Si gandacii se impusca, nu-i asa? (4)
Raspunsuri - Pagina 4

corap spune:
ma mai apuca uneori... da' ideea e ca in teorie sunt super-tare la gatit. doar ca daca nu sunt in "marele chef de facut mancare" nu-mi iese nimic. cand sunt, si dintr-o ceapa si-o mana de orez imi iese o minunatie.
asa ca ma pastrez - si gatesc numa cand am chef.
vorba lu fi-mio "azi ai pus ingredientul "dragoste"

gusta spune:
AM intrebat de mop muncitori si ei cica ca nu stiu dar unul cred ca a vazut ca eram cam obosita mi-a zis ca ar fi avut nevoie de bat sa faca ceva si s-a rupt.Bine bine omule s-a rup si eu acuma ce fac ca cauta ei solutie deci clar ca numai fac curat, de mancare nu vreau sa aud deci raman cu voi aici.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1
Marilena si Mara Augusta

Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dicirstea![]() ![]() Primesc la schimb hainute pentru 10-11 ani - caut incaltari, ca fetita, cat e ea de mica, poarta 37, mai mult ca si mine. La fel, mai am un baiat de 10 ani de prin Arges, face lectiile la lumanare, a luat premiul 2, dar traiesc numai din alocatie, ca tatal s-a imbolnavit si nu mai poate lucra ![]() CAPRA CU 2 IEZI ![]() ![]() ![]() mamica lui Matei Constantin ![]() ![]() MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010 CE AM EU DE OFERIT www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!! www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA! www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare |
Te rog mult, pune cate o hartie cu destinatia in fiecare punga, sa stiu care si cum. Am inteles ce cauti, dar cam greu capat eu asa ceva. Nu prea are lumea copii peste 6-7 ani . Oricum, te am in vedere.

Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me

Tanti Zavaidoc spune:
Ah, vad ca s-a discutat cosmogonia subiectului de fata
Mie, una, mi se pare complet neinteresant cum face altcineva curatenie. Ca si sexul, e clar ca toata lumea o face, dar nu mi se pare interesant sa aud cum, in ce ordine si de cate ori o face fiecare.
Am toata compasiunea pentru cei care au un comportament obsesiv-compulsiv, indiferent de tipul obsesiei dezvoltate. Imi amintesc de o vecina din Romania care imi povestea ca ea daca nu lasa totul in ordine cand pleaca dimineata de acasa, nu se poate concentra tot restul zilei. Tot ea povestea ca a plecat in graba intr-o vizita si s-a simtit mizerabil in cele 4 ore cat a stat la gazde (oameni simpatici, de felul lor). Nu se putea gandi decat ca a lasat telecomenzile nealiniate pe masura de cafea.
Deci da, pentru astfel de persoane simt compasiune. Scamele, praful si orice strop de aragaz le controleaza viata. Si nu e bine.

Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui Ioana_Pos cat de des va ajuta cineva la curatenie? pana acum eu eram viteaza si tineam casa pe linia de plutire dar acu si-au deschis paianjenii sucursale prin colturi. eventual puteti face o recomandare? - stau in fundeni astept rosiile storcite, ouale stricate si mopurile ![]() Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
Pai numai dansul... cand il rog eu.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...

kariguld spune:
in asteptarea invaziei gandacesti am dat gata mancarea chinezeasca alaturi de un pahar cu vin rosu. asta in timp ce vizionam Scent of a Woman.
copii au poftit la vinul meu, asa ca le-am fiert niste Glükwein -un vin care se comercializeaza numai in perioada Craciunului- sticla e de anul trecut.
indata ma pregatesc sa urmaresc alt film : Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring. mai devreme a sunat barbatul sa merg sa cumpar hartie umeda ptr poponet. kuruletul lui fin nu suporta decat hartia umeda. drumul pana la usa e barat cu diverse, apoi se si intuneca indata....iar drumul lui spre casa trece pe langa Müller, deci sa aplice regula de trei simple.

CorinaDani spune:
citat din mesajul lui kariguld in asteptarea invaziei gandacesti am dat gata mancarea chinezeasca alaturi de un pahar cu vin rosu. asta in timp ce vizionam Scent of a Woman. copii au poftit la vinul meu, asa ca le-am fiert niste Glükwein -un vin care se comercializeaza numai in perioada Craciunului- sticla e de anul trecut. indata ma pregatesc sa urmaresc alt film : Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring. mai devreme a sunat barbatul sa merg sa cumpar hartie umeda ptr poponet. kuruletul lui fin nu suporta decat hartia umeda. ![]() ![]() Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
cum vine asta cu hartia umeda ? nu se rupe in timpul folosirii ? e la rola sau in pachet, ca servetelele umede pentru bb-i?
stiam ca exista, insa la noi nu cred ca se gaseste in rafturile supermarketurilor.
scuzati de off-topic, aveam si eu o curiozitate.

mihaela_s spune:
Io va salut din mersul unui raport de laborator. Azi nu am nimic de zis la subiect(nici pe langa)...nu am nici gandaci si nici pusca . Mopul e in coltul lui cuminte, eu la fel. Baietii misuna care incotro, nu-i mai invat nimic! Azi sunt egoista, nah!
Ascult muzica(suedeza ca ma inspira), scriu raport, mananc wrap de pui si astept sa vina acasa ai mei cei de pe insula(atentie, a se citi cu accent pe prima silaba!
) ca sa vorbesc cu ei.
Mi-i un dor nebun de casa si ma retrag in cochilia mea.
À bientôt!