Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (31)
Raspunsuri - Pagina 3
My_Lady0091 spune:
Si eu tot luni sau marti imi programez vizita la ginecolog!
vergeturile mele de la prima sarcina le-ati vazut...deci inca vreo doua in plus sunt minciuna![]()
felicitari fetele pentru bebelusii grasunei!!!
Lexi..am vazut ca te documentezi de cateva zile despre "Zana Maseluta"!![]()
noi am venit de afara...am facut niscaiva cumparaturi, ne-am plimbat(io si pitix, husbandu' e la munci)...si ma duc sa pun niste aripioare la punga magica...si sa fac niste ciuperci, marca champignons de sera, cu smantanica
!
va pupez....
iar maine seara sigur prestez dovleac copt la cuptor
Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
silvi23 spune:
Laura felicitari pentru rezultatul de la eco
,ai o dodoloata de fetita, la mai mare de acum!!!
Lexi,very funny melodia, e prima data cand ascult "fara zahar", ma bucur ca esti bine si te-ai mai ridicat din starea de depresie
,felicitari si pentru rezultatul de la eco....
Fetele azi la noi a fost dezmat total:cartofi prajiti cu mujdei de usturoi....si cu o cana de zeama de la gogonele
..."mori mancand" vorba romanului...
+30 cu 
suzieq spune:
Lexi, niste modele am vazut intr-un magazin din Timisoara, iar de cumparat am cu cine sa ma asociez sa luam de 500 roni. Multumesc mult de idea cu topicul de la magazine, nu stiam de el, o sa citesc. Eu eram curioasa cat sunt de seriosi si daca trimti fix ce comnanzi.
MTHFR C677T Homozigot
+26
bubbles21 spune:
Am vazut si eu ppozele cu voi si sunteti minunate toate
Olishka o stiu pe una din fete de la Ghiocei
.I. care o are pe Ana-Bianca...sper ca stii de cine vb
26+
My_Lady0091 spune:
m-am razgandit..am pus aripioare la punga cu verdeata si niste cartofi tavaliti prin rozmarin...sa vedem ce-o iesi
maine prestez ciuperci cu smantana si piept pui![]()
Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
bubbles21 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui My_Lady0091 m-am razgandit..am pus aripioare la punga cu verdeata si niste cartofi tavaliti prin rozmarin...sa vedem ce-o iesi ![]() maine prestez ciuperci cu smantana si piept pui Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim ![]() 27+
|
Mi-ai dat o idee sa fac la punga si eu maine carne de pui

26+
mihaelaradu spune:
Eva Nicole e combinatia numelor soacrelor mele :D Cea "biologica" e Nicole si cea "vitrega" e Eva. Eva e mai de treaba; asta de sange e mai bagareata. Mie personal imi place Eva ffff mult si chiar mi-l doream, dar sper ca intelegeti de ce am renuntat la idee :D
In legatura cu zborul, am intrebat azi la Tarom, atat la agentie, cat si la departamentul Relatii Clienti (prin e-mail) si mi s-a spus ca pana la 8 luni pot zbura fara probleme si fara recomandare medicala. Intre 8 luni si 8 luni si 3 sapt pot zbura doar daca prezint certificat medical de la medicul curant. Deci sunt happy ca eu nu ies din limita..si declar, oricum, mai putin cu 2 saptamani pt siguranta
. Cat despre nascut, ma gandesc ca nu nasc in 2 ore cat dureaza zborul, iar despre aterizare pe un alt aeroport...numai in mare daca se opreste ca altundeva nu are unde :)
Ei ce bine ca ati definit contractiile! Aveam si eu senzatia aceea ca se aseaza bebe cu fundul in partea de jos a burtii si de aceea se intareste burtica acolo. Credeam ca sunt contractii..M-am linistit.
O sera buna sa aveti fetelor!
23+ Are mama o fetita frumusica foc
http://flowerspeaking.wordpress.com/
aerlilian spune:
Silvi, sper sa-ti priasca meniul si sa nu ai probleme...
Lady, ai schimbat meniul, zici? Dar numele copilului?

. Mi-esti draga!
Iaura, cred ca esti in culmea fericirii la asa vesti!Doamne ajuta!
danezza spune:
aoleu maiculitza ce te-am nimerit ![]()
dar cum nimic nu e intamplator .. mihaela am vrut sa-i pun eu fetei mele (asa o cheama pe si pe sora mea) si radu e numele meu de familie ![]()
de, de asta ce mai zici?
Lady .. cred ca si daca mai schimbi meniul de 3 ori tot delicios iese!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaelaradu Eva Nicole e combinatia numelor soacrelor mele :D Cea "biologica" e Nicole si cea "vitrega" e Eva. Eva e mai de treaba; asta de sange e mai bagareata. Mie personal imi place Eva ffff mult si chiar mi-l doream, dar sper ca intelegeti de ce am renuntat la idee :D In legatura cu zborul, am intrebat azi la Tarom, atat la agentie, cat si la departamentul Relatii Clienti (prin e-mail) si mi s-a spus ca pana la 8 luni pot zbura fara probleme si fara recomandare medicala. Intre 8 luni si 8 luni si 3 sapt pot zbura doar daca prezint certificat medical de la medicul curant. Deci sunt happy ca eu nu ies din limita..si declar, oricum, mai putin cu 2 saptamani pt siguranta Ei ce bine ca ati definit contractiile! Aveam si eu senzatia aceea ca se aseaza bebe cu fundul in partea de jos a burtii si de aceea se intareste burtica acolo. Credeam ca sunt contractii..M-am linistit. O sera buna sa aveti fetelor! 23+ Are mama o fetita frumusica fochttp://flowerspeaking.wordpress.com/ |
in 26+ de fetita cu funditaDoamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
My_Lady0091 spune:
Deocamdata numele fetei e neschimbat...insa sunt deschisa la idei noi![]()