Si gandacii se impusca, nu-i asa? (4)
Raspunsuri - Pagina 20
Selene_Bunny spune:
My_Lady, asa e, is o ignoranta si-o ilogica. De ilogica ce-am fost, i-am zapacit si pe altii din jurul meu real. Amu' cauta si ei acu' in caru' cu fan.
V-am zis ca io n-am mop? Spal cu carpa, ca pe vremuri...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Tanti Zavaidoc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny My_Lady, asa e, is o ignoranta si-o ilogica. |
Amu sa nu te superi... Ignoranta nu cred ca esti, dar ilogica esti o tzara. Cred ca e impropriu spus ilogica, doar ca nu ti-ai facut tu ordine in niste rafturi
mihaela_s spune:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc In momentul cand vad ca oamenii isi explica excesiv credinta, vor sa dea argumente rationale si sofisticate, atunci ii suspectez de impostura. Credinta lor nu e tocmai pura. Putinii oameni credinciosi pe care i-am cunoscut erau si impacati. Nu dadeau explicatii pentru ce faceau sau nu faceau. Si nici nu se legau de vreo pagina sau litera din vreo carte anume. Intelesesera spiritul unei credinte. Si il traiau. |
Pentru cuvintele astea te-as face pinguin sef daca as putea! Cred ca incep sa te iubesc.
PS Vezi ca e cazul de capitol nou, ca uite ce harnicutze am fost la facut curat capitol dupa capitol.
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc
Amu sa nu te superi... Ignoranta nu cred ca esti, dar ilogica esti o tzara. Cred ca e impropriu spus ilogica, doar ca nu ti-ai facut tu ordine in niste rafturi Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar) |
Pe la mansarda, pe-acolo, is ceva paianjeni si ceva praf...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui mihaela_s Pentru cuvintele astea te-as face pinguin sef daca as putea! Cred ca incep sa te iubesc. |
Cred ca e cazul sa ne mutam la subforumul In unul sau mai multi, mergem mai departe E deja a doua declaratie de dragoste primita public de la o femeie. Incep sa imi fac griji. Rareori am primit doua declaratii de amor de la doi barbati diferiti, in aceeasi saptamana.
Eu zic sa facem Fratia Pinguinului si sa infiintam o noua religie: Madagascar-numai pentru liber-cugetatori.
Daca vreti, va tin si discursuri periodic, ma autoproclam predicator. Ca doar si Julien era rege autoproclamat
mihaela_s spune:
In una sau mai multe . Cine e cealalta ca sunt jeloasa. Si vin cu mopu'. Sa o curat.
My_Lady0091 spune:
bre'...numai she-male sa nu "cie"
Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim
27+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui mihaela_s In una sau mai multe . Cine e cealalta ca sunt jeloasa. Si vin cu mopu'. Sa o curat. |
Ai tu impresia ca imi poti satisface ego-ul de una singura? E mare, soro, e nevoie de ajutoare
Una peste alta, ma gandesc la titlu de capitol nou si caut reteta de prajitura morcovita.
Si mai cred ca ma si duc la culcare. Maine iar am o zi complicata, ca ma duc sa ma conversez cu sistemul.
Miha, tu cand ai trimis actele sa aplici la facultate, ai trimis la Study in Sweden? Adica Studera.nu si ai aplicat prin portal? Ca ma tot freaca niste domni cu neintelegeri...