FIV in Ungaria 142
Raspunsuri - Pagina 14
aristica spune:
mire, amaradia imi pare rau ca n-a fost sa fie de data asta. Adunati-va si treceti peste, chiar daca e greu, asta e singura solutie
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
cybele spune:
hello unguroaicelor!
amaradia, mirela, imi pare rau! putere sa o luati de la capat va doresc..
danutza, asteptam vestea cu 2 liniute, sa spargi gheata!!! acum vezi cum e BHCG, din cate imi amintesc eu tu facusesi ovitrelle-ul ala, dupa ET, toata doza, in ziua 10 nu stiu daca nu e tocmai devreme , parca totusi as mai fi asteptat vreo 2 zile cu testul de pipi. oricum beta e cel mai sigur, sper sa fie BB
lyly, pumnii stransi si gansurile bune indreptate catre tine! eu sper din tot sufletul ca PK sa te nimereasca cu protocolul. Eu nu sunt un exemplu bun pt schimbarile de protocol, pe mine m-a nimerit din prima, acum dupa ce am esuat lamentabil cu protocolul cu closty+ gonal + merional, PK mi-a spus ca data viitoare se intoarce la cel initial, cu 3 merionale, care in cazul meu a dat roade mai bine ca un protocol mai agresiv
ioana, am citit de AMH-ul tau mic, e similar cu al meu (0.4) Eu am discutat cu PK si mi-a zis ca in cazul meu nici nu mai ia in consideratie analizele hormonale (culmea, ale mele erau destul de bune, nici o indicatie de rezerva ovariana proasta in ele) A spus ca din punctul lui de vedere ce este esential e sa imi urmaresc foliculii antrali si sa incercam sa prindem o luna buna ( aici iarasi e cu dus si intors, caci eu la eco facuta pe AC-uri aveam cate 7-8 foliculi antrali pe fiecare ovar...si am obtinut la stimulare vreo 5-6 mari din care doar 2 conmtineau ovocite ). Cica data viitoare sa nu mai iau AC-uri deloc, urmaresc foliculii antrali si cum prind o luna buna- pac ! la intepat cu merionale - cam asta a fost conventia
Acum , dupa patania mea, cred ca alegerea timingului e esentiala, dar si protocolul de asemenea, cred ca e ffff important.Nu cred ca exista protocoale bune sau proate-ci protocoale care ni se potrivesc si protocoale care nu. Eu va doresc si sper ca toate sa nimeriti numai protocoalele alea castigatoare pt voi, care sa aduca repede repede bebelul urlator in casele voastre!
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
Keep walking --life is such an incredible journey!!!!
anaasta spune:
Mirela, Amaradia, imi pare rau si va doresc multa putere sa o luati de la capat...
Cybele, cum naiba oare tie ti-a zis ce ti-a zis PK la AMH-ul tau de 0,4 si cu hormonale bune, iar mie la amaratul meu de AMH de 0,07 m-a trimis acasa sa incerc inseminari?!?!!!... Acum stau si ma gandesc care e logica...
matilda_s spune:
cybele
eu numai inteleg nimic. eu am amh 0,3 si zadori nici nu mi-a pomenit de ce spui tu.
cred ca daca e sa mai incerc, vin si eu la PK. pare mai in tema.
vreau o parere despre el, se poate?
pentru toate gagicile de aici....cand ati fost la szeged, ati dat bani separat doctorului?
matilda_s spune:
fetelor
am o intrebare pentru voi: din experienta voastra de pana acum, cei din Budapesta au mai multa experienta si evident reusite fata de cei din Szeged? din ce am tot citit aici pe forum mie asa mi se pare dar as vrea opinia voastra.
eu trebuie luni sa fac testul de sange, dar...am toate simtomele de cm..asa ca am inceput sa ma gandesc la ce o sa fac apoi...
si cum nu prea mai imi vine sa ma duc la szeged, as vrea sa am mai multe informatii despre reusite, nu de alta dar sa imi creasca si mie moralul....
samira33 spune:
mirela,analizele recomandate sunt de diagnosticare a trombofiliei.
costa cam 15-17 milioane vechi intreg profilul.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
lyly_mar spune:
cybele,mie mi-a zis PK azi,ca am reactionat la fel (acu fac scurt) comparativ cu protocolul lung de data trecuta,doar ca am 1 zi in minus de stimulare ....deci nu pot sa zic pana acu, ca sunt diferente la protocoale....
amaradia,mirelasa aveti putere multa sa trece peste esec