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

foarte urat!!!!
si eu am auzit ca la Szeged se dau bani.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matilda_s spune:

tipa pe care am cunoscut-o acolo si care mi-a spus asta, nu era nemultumita.pur si simplu ne impartaseam opinii. ei si sotului ei li s-a parut normal, tinand cont de reducerile pe care le face doctorul.
nu au spus-o ca pe o chestie revoltatoare.pur si simplu lor li se parea normal, repet.

problema este ca eu am fost foarte surprinsa sa aud asta, pentru ca noi nici nu ne-am pus problema si acum ma gandesc daca lucrurile ar fi mers mai bine daca faceam si noi la fel.
de asta am pus intrebarea sa vad daca e o practica sau acest cuplu a simtit nevoia sa il recompenseze, asa, nu stiu, de drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bombi

AC nu inhiba in sensul folosit de protocolul lung. Se pot folosi atit inainte de protocolul lung, cit si de cel scurt.

Protocolul lung e cel in care se folosesc analogi GnrH (diphereline, suprefact) inainte de si in timpul stimularii.
Protocolul scurt foloseste antagonisti GnrH (cetrotide) in ultimele zile de stimulare pt a impiedica ovulatia spontana.

Eu tot nu stiu ce fel de protocol am facut eu ... Scuze ca tot intreb, dar vreau sa fiu lamurita.

La primele 2 FIV-uri ... am avut Diphereline din Z21 ... aoi Menopur + Diphe din Z6 ... asta e protocol lung...

Dar la FIV 3 am avut AC din Z2, timp de 21 zile, apoi 4 pauza, apoi Gonal F si pe final Cetrotide. Asta e protocol scurt cumva?

Mergi la inceput

Fetelor, mi-a dat cineva de la o farmacie naturista 3 teste de sarcina "One Test Stilou Onedia", care expira din pacate la sfarsitul lui decembrie. Daca credeti ca aveti nevoie careva de ele pana atunci, vi le trimit cu mare drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

da,cris,la primele 2 ai avut protocol lung si la al-3lea protocol scurt.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Atunci ... eu la protocolul scurt am raspuns mai rau ... Doar 5 ovocite am avut, fata de 12-14 la protocoalele celelelte ... Chiar sunt foarte curioasa cum va fi urmatorul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

asta-seara va pun aici un citat despre o fetita care are leucemie. la numai 2 ani. poate o puteti ajuta.imi pare rau ca va voi intrista.

Siuta: Fetele mele dragi
Am nevoie de ajutor. Finuta mea Maria , are leucemie .
www.mariateodora.ro
Orice fel de ajutor e binevenit
Va multumesc mult

Mergi la inceput